Rurouni89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Παιδιά χαιρετώ η εξερεύνηση μου στο Linux συνεχίζεται ακάθεκτα το σφυροκοπώ από όλες τις πλευρές και αυτό αντέχει (θα το ματιάξω στο τέλος ) λοιπόν έχω μια ερώτηση επειδή η μητρική έχει πάνω και IDE Controller της Marvell είπα να τον κλείσω από τα BIOS μιας που δουλεύω SATA και παρατήρησα το εξής άλλαξε το όνομα του ethernet interface είναι λογικό αυτό Ευχαριστώ πολύ
menostospitimou Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν συμβαίνει συχνά, αλλά γενικά μην βασίζεσαι στο να παραμένουν σταθερά τα ονόματα των συσκευών. Αν δεν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα δεν πειράζει.
Rurouni89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν συμβαίνει συχνά, αλλά γενικά μην βασίζεσαι στο να παραμένουν σταθερά τα ονόματα των συσκευών. Αν δεν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα δεν πειράζει. όλα δουλεύουν ρολόι Ευχαριστώ για την απάντηση σου
tritonas00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 άλλαξε το όνομα του ethernet interface Ειναι ευγενικη χορηγια ετουτου https://wiki.archlinux.org/index.php/Network_configuration#Device_names Systemd v197 introduced Predictable Network Interface Names, which automatically assigns static names to network devices. Interfaces are now prefixed with en (ethernet), wl (WLAN), or ww (WWAN) followed by an automatically generated identifier, creating an entry such as enp0s25. This behavior may be disabled by adding net.ifnames=0 to the kernel parameters. 2
Rurouni89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ειναι ευγενικη χορηγια ετουτου https://wiki.archlinux.org/index.php/Network_configuration#Device_names Systemd v197 introduced Predictable Network Interface Names, which automatically assigns static names to network devices. Interfaces are now prefixed with en (ethernet), wl (WLAN), or ww (WWAN) followed by an automatically generated identifier, creating an entry such as enp0s25. This behavior may be disabled by adding net.ifnames=0 to the kernel parameters. μάλιστα θαρρώ και μας τρολλάρει όλους μαζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα