geioannou Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Έναρξη->Πίνακας ελέγχου->Σύστημα και ασφάλεια->Διαχείριση συσκευ'ων->Πληκτρολόγια Δεξί κλικ στο πληκτρολόγιο->Ιδιότητες->Διαχείριση ενέργειας Ξετσεκάρισε το κουτάκι που γράφει να επιτρέπεται η ενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτή τη συσκευή λοιπον εκανα αυτο και για την ωρα εχει σταματησει να το κανει. χρειαστηκε ομως να το κανω σε στο ποντικι την ανάλογη ρυθμηση. το ερωτημα που εχω ομως ειναι το εξης. τα συγκριμενα windows απο το συγκεκριμενο στικακι τα εχω βαλει σε παρα πολλα μηχανηματα. 2 απο αυτα τα δουλευω καθημερινα. τι ειναι αυτο λοιπον που στο συγκεκριμενο μηχανημα λειτουργει και φερνει αυτη την συμπεριφορα ??
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μάλλον το πληκτρολόγιό σου που είναι παλιό. Να υποθέσω ότι είναι ps/2?
geioannou Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ναι. αλλα αυτο τι σχεση εχει !!!. αλλωστε αυτο ειναι ενα πληκτρολογιο που χρησιμοποιω για να κανω εγκαταστασεις λειτουργικου σε νεα μηχανηματα. δεν ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμοποιω. ποτε ξανα δεν ειχα παρομοιο προβλημα
termitiss Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 λοιπον εκανα αυτο και για την ωρα εχει σταματησει να το κανει. χρειαστηκε ομως να το κανω σε στο ποντικι την ανάλογη ρυθμηση. το ερωτημα που εχω ομως ειναι το εξης. τα συγκριμενα windows απο το συγκεκριμενο στικακι τα εχω βαλει σε παρα πολλα μηχανηματα. 2 απο αυτα τα δουλευω καθημερινα. τι ειναι αυτο λοιπον που στο συγκεκριμενο μηχανημα λειτουργει και φερνει αυτη την συμπεριφορα ?? Η λειτουργία της μητρικής/ Πιθανόν να έχει ένα jumper που δίνει αυτήν την λειτουργία και αν το βρεις και του αλλάξεις θέση σταματάει
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ναι. αλλα αυτο τι σχεση εχει !!!. αλλωστε αυτο ειναι ενα πληκτρολογιο που χρησιμοποιω για να κανω εγκαταστασεις λειτουργικου σε νεα μηχανηματα. δεν ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμοποιω. ποτε ξανα δεν ειχα παρομοιο προβλημα Πολλές φορές με ps/2 keyboard παρουσιάζει αυτή την λειτουργία. Είναι πιθανόν αν ξανά τσεκάρεις πάλι την παραπάνω επιλογή να μην στο κάνει. Δεν το έχω ψάξει παρπάνω γιατί το κάνει. Ίσως να έχει να κάνει με την μητρική.
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Εχουμε ηδη εντοπισει το PS/2, ως τον (πιθανοτερο) ενοχο 1
duffyduck Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Εχει ps/2 port η μητρικη ή χρησιμοποιεις ps/2 to usb adapter ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα