Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ενα mls iqtalk s8 και εχει χαλάσει (έχει χαλάσει το μικρόφωνο,η θήρα που φορτίζει και η μπαταρία έχει φουσκώσει και τα ίδια προβλήματα είχε και του αδερφού μου που έχει ίδιο κινητό εκτός απο τον φορτιστή) και το πηγα στα Public απο όπου και το αγόρασα να το φτιάξουν με την εγγύηση.

Έχω 2 προβλήματα:

1. Το μικρόφωνο μου λένε οτι το καλύπτει η εγγύηση ενω την θήρα φόρτισης όχι, αλλά δεν μπορούν να μου φτιάξουν μόνο το μικρόφωνο επειδή είναι ενιαία η πλακέτα με την θήρα φόρτισης και θα αναγκαστούν να την φτιάξουν και αυτή τζάμπα Ο.ο

2. Μου είπαν απο τα public οτι θα κοστίσει 85 ευρώ και τους λέω οτι δεν θέλω να το φτιάξω επειδή είναι ακριβό, μου είπε "έχεις τόσο ακριβό κινητό και δεν θα το φτιάξεις για 85 εύρω?" Του λέω ναι είναι πολλά προτιμώ να πάρω άλλο και μου λέει "πάρε με αύριο τηλέφωνο να τους ρωτήσω μήπως γίνεται να κάνουν τίποτα καλύτερο".

Τον παίρνω την επόμενη μέρα και μου λέει "το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι 70 ευρώ θα το φτίαξεις?" και του είπα οτι θα το σκεφτώ. Παίρνω τηλέφωνο ο ίδιος στην mls και μου λέει οτι κοστίζει 60 ευρώ, δεν τους είπα οτι απο τα public μου ζητούσανε 85 και μετά 70.

Το θέμα είναι γιατί μου ζητανε παραπάνω και αν μπορώ να κάνω κάτι.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο

Δημοσ.

Δεν αξίζει να κάνεις τίποτα. Γενικά μην παίρνεις MLS και τέτοια. Πάντως δεν αξίζει να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

1. Το μικρόφωνο μου λένε οτι το καλύπτει η εγγύηση

Φτιάξτε το μικρόφωνο απλά. Δικό τους πρόβλημα αν είναι ενιαία η πλακέτα. Δεν έχεις καμία δουλειά εσύ σαν πελάτης να "ξέρεις", "νοιάζεσαι" για αυτά τα τεχνικά θέματα.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ενα mls iqtalk s8 και εχει χαλάσει (έχει χαλάσει το μικρόφωνο,η θήρα που φορτίζει και η μπαταρία έχει φουσκώσει και τα ίδια προβλήματα είχε και του αδερφού μου που έχει ίδιο κινητό εκτός απο τον φορτιστή) και το πηγα στα Public απο όπου και το αγόρασα να το φτιάξουν με την εγγύηση.

Έχω 2 προβλήματα:

1. Το μικρόφωνο μου λένε οτι το καλύπτει η εγγύηση ενω την θήρα φόρτισης όχι, αλλά δεν μπορούν να μου φτιάξουν μόνο το μικρόφωνο επειδή είναι ενιαία η πλακέτα με την θήρα φόρτισης και θα αναγκαστούν να την φτιάξουν και αυτή τζάμπα Ο.ο

2. Μου είπαν απο τα public οτι θα κοστίσει 85 ευρώ και τους λέω οτι δεν θέλω να το φτιάξω επειδή είναι ακριβό, μου είπε "έχεις τόσο ακριβό κινητό και δεν θα το φτιάξεις για 85 εύρω?" Του λέω ναι είναι πολλά προτιμώ να πάρω άλλο και μου λέει "πάρε με αύριο τηλέφωνο να τους ρωτήσω μήπως γίνεται να κάνουν τίποτα καλύτερο".

Τον παίρνω την επόμενη μέρα και μου λέει "το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι 70 ευρώ θα το φτίαξεις?" και του είπα οτι θα το σκεφτώ. Παίρνω τηλέφωνο ο ίδιος στην mls και μου λέει οτι κοστίζει 60 ευρώ, δεν τους είπα οτι απο τα public μου ζητούσανε 85 και μετά 70.

Το θέμα είναι γιατί μου ζητανε παραπάνω και αν μπορώ να κάνω κάτι.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο

εγώ θα άφηνα εγγυήσεις και δεν θα είχα ασχοληθεί θα πήγαινα σε έναν καλό ηλεκτρονικό και με κανα 20€ θα επισκεύαζα την θύρα όσο για το μικρόφωνο θα το έπαιρνα από ebay, αμαζον (ναι έχει τρέξιμο για να βρεις συμβατό ανταλλακτικό αλλά μπορείς από τον κωδικό που έχει πάνω ) και δεν θα ξανά έπαιρνα αυτήν την άθλια μάρκα που δήθεν είναι ελληνική αλλά είναι πιο άθλια και από turbox θα έβγαζα όσο καιρό κρατούσε και μόλις τελείωνε θα έπαιρνα η έναν καλό και αξιόπιστο κινέζο η ένα καλό samsung

Φτιάξτε το μικρόφωνο απλά. Δικό τους πρόβλημα αν είναι ενιαία η πλακέτα. Δεν έχεις καμία δουλειά εσύ σαν πελάτης να "ξέρεις", "νοιάζεσαι" για αυτά τα τεχνικά θέματα.

ναι ότι είναι ποιοτικά φτωχό το κινητό δεν ευθύνεται αυτός αλλά από την στιγμή που έσπασε η θύρα φόρτισης αυτομάτως το κινητό δεν καλύπτεται από εγγύηση λόγο κακής χρίσης αυτό μάλλον εννοεί ο υπάλληλος  

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικά για αυτό το κινητό και μιάς και είμαι απο επαρχία δεν μπορώ να το πάω και σε κανένα μάστορα της προκοπής να το φτιάξει.
Ναι σαν χαζός που είμαι είπα να υποστηρίξω ελληνική εταιρία και εγω και ο αδερφός μου και όλο προβλήματα έχουμε. :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικά για αυτό το κινητό και μιάς και είμαι απο επαρχία δεν μπορώ να το πάω και σε κανένα μάστορα της προκοπής να το φτιάξει.

Ναι σαν χαζός που είμαι είπα να υποστηρίξω ελληνική εταιρία και εγω και ο αδερφός μου και όλο προβλήματα έχουμε. :P

και εγώ από επαρχία είμαι (Λάρισα) αλλά έστειλα ένα κινητό Αμαλιάδα σε έναν πολύ κάλο και φθηνό που βρήκα από εδώ έχει πάρα πολλούς που έχει στις αγγελίες και κάνουν και καλή δουλειά και έχει και πολύ καλές αξιολογήσεις και θα σου πει και πόσο θα κοστίσει θα το φτιάξεις και δεν θα έχεις αναγκη ούτε το αναξιόπιστο και πανάκριβο service της mls public  

Δημοσ.

Εαν δεν βγάλεις άκρη μην το φτιάξεις. Καλύτερα να ξοδέψεις ένα άλφα ποσό για κάτι που θα έχει πραγματική εγγύηση. Δυστυχώς φίλος μου την πάτησε κι αυτός αγοράζοντας την ίδια συσκευή. Φασόν κινέζικα που τα παρουσιάζουν και για ελληνικά, τόσο θράσος δεν έχει καμία εταιρία. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...