Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Πήρα πριν από 1 χρόνο το Logitech M175 το οποίο είναι εκπληκτικό (μικρό,  πολύ ελαφρύ, 1 ΑΑ μπατάρια με άριστη αυτονομία, tiny usb δέκτης, παίζει σε ΟΛΕΣ τις επιφάνιες χωρίς πρόβλημα) ΕΚΤΟΣ από ένα χαρακτηριστικό. Το middle click μετά από κάποιους μήνες άρχισε να γίνεται όλο και πιο δύσκολο (χρειαζόταν να βάλεις αρκετή δύναμη για να πετύχει) και πλέον ανυπόφορο. Το άνοιξα και το καθάρισα αλλά πάλι τίποτε. Διάβασα στα διάφορα ξένα φόρα ότι το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα όταν κάνουν πολύ συχνή χρήση του mouse. Έχω μεν εγγύηση 3 χρόνια, αλλά το θεωρώ ξεφτίλα να επιστρέψω ένα ποντίκι των 11 ευρώ.

Πάμε για άλλο λοιπόν. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι σε αυτή την κατηγορία τιμής (μέχρι 20 ευρώ) ? Μόνο office δουλεύω και πάρα πολύ multitab web-browsing, πράγμα που σημαίνει ότι το middle click το χρησιμοποιώ περίπου όσο και το αριστερό κλικ.. Και επιπλέον να παίζει σε όλες τις επιφάνειες (κρεβάτι, καναπέ κτλ) όχι μόνο γραφείο.

Δημοσ.

Πάρε το Μ185,πολύ καλό.Αυτό έχω.Όταν παίρνεις ένα mouse των 10-15 ευρώ,θα πρέπει να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα τα φτύσει,ειδικά αν το χρησιμοποιείς πολύ.

Δημοσ.

Πάρε το Μ185,πολύ καλό.Αυτό έχω.Όταν παίρνεις ένα mouse των 10-15 ευρώ,θα πρέπει να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα τα φτύσει,ειδικά αν το χρησιμοποιείς πολύ.

Τα έχω πάρει από φόβο τα ποντίκια της Logitech μετά το Μ175. Δεν είναι θέμα των 10 ευρώ (2 καφέδες είναι) αλλά με πειράζει το γαμώτο ου να πάρεις κάτι και σε 2 μήνες να μην λειτουργεί. Θα προτιμούσα κάποιο Microsoft μάλλον. 

Δημοσ.

Τα έχω πάρει από φόβο τα ποντίκια της Logitech μετά το Μ175. Δεν είναι θέμα των 10 ευρώ (2 καφέδες είναι) αλλά με πειράζει το γαμώτο ου να πάρεις κάτι και σε 2 μήνες να μην λειτουργεί. Θα προτιμούσα κάποιο Microsoft μάλλον. 

Ήξερα και μια γυναίκα που μέτρηση των ευρώ την έκανε με κιμά! Η μισή Ελλάδα τουλάχιστον (μαζί με εμένα, πρώην, φίλους, κολλητούς) έχουμε αυτό το ποντικάκι της Logitech. Είναι σκυλάκι αν το προσέξεις για τα λεφτά του. Microsoft ένα φθηνό που έχει με blue light έχει χάλια scrolling από την μαμά του, δεν μιλάμε καν για turbo x. Μείνε στα logitech αν μπορείς.

• Like 1
Δημοσ.

Ήξερα και μια γυναίκα που μέτρηση των ευρώ την έκανε με κιμά! Η μισή Ελλάδα τουλάχιστον (μαζί με εμένα, πρώην, φίλους, κολλητούς) έχουμε αυτό το ποντικάκι της Logitech. Είναι σκυλάκι αν το προσέξεις για τα λεφτά του. Microsoft ένα φθηνό που έχει με blue light έχει χάλια scrolling από την μαμά του, δεν μιλάμε καν για turbo x. Μείνε στα logitech αν μπορείς.

Το συγκεκριμένο (M175) κατά τα άλλα είναι σκυλί και μακράν το καλύτερο ποντίκι που είχα. Αλλά τσαντίζομαι που μετά από 2-3 μήνες πρέπει να ξεπατώνεις το μεσαίο κουμπί για να πιάνει το κλικ. Εσένα δεν στο κάνει ? Μπορεί να έπεσα σε ελαττωματικό, τι να πώ ?

