teotsiposg4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 καπου διαβασα οτι ακομα και αν δεν βαλω καρτα γραφικων θα μπορω να παιξω games like LoL και cs go....αληθευει?? και σε τι ποιοτητα και με τι fps περιπου..... εννοειται πως θελω να παρω μια καρτα γραφικων απλα αν ισχυει αυτο θα περιμενω να βρω λιγα ακομα λεφτα για να παρω μια καλυτερη...
hackerW32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ναι, για το λολ σίγουρα θα μπορεις, εδω παιζει ο φιλος μου με εναν g1840 λογικα και cs go, δεν νομιζω να εχει τιποτα τρελες απετησεις αν και δεν εχω παιξει ποτε μου
jimmyfis Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 καπου διαβασα οτι ακομα και αν δεν βαλω καρτα γραφικων θα μπορω να παιξω games like LoL και cs go....αληθευει?? και σε τι ποιοτητα και με τι fps περιπου..... εννοειται πως θελω να παρω μια καρτα γραφικων απλα αν ισχυει αυτο θα περιμενω να βρω λιγα ακομα λεφτα για να παρω μια καλυτερη... Μια χαρά θα τρέχει το CS:GO και σίγουρα και το lol (δοκίμασέ το αν θες): http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=2323&game=Counter-Strike%3A+Global+Offensive&p_make=Intel&p_deriv=Core+i5-6500+3.2GHz&gc_make=Intel&gc_deriv=HD+i5+6500&ram=8&checkSubmit=#systemrequirements
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα