Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε νεο μηχανημα που μολις στηθηκε, οταν πατιεται καποιο πληκτρο απο το keyboard ανοιγει μονο του !

το βαζω σε αυτο το θρεντ αυτο το προβλημα γιατι ξερω οτι εχει να κανει με κατι σχετικο με μητρικη μαις και το λειτουργικο δεν φταιει σε αυτο.

η μητρικη ειναι η ASUS H170-PLUS

καμια ιδεα ?

Δημοσ.

Άνοιξε το BIOS/UEFI και θα έχει κάποια επιλογή να ανοίγει με πάτημα πλήκτρων. Αν δεν το βρίσκεις και reset to default όλα τα settings, ή αν πιά δεν μπορείς να βρείς τίποτα, βγάλε την μπαταρία του cmos (αν λειτουργεί πια, δεν ξέρω τι γίνεται με τις flash μνήμες.)

Δημοσ.

alexandre απο αυτο το λινκ δεν καταφερα τιποτα μιας και δεν βρηκα κατι σχετικο. πρεπει να εινα για αλλου τυπου μητρικη.

menostospitimou αναρωτιέμαι για θα πρεπει να κανω reset. η μητικη ειναι σε χρημη 3 ημερες τωρα και μονο απο τα δικα μου χερια. δεν εκανα καποια ρύθμιση, οποτε γιατι να γινει το reset. εκτος εαν ερχεται απο την εταιρεια με αυτην την ρυθμηση ....

Δημοσ.

menostospitimou αναρωτιέμαι για θα πρεπει να κανω reset. η μητικη ειναι σε χρημη 3 ημερες τωρα και μονο απο τα δικα μου χερια. δεν εκανα καποια ρύθμιση, οποτε γιατι να γινει το reset. εκτος εαν ερχεται απο την εταιρεια με αυτην την ρυθμηση ....

Είναι σίγουρα καινούργια? Η δική μου πρέπει να είναι σχεδόν ίδια και δεν είχα τέτοιο θέμα. Κάνε reset στο BIOS όπως και να 'χει, είναι πολύ απίθανο να πάει κάτι στραβα.

Αν ακόμα υπάρχει το θέμα, βεβαιώσου ότι ο υπολογιστής όντως κάνει shutdown και όχι αδρανοποίηση/hibernate ή κάτι άλλο.

Δημοσ.

Είναι σίγουρα καινούργια? Η δική μου πρέπει να είναι σχεδόν ίδια και δεν είχα τέτοιο θέμα. Κάνε reset στο BIOS όπως και να 'χει, είναι πολύ απίθανο να πάει κάτι στραβα.

Αν ακόμα υπάρχει το θέμα, βεβαιώσου ότι ο υπολογιστής όντως κάνει shutdown και όχι αδρανοποίηση/hibernate ή κάτι άλλο.

ναι ειναι σιγουρα καινουρια. εγω την ξαπακεταρισα και την μονταρα. εκτος εαν εννοεις οτι πριν απο εμενα την ειχε αλλος και την ξαναπουλησαν σαν επισκευασμανη η καινουρια κλπ.

εαν συμβαινει κατι τετοιο ποιος αραγα ειναι σε θεση να το ξερει.

απο εκει και περα εκανα μεσα απο το BIOS restore default, αλλα και βγαλισμω την μπαταρια και τις μνημες.

και το κανει ακομα, δυστυχως.

λες να ειναι inteligent το νεο computer που εφτιαξα και να εχει άποψη !!!!!

Δημοσ.

ναι ειναι σιγουρα καινουρια. εγω την ξαπακεταρισα και την μονταρα. εκτος εαν εννοεις οτι πριν απο εμενα την ειχε αλλος και την ξαναπουλησαν σαν επισκευασμανη η καινουρια κλπ.

εαν συμβαινει κατι τετοιο ποιος αραγα ειναι σε θεση να το ξερει.

απο εκει και περα εκανα μεσα απο το BIOS restore default, αλλα και βγαλισμω την μπαταρια και τις μνημες.

και το κανει ακομα, δυστυχως.

λες να ειναι inteligent το νεο computer που εφτιαξα !!!!!

Χαχα τί να σου πώ δεν ξέρω. Το πληκρολόγιο είναι USB ή απ'τα άλλα παλιού τύπου? Εγώ πάντως ποντάρω στις ρυθμίσεις του BIOS, ίσως κάποιες δεν επαναφέρονται αυτόματα. Άν βρείς τι φταίει κάνε ένα update γιατί απόρησα και εγώ.

Δημοσ.

το πληκρρολογιο ειναι παλαιου τυπο. οσο και εαν εχω ψαξει παντως δεν εχω βρει κατι σχετικο με την απενεργοποιηση καποιου σχετικου με power on keyboard. ισως θα πρεπει να ανατρεξω στο manual για περισσοτερες λεπτομεριες.

Δημοσ.

δεν ειπα οτι δεν την πιστευω !!!! απλα ειπα οτι εψαξα και δεν βρηκα κατι σχετικο. μολις παω στο σπιτι θα το κοιταξω και θα σας πω ....

Δημοσ.

Έναρξη->Πίνακας ελέγχου->Σύστημα και ασφάλεια->Διαχείριση συσκευ'ων->Πληκτρολόγια

Δεξί κλικ στο πληκτρολόγιο->Ιδιότητες->Διαχείριση ενέργειας

Ξετσεκάρισε το κουτάκι που γράφει να επιτρέπεται η ενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτή τη συσκευή

Δημοσ.

Αν εχεις PS/2 keyboard (πιθανοτατα), μολις βρηκαμε τον "ενοχο" -διχως υπερβολη- αυτης της συμπεριφορας

Παντως στα bios, τα σχετικα βρισκονται πολλα μαζι συγκεντρωμενα: (advanced) power management setup

B)

f7599b1d-1cf1-4e02-b8f4-97604ef44c9b.jpg

http://www.asus.com/ae-en/support/FAQ/1001280/

τα βρηκα ολα αυτα μεσα στο μενου της μητρικης και ηταν ολα disable !!!!!

τελικα το μηχανημα μηπως εχει οντως αποψη !!!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...