Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετούς μήνες.

Το cpu μου φτάνει 80-100% με το ιντερνετ (είτε Firefox ή CHrome).

Έχω δοκιμάσει τα πάντα που βλέπω να λένε, δε γίνεται τίποτα.

Για ένα διάστημα πριν κάποιο καιρό είχε φτιάξει (δε θυμάμαι ακριβώς τι είχα κάνει, ένα referesh firefox σίγουρα, και 2 malware βρήκα σε email αλλά δε νομιζω να έλυσε αυτό το πρόβλημα) αλλά τώρα πάλι τα ίδια.

Έκανα εξονυχιστικό έλεγχο όλο το σύστημα με το Avast που έχω, δε βρήκε τίποτα.

Το σύστημά μου είναι αυτό που βλέπετε στην υπογραφή.

Ψυκτρα μου άλλαξαν προσφατα, γιατί τη χάλασα την προηγούμενη.

Σκληρούς δίσκους έχω 2 εσωτερικούς, και 2 εξωτερικούς.

Στον έναν, C, που είναι 80GB έχω τα Windows με ελεύθερο χώρο 10Gb. (έλεγα μήπως φταίει αυτό γιατί πολλές φορές όταν είναι φουλ οι δίσκοι ζορίζεται το σύστημα)

Καμιά ιδέα έχει κανείς παρακαλώ;

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Scan antimalware και superantispyware σε safe mode να δεις τι θα καθαρίσει και το συνεχίζεις μέχρι να σταματήσει να βρίσκει. Τα υψηλά resources σε ένα μηχάνημα χωρίς λόγο είναι δείγμα κάποιου malware συνήθως, ξεκίνα από αυτό να δεις αν θα φτιάξει η κατάσταση σου.

Δημοσ.

κανε scan με το malwarebytes μαλλον κατι τετοιο ειναι...

Βλέπω ότι πολλοί το αναφέρουν αυτό το πρόγραμμα.

Μπορεί να πιάνει δηλαδή πράγματα που δεν πιάνουν τα άλλα;

Να το εγκαταστήσω και ενώ έχω εγκατεστημένο το avast;

(τουλάχιστον φατνάζομαι θα πρέπει να το απενεργοποιήσω το avast όσο χρησιμοποιώ το άλλο)

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο δε θα έχεις πρόβλημα παίξε και με τα 2. Προς το παρών άσε το avast και κάνε scan με τα 2 που σου είπα. To antispyware σε safe mode.

Δημοσ.

όχι δν χρειάζεστε.

το mailwarebytes δεν είναι antivirus και το avast αν είναι free δεν σου δίνει ουσιαστική προστασία απο mailware αλλά ούτε και το mailwarebytes free προστατεύει realtime...

Δημοσ.

Από αυτά το free edition να κατεβάσω;

http://www.superantispyware.com/

αλήθεια, γιατί cpu μιλάμε ?

Το είπα στο πρώτο ποστ μου. Είναι στην υπογραφή μου! ;)

edit: Να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή όλα αυτά μάλλον θα πάρουν πολλή ώρα, μπορώ να βλέπω παράλληλα βίντεο στο pc μου; (όχι από ιντερνετ, από αρχείο)

Δημοσ.

Από αυτά το free edition να κατεβάσω;

http://www.superantispyware.com/

Το είπα στο πρώτο ποστ μου. Είναι στην υπογραφή μου! ;)

edit: Να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή όλα αυτά μάλλον θα πάρουν πολλή ώρα, μπορώ να βλέπω παράλληλα βίντεο στο pc μου; (όχι από ιντερνετ, από αρχείο)

Ναι από αυτό το λινκ. Κάνε κάτι άλλο και άστο να τελειώσει το superantispyware και το adwcleaner θα τα βάλεις safe mode ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

πάει καρφωτά 80-100% καθ όλη την διάρκεια του browsing πχ με 2-3 tab και κανένα youtube video?

Σίγουρα στα video πάει από 80 και πάνω.

Χωρίς βίντεο μπορεί να είναι πάνω από 50 αλλα και να ανεβαίνει ακόμα πολύ με πολλά tabs. (με αποτέλεσμα να κολλάνε, να γράφω και να εμφανίζονται μετά από δευτερόλεπτα τα γράμματα κτλ.)

τώρα δοκίμασα να ανοίξω 4 tabs. Καθώς περιμένω (δεν ανοίγουν αμέσως) το firefox μόνο πήγε στο 60%,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...