V-a-c Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Για δοκίμασε να τη βάλεις στο καλάθι Ναι τίποτα τζίφος δεν μπαίνει στο καλάθι , thanks , χαχα βρε τους άτιμους πάντως όποιος ενδιαφέρεται ας το ξαναπροσπαθήσει δεν χάνει τίποτα μπορεί να έχει κολλήσει το σύστημα , λεει last day offers
sgsii Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Για δοκίμασε να τη βάλεις στο καλάθι Ναι τίποτα τζίφος δεν μπαίνει στο καλάθι , thanks , χαχα βρε τους άτιμους πάντως όποιος ενδιαφέρεται ας το ξαναπροσπαθήσει δεν χάνει τίποτα μπορεί να έχει κολλήσει το σύστημα , λεει last day offers Μου τ ειχε κανει κ εμενα 20/4 το βράδυ αλλα την επομενη μέρα μπήκε κανονικά στο καλάθι αλλα με μειωμένες επιλογές στα find 7 1
V-a-c Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μου τ ειχε κανει κ εμενα 20/4 το βράδυ αλλα την επομενη μέρα μπήκε κανονικά στο καλάθι αλλα με μειωμένες επιλογές στα find 7 Δεν το χα τσεκάρει κάμποσες μέρες , είχε καιρό τα Find 7 ?
lampisd Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αξιζει το find 7?δεν ειναι αρκετα παλιο?στο oppostyle.com εχει 150δολλαρια--τελικα δεν το προχωραει μ λεει να παω στο ευρωπαικο,
sgsii Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μου τ ειχε κανει κ εμενα 20/4 το βράδυ αλλα την επομενη μέρα μπήκε κανονικά στο καλάθι αλλα με μειωμένες επιλογές στα find 7 Δεν το χα τσεκάρει κάμποσες μέρες , είχε καιρό τα Find 7 ? Νομιζω 18/4 το είδα δεν ξερω για νωρίτερα.Πήρα 3 στα 116 το ενα απίστευτη τιμή ..Κοιταγα για g3 32gb oneplus one 64gb Σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά όμως 1
V-a-c Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Νομιζω 18/4 το είδα δεν ξερω για νωρίτερα.Πήρα 3 στα 116 το ενα απίστευτη τιμή ..Κοιταγα για g3 32gb oneplus one 64gb Σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά όμως ντάξει τιμή χώμα,τζάμπα 1
panagiotisr Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Προσφορά τέλος φαίνεται... Αν ξαναανοίξει πείτε
Tigran Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αργησα λίγο να το πάρω χαμπαρι και δεν μπορώ να το αγοράσω.... Crap!
lefta_yparxoun Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 φαίνεται πως τελείωσαν. Το R7 με αφήνει κανονικά να το βάλω στο καλάθι. Είναι βέβαια ακριβό για την τσέπη μου.
Tigran Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αμα το πάρω από το ιντερνατιοναλ τι αλλάζει; Απλά θα μου το στείλουν από Κίνα;
lefta_yparxoun Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 δεν σε αφήνει να το στείλεις Ευρώπη. Αν έχεις διεύθυνση εκτός Ευρώπης το παίρνεις. 1
fysikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλήμερα. Σήμερα εφτασε Αθήνα οποτε γνωρίζει κάποιος ποιο courrier αναλαμβανει απο εδω και περα;
gredaizer Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγω επαρχια παρελαβα σημερα απο τοπικο καταστημα DHL, δες εαν υπαρχει καταστημα στην πολη σου εαν εισαι εκτος αθηνων. Διαφορετικα παιρνεις στα κεντρικα της DHL και θα σου δωσουν στοιχεια με ποια εταιρεια συνεργαζονται για την πολη σου 1
Konstantin77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά, επειδή το σκέφτομαι αν θα το ανοιξω, sar λέει μέσα πόσο έχει για eu.? Όχι ποσό λένε τα site που το μπερδεύουν...
V-a-c Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά, επειδή το σκέφτομαι αν θα το ανοιξω, sar λέει μέσα πόσο έχει για eu.? Όχι ποσό λένε τα site που το μπερδεύουν... γενικά απ όσο έχω καταλάβει το sar δεν είναι πάντα σταθερό κ οι εταιρείες γράφουν το ανώτερο , έχει να κάνει με πολλές παράμετρους όπως ένας από αυτούς είναι η απόσταση των κεραιών της κάθε περιοχής κ παρόχου , π.χ το μετράς Αθήνα κ βρίσκεις μια τιμή κ πας Θεσσαλονίκη το ξαναμετράς κ βρίσκεις άλλη τιμή κλπ δεν ξέρω αν θα έπρεπε να σε αγχώνει το sar .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα