Προς το περιεχόμενο

ACARD

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kαλημερα εχω βαλει την καρτα ACARD & μετα απο format που εκανα δεν

δεν μου την αναγνωριζει,το CD τοχω οταν μου ζηταει τους οδηγους,aec6280.sys,του υποδυκνειο τη θεση τους,το αρχειο,και στην επομενη οθονη,παπαλα,προσπαθησα με ολους τους τροπους ακομα και με δισκετα DOS και μου αναφερει File winXP\aec6280.sys camset error {18}at line 2108 in d:\xpclient\base\boot\setup\oemdisk.

c. αυτο το μυνημα το βγαζει ακολουθωντας τις οδηγιες,βαζοντας το cd των xp και πατωντας F6 η F3 δεν θυμαμαι αν θελουμαι να εγκατασταθουν SCSI controler,σημειοτεον οτι στην πρωτη οθονη οταν ξεκιναει το PC την εχει κανονικα με ονοματεπωνυμο......ξερει κατι κανεις γιαυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Οπως τα λες μαλον εχει χτυπησει το CD. Κατεβασε παλι τον οδηγο απο το site της ACARD. Η εγκατασταση στην περιπτωση σου δεν υποχρεωτικο να γινει στο boot.

Βαλε το δισκο σου κανονικα στον on-board controller, κανε boot και βαλε τον οδηγο για το ACARD. Κλεισε το PC κανε την συνδεση που θελεις.

Το οτι το BIOS βλεπει την καρτα στο ξεκινημα σημαινει οτι ολα ειναι ΟΚ και δεν θα εχεις κανενα προβλημα :idea: :idea:

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον το Motherboard κατι εχει,δεν αναγνωριζει ουτε της microsoft t το game pad ειναι η ASUS P4333 με το SIS 645 chipset τωρα διαβαζω το manual της μητρικης ηταν το πρωτο Μ/Β για Ρ4 ,παντως σ'ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...