thelos257 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καλησπερα σας σκεφτηκα να κανω αναβαθμιση τους φορητους μ υπολογιστες και τους επιτραπεζιους μ απο windows 10 home 64 bit σε windows 10 pro 64 bit θα ηθελα να ρωτησω το λογοτυπο της εταιριας HP , Lenovo κλπ θα μεινει ή θα φυγει κατα το boot επισης οταν θελω να τα επαναφερω θα μπορω αφου δεν θα πειραχτη το recovery partition ;
ntg1980 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Θα παραμείνουν όλα ακριβώς όπως είναι, απλά θα αναβαθμιστούν τα Windows από 10 Home σε 10 Pro.Κι εγώ την ίδια ακριβώς αναβάθμιση έκανα.Aν κάνεις την αναβάθμιση με κλειδί, ξεκινάει η διαδικασία ενεργοποίησης μόλις το προσθέσεις, προστίθενται οι επιπλέον επιλογές των Pro και γίνεται επανεκκίνηση.Αν κάνεις την αναβάθμιση μέσω Microsoft Store (όπως το έκανα εγώ), θα ενεργοποιηθούν άμεσα με ψηφιακό δικαίωμα (δηλαδή χωρίς κλειδί)!Το recovery partition θα παραμείνει όπως έχει, οπότε αν κάνεις ποτέ επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα μπορείς να επαναφέρεις τα Home. Αν στη συνέχεια ξανακάνεις αναβάθμιση σε Pro, θα αναγνωριστεί αυτόματα η άδεια χρήσης από την Microsoft & θα ενεργοποιηθούν, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις κλειδί (= ψηφιακό δικαίωμα) 1
HoNoR Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 χωρις να ειμαι 100% σιγουρος το λογοτυπο δεν υπαρχει λογος να φυγει απο την στιγμη που αυθεντικα και το recovery partition δεν εχει λογο να το πειραξει οποτε εσυ λογικα θα εχεις recovery partition στα win 10 home οποτε θα μπορεις να το επαναφερεις η κανε ενα recovery manually εκει για να εισαι σιγουρος 100% για να μπορεις να ξαναγυρισεις πισω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα