akis2002 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 γεια σας, ενδιαφέρομαι να πάρω το samsung galaxy note 4 live demo και θέλω να του αλλάξω πλακέτα για να πέρνω τηλέφωνα είναι σίγουρο οτι αλλάζετε η μπορεί να μην ταιριάζει η πλακέτα ?
ziaba Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 και γιατι να μην παρεις μια κανονικη συσκευη? εκτος αν σου κστησει ολο αυτο κατω απο 200ευρω τοτε αξιζει το ρισκο
Yamahaf1zr Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Φίλε νομίζω το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο εγώ πάντως που ειχα note 4 demo όλα ήταν στις θέσεις τους υποδοχές σιμ κάρτα sd οπότε λογικά και αυτό το ίδιο είναι θα σου πρότεινα να βρεις φωτογραφίες και από τις δύο μητρικές για να λύσεις το θέμα σου
akis2002 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Φίλε νομίζω το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο εγώ πάντως που ειχα note 4 demo όλα ήταν στις θέσεις τους υποδοχές σιμ κάρτα sd οπότε λογικά και αυτό το ίδιο είναι θα σου πρότεινα να βρεις φωτογραφίες και από τις δύο μητρικές για να λύσεις το θέμα σου θα ταιριαζει ομως καποια αποτις δυο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα