Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω ote συνδεση και παιζω ενα online παιχνιδι και την μια μερα εχω 90-100 ping ενω καποιες αλλες 75-80 Μπορω να κανω κατι να μειωθει?

Ακομα αυτο με το fast path τι παιζει?Συμφερει να την βαλω σε fast path και ποσο θα μειωθει το Ping?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ζητα να σε βαλουν σε fast-fast και το up και το down.....

Aν σε μια συνδεση ,σε μετρηση εχεις 17 η 18 που εχουν κανονικα,με την αλλαγη θα πας 7....στο lol θα εχεις μεγαλη διαφορα..

Δημοσ.

Χμμμ ευχαριστω θα τους παρω τηλεφωνο να το ζητησω,τσαμπα δν ειναι σωστα?

Καπου ειχα δει για αποσυνδεσεις και ετσι με το fast path επειδη ειμαι σε νησι και εχω πχ 7mb down και 0,7up λετε να εχω τπτ θεμα?

Δημοσ.

Ζήτα να σου πάνε το snr στο 6 για να κερδίσεις πίσω την ταχύτητα που θα χάσεις.

Έτσι έκανα εγώ σε vodafone. Είχα 10,3Mbps με interleave και 6 snr αλλά μου φαινόταν σαν να αργούσαν πολύ οι σελίδες. Όταν το άλλαξαν σε fast path πήγε 9 το snr και έπεσα στα 9Mbps αλλά ζήτησα να το κατεβάσουν στα 6 και πήγα πάλι στα 10,3.

• Like 1
Δημοσ.

Ζήτα να σου πάνε το snr στο 6 για να κερδίσεις πίσω την ταχύτητα που θα χάσεις.

Έτσι έκανα εγώ σε vodafone. Είχα 10,3Mbps με interleave και 6 snr αλλά μου φαινόταν σαν να αργούσαν πολύ οι σελίδες. Όταν το άλλαξαν σε fast path πήγε 9 το snr και έπεσα στα 9Mbps αλλά ζήτησα να το κατεβάσουν στα 6 και πήγα πάλι στα 10,3.

Δεν δινει 6αρι προφιλ ο οτε τουλάχιστον από αυτά που μου εχουν πει στο τεχνικο τμημα.

Δημοσ.

10,4 για το download.

Είναι περίπου όπως η δικιά μου,απλά εγώ έχω 43 attenuation οπότε αν μειωθεί το noise margin στο 6 θα φτάσει μέχρι 11-12 Mbps.

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι τα στατιστικά σου είναι μια χαρά, για το 6αρι που λένε μπορεί να δημιουργεί μερικές αποσυνδέσεις συχνότερα οπότε μην το αλλάξεις μιας αυτό που θέλεις περισσότερο είναι το ping 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...