menostospitimou Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Θυμάμαι ότι στο σαιτ είχα γραφτεί γύρω στο 2008-9 αν δεν κάνω λάθος. Και το username πρέπει να ήταν το ίδιο. Παρ'όλα αυτά μετά από ένα διάστημα σταμάτησα να έρχομαι και δεν πάτησα για χρόνια. Απλώς για να μου λυθεί η απορία, επειδή βλέπω ότι μάλλον ξαναγράφτηκα το 2011, παίζει να είχε διαγραφεί ό λογαριασμός μου από αδράνεια ή μήπως θυμάμαι λάθος και απλώς ξέχασα τον παλιό λογαριασμό?
arisopc Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 απο Εγγραφή: 11 Ιούλ 2008παιζει να ξαναμπηκα φετος μαλιστα ο κωδικος μου ειναι ο αθλιος που εβαζα ως 15 ετων πιτσηρικας που ελιωνα l2 c3 1
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Θυμάμαι ότι στο σαιτ είχα γραφτεί γύρω στο 2008-9 αν δεν κάνω λάθος. Και το username πρέπει να ήταν το ίδιο. Παρ'όλα αυτά μετά από ένα διάστημα σταμάτησα να έρχομαι και δεν πάτησα για χρόνια. Απλώς για να μου λυθεί η απορία, επειδή βλέπω ότι μάλλον ξαναγράφτηκα το 2011, παίζει να είχε διαγραφεί ό λογαριασμός μου από αδράνεια ή μήπως θυμάμαι λάθος και απλώς ξέχασα τον παλιό λογαριασμό? Αν είχες όντως παλιότερο λογαριασμό, δε θα διαγράφτηκε. Όμως το να διατηρείς πολλαπλούς λογαριασμούς, ακόμη και αν αυτήν τη στιγμή δε θυμάσαι login credentials του παλιού, δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του forum. Στείλε μου σε παρακαλώ σε προσωπικό μήνυμα τί διευθύνσεις email πιθανόν να χρησιμοποιήσες για την ενεργοποίηση του 2008-9 account, ώστε να το εντοπίσω και να το απενεργοποιήσω. 1
menostospitimou Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αν είχες όντως παλιότερο λογαριασμό, δε θα διαγράφτηκε. Όμως το να διατηρείς πολλαπλούς λογαριασμούς, ακόμη και αν αυτήν τη στιγμή δε θυμάσαι login credentials του παλιού, δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του forum. Στείλε μου σε παρακαλώ σε προσωπικό μήνυμα τί διευθύνσεις email πιθανόν να χρησιμοποιήσες για την ενεργοποίηση του 2008-9 account, ώστε να το εντοπίσω και να το απενεργοποιήσω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα για τον παλιό λογαριασμό, όπως δεν θυμάμαι τίποτα για το το προφίλ μου στο myspace το 2008. Περάσαν σχεδόν 10 χρόνια.
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεκτόν, Γι' αυτό όμως έγραψα: ...τί διευθύνσεις email πιθανόν να χρησιμοποιήσες για την ενεργοποίηση του 2008-9 account... Οι συντονιστές έχουμε δυνατότητα να κάνουμε αναζήτηση στα accounts βάσει email εγγραφής. Πόσα email addresses να μεταχειρίστηκες από τότε, έφτιαχνες κάθε μέρα κι από ένα; Τέλος πάντων, αν θυμηθείς κάτι, στείλε μου p.m.. Ως έχουν τα πράγματα, δε μπορώ να σου δώσω απόλυτη απάντηση στο αρχικό ερώτημά σου για το αν πράγματι είχες παλιότερο λογαριασμό εδώ ή όχι, χωρίς έστω αυτήν τη βοήθεια από μεριάς σου...
patriot21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τελικα,εμεις οι απλοι χρηστες δεν εχουμε δικαιωμα για καμια αναζητηση ε?
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τελικα,εμεις οι απλοι χρηστες δεν εχουμε δικαιωμα για καμια αναζητηση ε? Για αναζήτηση μελών με βάση το email εγγραφής και ειδικά αν το μέλος έχει ορίσει το εν λόγω email ως μη δημοσίως ορατό, όχι. Μόνο οι moderators από το διαχειριστικό panel που διαθέτουμε.
patriot21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Για αναζήτηση μελών με βάση το email εγγραφής και ειδικά αν το μέλος έχει ορίσει το εν λόγω email ως μη δημοσίως ορατό, όχι. Μόνο οι moderators από το διαχειριστικό panel που διαθέτουμε. Kαλα εννοειται πως δεν εχω τετοιες απαιτησεις,απλα εδω και πολλους μηνες,δε μπορουμε ουτε ενα απλο μελος να αναζητησουμε(βαση nickname),ενω πιο παλια γινοταν..Συν οτι και στις αγγελιες γινεται ο,τι να'ναι με την αναζητηση.. 1
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Αν και άσχετα τα παραπάνω με το topic, συμπάσχω (κυριολεκτικά) και λυπάμαι που δε μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά... :-/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα