Ghost_Man2329 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 παιδια εχω προβλημα με το hdmi δεν μου δεινη σημα στην οθονη η καρτα ειναι msi twin frozr 3 hd6950 2gb ddr5 τι να κανω να αγορασω κανα ανταπτορα για hdmi αυτην την στιγμη την λειτουργω σε dvi to vga
Ghost007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 παιδια εχω προβλημα με το hdmi δεν μου δεινη σημα στην οθονη η καρτα ειναι msi twin frozr 3 hd6950 2gb ddr5 τι να κανω να αγορασω κανα ανταπτορα για hdmi αυτην την στιγμη την λειτουργω σε dvi to vga μηπως η οθονη εχει κανα κουμπι τπτ και πρεπει να αλλαξει το source ...? πεζει παντα να εχει και θεμα με την υποδοχη του hdmi η οθονη κλπ ... αλλα δε ξερω ψαχτο πρωτα και δες και αν εχει υποδοχη για display port που ειναι και αυτο μια λυση αν δε βγαλεις ακρη με το hdmi...
Ghost_Man2329 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 το δοκιμασα σε αλλες 2 οθονες δεν δεινη σημα το hdmi το δουλευα μονο για να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση μιπως υπαρχει πιθανοτητα να καεικε η να χτυπησα καταλαθος το καλωδιο και να εσπασε καμια συνδεση
La_MoRt Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Κάτσε τι δοκίμασες για να καταλάβουμε, το καλώδιο δοκίμασες ή να συνδέσεις τη κάρτα σου με άλλες 2 οθόνες;
Ghost_Man2329 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ναι δοκιμασα πηρα αυτο τον ανταπτορα απο τα eshop αλλα δεν φενεται να κανει δουλεια Site: ανταπτορας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα