Kyro Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Όχι δε θέλω tablet ξέρω τι θέλω. Εχω το dx και μου αρέσει πολύ αυτό το μέγεθος οθόνης αφού δεν το κουβαλάω μαζί μου αλλά το έχω για να διαβάζω σπίτι. Τα περισσότερα που διαβάζω είναι σε pdf οπότε βολεύει απίστευτα το μεγάλο μέγεθος οθόνης σε σχέση με τις 6 ίντσες. Επίσης κυκλοφορούν έγχρωμα ebook readers αν και απότι διαβάζω δεν είναι και πολύ καλά τα χρώματα τους.
Kyro Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Α και όσοι λένε ότι προτιμούν να πάρουν tablet με αυτά τα λεφτά μάλλον δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους ebook reader με e-ink. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο 1
menthol1979 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ωραίο, αλλά από τη στιγμή που τα ebooks στα ελληνικά είναι ελάχιστα, για μένα δεν αξίζει.
nzeppos Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δεν φταίει η Amazon για αυτό, φταίει που πρακτικά δεν υπάρχει εγχώρια αγορά της προκοπής. Ούτε καν για τα χάρτινα βιβλία (στα οποία μάλλον έχει αλλεργία ο περισσότερος κόσμος)... 1
Conan2046 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δεν είναι και πάρα πολλά τα ελληνικά e-books ακόμα αλλά πλέον η πλειοψηφία των μεγάλων εκδοτικών οίκων αρκετά βιβλία τα βγάζει και σε μορφή e-book. Κατά τ' άλλα θα συμφωνήσω ότι δεν συγκρίνεται η οθόνη ενός e-book reader με αυτή των tablet για να διαβάζεις βιβλία. Πάντως εμένα οι 6 ίντσες μου φαίνονται μικρές για όλες τις μορφές βιβλίων, όχι ότι δεν μπορείς να διαβάσεις άνετα αλλά απλώς μ' αρέσει το μεγαλύτερο μέγεθος, μου δίνει περισσότερο την αίσθηση ότι διαβάζω βιβλίο. Γούστα φυσικά είναι αυτά.
so_kriti Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δειτε κ αυτο... λολ http://www.e-ink-info.com/e-ink-devices/mobile-phones
damoclesword Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Καλό το e-ink, αλλά με αυτά τα λεφτά παίρνω μια στοίβα βιβλία, δίχως e μπροστά. Όσο για τα άλλα,εμένα μια χαρά με έχει βολέψει το ταμπλετακι του 100αρικου με νυχτερινό φωτισμό από τα "Βιβλία Play". Πολύ ακριβή η πρόταση της αμαζονας. 1
Lomar Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ερώτηση επειδή δεν θυμάμαι: η συγκεκριμένη υπηρεσία υποστηρίζεται για την Ελλάδα; not sure
Jophiel Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Όπως είχε υποσχεθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο Jeff Bezos Bezos... πλάκα μας κάνεις! Μάλλον θα είναι ο λιγότερο πετυχημένος κωμικός συγγενής του Γιάννη Μπέζου και προσπαθεί να μας κάνει φάρσα. Με τόσα χρήματα αγοράζω ένα πλήρες tablet (με windows, ios ή android), παίρνω δερματινη θήκη και μένουν και ρέστα!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 1) το unlimited δεν ισχυει για ελλαδα 2) η τιμη και εμενα μου φαινεται στα "υψη" 3) η συγκριση με ταμπλετες ειναι αστοχη
casperino Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλό το e-ink, αλλά με αυτά τα λεφτά παίρνω μια στοίβα βιβλία, δίχως e μπροστά. Όσο για τα άλλα,εμένα μια χαρά με έχει βολέψει το ταμπλετακι του 100αρικου με νυχτερινό φωτισμό από τα "Βιβλία Play". Πολύ ακριβή η πρόταση της αμαζονας. Ενα kindle κοστιζει 120-150 ευρω, η τιμή του συγκεκριμένου ξεφεύγει αλλα δεν είναι ο κανόνας. Απο κει και πέρα αν δε πάρεις στα χέρια σου και αφιερώσεις λίγο χρόνο σε ενα μηχάνημα με e-ink, οτι και να λεμε είναι... Και δεύτερο, αν το έχεις με τα αγγλικά απλα δεν χρειάζεται να αγοράζεις βιβλία. Παρα μόνο σε περιπτώσεις αγαπημένων σου συγγραφέων, βίβλίων κλπ. που θέλεις να έχεις και το "φυσικό" αντίτυπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα