Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δοκίμασε να τη βάλεις στο καλάθι  :rolleyes:

Ναι τίποτα τζίφος δεν μπαίνει στο καλάθι , thanks , χαχα βρε τους άτιμους  :-D

πάντως όποιος ενδιαφέρεται ας το ξαναπροσπαθήσει δεν χάνει τίποτα μπορεί να έχει κολλήσει το σύστημα , λεει last day offers

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για δοκίμασε να τη βάλεις στο καλάθι  :rolleyes:

Ναι τίποτα τζίφος δεν μπαίνει στο καλάθι , thanks , χαχα βρε τους άτιμους  :-D

πάντως όποιος ενδιαφέρεται ας το ξαναπροσπαθήσει δεν χάνει τίποτα μπορεί να έχει κολλήσει το σύστημα , λεει last day offers

Μου τ ειχε κανει κ εμενα 20/4 το βράδυ αλλα την επομενη μέρα μπήκε κανονικά στο καλάθι αλλα με μειωμένες επιλογές στα find 7
  • Like 1
Δημοσ.

Μου τ ειχε κανει κ εμενα 20/4 το βράδυ αλλα την επομενη μέρα μπήκε κανονικά στο καλάθι αλλα με μειωμένες επιλογές στα find 7

Δεν το χα τσεκάρει κάμποσες μέρες , είχε καιρό τα Find 7 ?

Δημοσ.

Αξιζει το find 7?δεν ειναι αρκετα παλιο?στο oppostyle.com εχει 150δολλαρια--τελικα δεν το προχωραει μ λεει να παω στο ευρωπαικο,

Δημοσ.

Δεν το χα τσεκάρει κάμποσες μέρες , είχε καιρό τα Find 7 ?

Νομιζω 18/4 το είδα δεν ξερω για νωρίτερα.Πήρα 3 στα 116 το ενα απίστευτη τιμή ..Κοιταγα για g3 32gb oneplus one 64gb Σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά όμως
  • Like 1
Δημοσ.

Νομιζω 18/4 το είδα δεν ξερω για νωρίτερα.Πήρα 3 στα 116 το ενα απίστευτη τιμή ..Κοιταγα για g3 32gb oneplus one 64gb Σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά όμως

ντάξει τιμή χώμα,τζάμπα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω επαρχια παρελαβα σημερα απο τοπικο καταστημα DHL, δες εαν υπαρχει καταστημα στην πολη σου εαν εισαι εκτος αθηνων.

Διαφορετικα παιρνεις στα κεντρικα της DHL και θα σου δωσουν στοιχεια με ποια εταιρεια συνεργαζονται για την πολη σου

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, επειδή το σκέφτομαι αν θα το ανοιξω, sar λέει μέσα πόσο έχει για eu.? Όχι ποσό λένε τα site που το μπερδεύουν...

γενικά απ όσο έχω καταλάβει το sar δεν είναι πάντα σταθερό κ οι εταιρείες γράφουν το ανώτερο , έχει να κάνει με πολλές παράμετρους όπως ένας από αυτούς είναι η απόσταση των κεραιών της κάθε περιοχής κ παρόχου , π.χ το μετράς Αθήνα κ βρίσκεις μια τιμή κ πας Θεσσαλονίκη το ξαναμετράς κ βρίσκεις άλλη τιμή κλπ

δεν ξέρω αν θα έπρεπε να σε αγχώνει το sar .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...