Δημοσ.

Συμφωνώ με Spyros_Spy, αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για να έχει καλύτερη ποιότητα.

Και -φυσικά- logitech για εργασίες office  :-) .

Δημοσ.

Συμφωνώ με Spyros_Spy, αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για να έχει καλύτερη ποιότητα.

Και -φυσικά- logitech για εργασίες office  :-) .

Μα δεν το θεωρώ ακριβό το M175, ίσα ίσα. Αλλά τσατίζομαι με την συμπεριφορά του στα middle clicks. Αυτό είναι και το ΜΟΝΟ παράπονο που έχω, τίποτε άλλο. Καταντάει όμως εκνευριστικό !

Δημοσ.

Μήπως ήταν εξαρχής προβληματικό;

Αν είναι σε εγγύηση ακόμα αξίζει να το αντικαταστήσεις.

Κανονικά δεν δικαιολογείται να χαλάσει έτσι εύκολα.

Έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς στη δουλειά και -αν εξαιρέσω ότι είναι πολύ μικρό για τα γούστα μου- δουλεύει άψογα κάμποσο καιρό.

Δημοσ.

Μήπως ήταν εξαρχής προβληματικό;

Αν είναι σε εγγύηση ακόμα αξίζει να το αντικαταστήσεις.

Κανονικά δεν δικαιολογείται να χαλάσει έτσι εύκολα.

Έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς στη δουλειά και -αν εξαιρέσω ότι είναι πολύ μικρό για τα γούστα μου- δουλεύει άψογα κάμποσο καιρό.

Άρχισε να το κάνει μετά τους πρώτους 2-3 μήνες. Σε εγγύηση είμαι αφού το πήρα πριν 2 χρόνια και καλύπτομαι για 3 χρόνια. Ψιλοξεφτίλα βέβαια να πάω για αντικατάσταση ένα προϊόν των 10 ευρώ μετά από 2 χρόνια. Μπορεί να δοκιμάσω να το ξαναπάρω ή να πάω στο Μ187, τι να πω.

Δημοσ.

Ξεφτίλα από ποιά άποψη το εννοείς από τη τιμή; Δε τα δούλεψες τα λεφτά που έδωσες; Μάθετε να ζητάτε αυτά που δικαιούστε ακόμα και αν το ποσό είναι μικρό. Στις μέρες μας κανείς δε χαρίζει εσείς γιατί το κάνετε;

Δημοσ.

Ζήτα αντικατάσταση και ή σου δίνουν πιστωτικό ή στη -χειρότερη περίπτωση- το ίδιο σφραγισμένο. Το πουλάς και παίρνεις κάτι άλλο που θέλεις  :-) .

Δημοσ.

Ξεφτίλα από ποιά άποψη το εννοείς από τη τιμή; Δε τα δούλεψες τα λεφτά που έδωσες; Μάθετε να ζητάτε αυτά που δικαιούστε ακόμα και αν το ποσό είναι μικρό. Στις μέρες μας κανείς δε χαρίζει εσείς γιατί το κάνετε;

Ξεφτίλα γιατί θα πας πίσω μετά από 2 χρόνια ένα προϊόν των 10 ευρώ και μπορεί ο καταστηματάρχης που θα το δοκιμάσει να πατάει δυνατά το μεσαίο κλίκ και να σου πει "μια χαρά δουλεύει, τι πρόβλημα υπάρχει". Και πράγματι, 1-2 φορές αν το δοκιμάσεις θα πεις "ε, σιγά, δεν είναι και τίποτε, θα βάζω λίγη περισσότερη δύναμη". Η καθημερινή χρήση είναι που το καταντάει εκνευριστικό.

Θα αναγκαστείς να κάνεις μανούρα για 10 ευρώ. Αν δεν δούλευε καθόλου, δεν το συζητώ. Θα το επέστρεφα κα 1 μέρα πριν από την λήξη της εγγύησης ακόμη κι αν έκανε 1 ευρώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...