Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, σκοπευω να ανοιξω καταστημα με service κινητων και υπολογιστων, τωρα κανω και σεμιναρια πανω στα θεματα hardware. Υστερω λιγο στο software κομματι των κινητων και δεν μπορω να βρω σεμιναρια σε αυτο το θεμα, οποτε ξεκινησα να ασχολουμε μονος βλεποντας βιντεο στο youtube και διαβαζοντας. Αυτο που θελω να ρωτησω λοιπον ειναι αν υπαρχει καποιο προγραμματακι στο οποιο συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη και σου βρισκει τι προβλημα υπαρχει στο κινητο; Οποιος γνωριζει ας μου πει.

Και γενικοτερα οτιδηποτε γνωριζει καποιος για τετοιου ειδους προγραμματα αν θελει να μου πει.

Δημοσ.

Γεια σας, σκοπευω να ανοιξω καταστημα με service κινητων και υπολογιστων, τωρα κανω και σεμιναρια πανω στα θεματα hardware. Υστερω λιγο στο software κομματι των κινητων και δεν μπορω να βρω σεμιναρια σε αυτο το θεμα, οποτε ξεκινησα να ασχολουμε μονος βλεποντας βιντεο στο youtube και διαβαζοντας. Αυτο που θελω να ρωτησω λοιπον ειναι αν υπαρχει καποιο προγραμματακι στο οποιο συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη και σου βρισκει τι προβλημα υπαρχει στο κινητο; Οποιος γνωριζει ας μου πει.

Και γενικοτερα οτιδηποτε γνωριζει καποιος για τετοιου ειδους προγραμματα αν θελει να μου πει.

εγώ θα σου πρότεινα πριν ανοίξεις το μαγαζί να βρεις ένα καλό μαγαζάκι με έμπειρους τεχνικούς να πας εκεί για ένα εξάμηνο αμισθί και να μάθεις και την δουλεία και τον τρόπο και μπορεί να κανείς και πελατολόγιο εάν είσαι κοινωνικός  

• Like 1
Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα πριν ανοίξεις το μαγαζί να βρεις ένα καλό μαγαζάκι με έμπειρους τεχνικούς να πας εκεί για ένα εξάμηνο αμισθί και να μάθεις και την δουλεία και τον τρόπο και μπορεί να κανείς και πελατολόγιο εάν είσαι κοινωνικός  

Ξερεις τι κανενας δεν ειναι διατεθειμενος να μου δειξει εστω και αμισθι, εχω προτεινει να τους πληρωσω κιολας αλλα κανεις δε θελει. Το μονο που καταφερα ειναι να βρω σεμιναρια τα οποια και παρακουλουθω τωρα για το hardware. Γιαυτο και ψαχνομαι για το κομματι του λογισμικου.

Και γενικοτερα αν υπαρχει καποιος εδω που μπορει να με βοηθησει σε αυτο το κομματι και επι πληρωμη ας μου πει. Και τα μαθηματα μπορουν να γινουν και μεσω skype.

Δημοσ.

Ξερεις τι κανενας δεν ειναι διατεθειμενος να μου δειξει εστω και αμισθι, εχω προτεινει να τους πληρωσω κιολας αλλα κανεις δε θελει. Το μονο που καταφερα ειναι να βρω σεμιναρια τα οποια και παρακουλουθω τωρα για το hardware. Γιαυτο και ψαχνομαι για το κομματι του λογισμικου.

Και γενικοτερα αν υπαρχει καποιος εδω που μπορει να με βοηθησει σε αυτο το κομματι και επι πληρωμη ας μου πει. Και τα μαθηματα μπορουν να γινουν και μεσω skype.

Δεν μπορεί να πήγες σε όλες τις εταιρίες-μαγαζιά  και να μην σε πήρε καμιά επίσης κοίτα να πάρεις κάποιο χαρτί από ΙΕΚ θα πάρεις γνώσεις και θα κανείς γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά επίσης θα κάνεις και πρακτική και έτσι θα μάθεις και την δουλειά και θα πάρεις και γνώσεις και μετά θα είσαι έτοιμος να κάνεις κάτι δικό σου αλλά και πάλι εγώ θα είχα ενδοιασμούς γιατί μαγαζιά υπάρχουν πάρα πολλά πρέπει να βρεις κάτι ώστε να σε προτιμούν από τις μεγάλες αλυσίδες . εάν επιτρέπεται από ποια πόλη είσαι ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορεί να πήγες σε όλες τις εταιρίες-μαγαζιά και να μην σε πήρε καμιά επίσης κοίτα να πάρεις κάποιο χαρτί από ΙΕΚ θα πάρεις γνώσεις και θα κανείς γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά επίσης θα κάνεις και πρακτική και έτσι θα μάθεις και την δουλειά και θα πάρεις και γνώσεις και μετά θα είσαι έτοιμος να κάνεις κάτι δικό σου αλλά και πάλι εγώ θα είχα ενδοιασμούς γιατί μαγαζιά υπάρχουν πάρα πολλά πρέπει να βρεις κάτι ώστε να σε προτιμούν από τις μεγάλες αλυσίδες . εάν επιτρέπεται από ποια πόλη είσαι ;

Εχω τελειωσει ηλεκτρονικος μηχανικος και μηχανικος υπολογιστων. Σοβαρα σου μιλαω ολες οι εταιρίες μου απαντσαν οχι,μονο αυτη μου απαντησε ναι η οποια ομως μου κανει σεμιναρια σε επιπεδο hardware.

Εγω θα ηθελα ομως να δω και σε επιπεδο software ενα δυο παραπανω πραγματα στα κινητα πριν παω να κανω κατι μονος μου.

Επεξ/σία από darkHorse1990

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...