Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατα κάποιον τρόπο αν έχεις ανοικτό εναν firefox με 5-6 tabs (καρτέλες) δεν είναι παράλογη η χρίση της cpu στο συγκεκριμένο cpu ειδικά άν βάλουμε και video και διάφορα χαζά που σηκώνονται στην εκκίνηση...

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς;

Καρτέλες στον firefox.

Ή ρωτάς για το πλήθος;

Ναι αυτό εννοεί περίπου πόσα; :P

κατα κάποιον τρόπο αν έχεις ανοικτό εναν firefox με 5-6 tabs (καρτέλες) δεν είναι παράλογη η χρίση της cpu στο συγκεκριμένο cpu ειδικά άν βάλουμε και video και διάφορα χαζά που σηκώνονται στην εκκίνηση...

Ναι οκ αλλά όχι να κολλάει τόσο που να εμφανίζονται αυτά που γράφει με lag. Άμα είναι low αυτός ο CPU και για browsing είναι για πέταμα τότε συγνώμη TS.

Δημοσ.

Μα δεν το έκανε πάντα αυτό.

Τους τελευταίους μήνες..

Ένα άλλο παράδειγμα: τώρα κάνω refresh μιας σελίδας μόνο, και το firefox φτάνει 70%! Είναι φυσιολογικό αυτό;

Δημοσ.

αν γράφει στο 100% ναι. το cpu είναι αδύναμο, αλλά όχι και για πέταμα. για σταθερό χρησιμοποιώ athlon 3200+ s939 με 2gb ram με ελαφριά διανομή linux βέβαια. απο αυτό μιλάμε.

Δημοσ.

αν γράφει στο 100% ναι. το cpu είναι αδύναμο,

Ναι, αλλά λέμε δεν το έκανε αυτό πάντα.

το έχω 10 χρόνια νομίζω..

οπότε, "αδυνάτισε" ξαφνικά; :-D

Πάντως και μνήμη έχω αρκετά μικρή (3) δεν ξέρω αν φταίει και αυτό.

edit:μόλις τελειώνει το malware bytes και μου λέει 19 αντικέιμενα εντοπίστηκαν. για να δούμε.

Δημοσ.

Ξανακάντο μέχρι να μη βγάζει τίποτα το ίδιο και τ άλλα

μόλις τελειώσει θα κάνω adwclearer, μετά superabtispyware σε safe mode, και μετά πάλι malwarebytes αφού το λές! ;)

edit: μου βγαλε 68 πράγματα και την επιλογή "αφαίρεση επιλεγμένων".

Δν ξέρω μην αφαιρέσω κανένα που  χρειάζεται και κάνω καμιά βλακεία.

Γιατί όλα είναι στην κατηγορία "πιθανώς ανεπιθήμητο πρόγραμμα"

Δημοσ.

Αφου το καθαρισεις γιατι ειναι must, βγαλε ολα τα extensios και ασε μονο το ublock origin για ad block, οχι adblocker, adblock plus k.l.p. μαλακιες που γονατιζουν, αυτο που σουπα

κατεβασε και ccleaner να καθαρισεις λιγο το πισι σου , κοψε start up programs και αχρηστα services και defrag.

Με το μονοπυρηνο θελεις δουλεια για να σου παιζει αξιοπρεπως να ξερεις.

Δημοσ.

κατεβασε και ccleaner να καθαρισεις λιγο το πισι σου , κοψε start up programs και αχρηστα services και defrag.

Με το μονοπυρηνο θελεις δουλεια για να σου παιζει αξιοπρεπως να ξερεις.

Τα'χω κάνει όλα αυτά..

Διπλοπύρηνος είναι ο επεξεργαστής μου..

Για διαφημίσεις δε νομίζω ότι έχω κανένα extension.

Δημοσ.

Τρέξε αυτό το Avira rescue live cd

http://www.adslgr.com/forum/threads/450261-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Avira-Rescue-CD

κατέβασε αυτό

http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/HWMonitor.shtml

και πες μας τις θερμοκρασίες που έχεις , κατέβασε αυτό

http://filehippo.com/download_winpatrol/

και στην καρτέλα Startup Programs και κάνε τα όλα disable να δούμε B)

Δημοσ.

εγω το επαθα αυτο σε παλιο pc περιπου 8ετιας μαλιστα μετα τους 110 βαθμους εκλεινε το pc εβγαλα επεξεργαστη καθαρισα την παστα και εβαλα καινουρια και το προβλημα λυθηκε επεσε σταθερα στους 40-50 βαθμους

Δημοσ.

Ναι, αλλά λέμε δεν το έκανε αυτό πάντα.

το έχω 10 χρόνια νομίζω..

οπότε, "αδυνάτισε" ξαφνικά; :-D

Πάντως και μνήμη έχω αρκετά μικρή (3) δεν ξέρω αν φταίει και αυτό.

edit:μόλις τελειώνει το malware bytes και μου λέει 19 αντικέιμενα εντοπίστηκαν. για να δούμε.

Οντως το εχετε 11 χρονια .Διαβαστε να δειτε απο τι αποτελειται :

https://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_D

Δεν αδυνατισε ξαφνικα,ολα εχουν ημερομηνια ληξης και με την χρηση ,σιγα σιγα χαλανε.Ειδικα ο συγκεκριμενος καιει πολυ ρευμα και συγκριτικα με την τωρινη τεχνολογια ειναι σκουπιδι στην κυριολεξια.  Ασε που απο τοτε μεχρι τωρα οι διαφορες εφαρμογες στο internet εχουν αλλες απαιτησεις.

Με 120 ευρω παιρνετε σετ με εναν celeron Haswell/ μητρικη/ και 8gigs ram και θα ειστε πολυ ανετος. Γιατι να ασχολειστε με τον μαθουσαλα?

• Like 2
Δημοσ.

Οντως το εχετε 11 χρονια .Διαβαστε να δειτε απο τι αποτελειται :

https://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_D

Δεν αδυνατισε ξαφνικα,ολα εχουν ημερομηνια ληξης και με την χρηση ,σιγα σιγα χαλανε.Ειδικα ο συγκεκριμενος καιει πολυ ρευμα και συγκριτικα με την τωρινη τεχνολογια ειναι σκουπιδι στην κυριολεξια.  Ασε που απο τοτε μεχρι τωρα οι διαφορες εφαρμογες στο internet εχουν αλλες απαιτησεις.

Με 120 ευρω παιρνετε σετ με εναν celeron Haswell/ μητρικη/ και 8gigs ram και θα ειστε πολυ ανετος. Γιατι να ασχολειστε με τον μαθουσαλα?

Τελικά, με όλα αυτά που έκανα, πάλι τα ίδια μάλλον.

Μου φάνηκε ότι πήγαινε λίγο καλύτερα στην αρχή αλλά τώρα με 5-6 καρτέλες, πάλι κόλλαγε,

Πάντως αυτό που είχα πει πριν, πριν λίγο καιρό έφτιαξε για κάποιες βδομάδες, και άρχισε πάλι πρόσφατα να το εμφανίζει το πρόβλημα.

Γι'αυτό δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να χαλάει και να ξαναφτιάχνει.

120 ευρώ για επεξεργαστή + μητρική + 8Gb μνήμη;

Πολύ λίγα μου φαίνονται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...