tasosm92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά..."δανείζομαι" το acc του κολλητού μου για να ρωτήσω την γνώμη σας για τον πρώτο μου σταθερό gaming υπολιγιστή που θα φτιάξω(μέχρι τώρα είχα λάπτοπ) παμε λοιπον: i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1300-1500 ii) Tη χρήση του υπολογιστή : gaming κυρίως iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: - iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη : όχι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν : - vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? : από διαφορετικά καταστήματα vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα : θα στηθεί από εμάς viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? : windows 10 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> ναι θα γινει αναβαθμιση,οχι sli x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Μπορεί/Δεν γνωρίζω xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: δεν θα χρησιμοποιηθεί Εχω βρει αύτα μέχρι στιγμής μόνος μου... -ΚΟΥΤΙ: NZXT H440(mid tower) (αν κάποιος έχει κατι παρόμοιο σε διαστάσεις κουτί να μου πει αν χωράει η 970 μέσα αν δεν του κάνει κόπο) -PSU : Corsair Rmx series RM750W gold/modular -ΨΥΞΗ : Αερόψυκτη(Coolermaster hyper 212 evo) ή Υδρόψυξη(Corsair Hydro series h60/h80 κτλ); -SSD : Intel 535 series(m.2) 240 gb ή Samsung 850 evo(m.2) 250 gb; http://www.skroutz.gr/s/6957084/Samsung-850-Evo-250GB-M-2.html#specs-container ή http://www.skroutz.gr/s/7501162/Intel-535-Series-M-2-240GB.html#specs-container -Hard Disk: WD Caviar black 1TB -RAM: Kingston DDR4 Hyper Fury X , 2666MHz -CPU: Intel i5 6600k box 3,5 GHz 4 Core -MOBO: Asus z170-A -VGA: Gigabyte GTX 970 G1 Gaming Θέλω την γνώμη σας εξαρχής για τα διλήμματα στην ψύξη και τον ssd...και φυσικά αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο(καλύτερο στην ίδια τιμή ή λιγότερη πχ) στα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος καλοδεχούμενη η πρόταση σας...Περιφερειακά δεν χρειάζομαι τα έχω ήδη. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2016 από tasosm92
Pstathece Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τι παιχνιδια θα παιζεις?? Απο ssd εγω θα πρωτιμουσα και θα σου πρωτινα τον best buy Samsung evo.Και απο ψηξη αν σκοπευεις να κανεις μεσο ως μεγαλο o.c. τοτε πας για υδροψηξη αν δεν κανεις o.c. η κανεις μικρο τοτε πανε για hyper 212 eνo που ειναι πολυ καλη ψυκτρα.
tasosm92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τι παιχνιδια θα παιζεις?? Απο ssd εγω θα πρωτιμουσα και θα σου πρωτινα τον best buy Samsung evo.Και απο ψηξη αν σκοπευεις να κανεις μεσο ως μεγαλο o.c. τοτε πας για υδροψηξη αν δεν κανεις o.c. η κανεις μικρο τοτε πανε για hyper 212 eνo που ειναι πολυ καλη ψυκτρα. Κυρίως dota 2,league of legends,call of duty,rpg games ...αλλά μελλοντικά θέλω να παίξω πχ το νέο rome το warhammer κτλ...δηλαδή σε βάθος 2-3-4 χρόνων να μπορώ να παίξω κάτι καινούργιο που θα έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από ότι τα συνηθισμένα games...σε ευχαριστω για τον χρονο σου!
Mydestiny Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Συμπλήρωσε την φόρμα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε : http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/
Aten-Ra Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 το νέο rome το warhammer κτλ...δηλαδή σε βάθος 2-3-4 χρόνων να μπορώ να παίξω κάτι καινούργιο που θα έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από ότι τα συνηθισμένα games...σε ευχαριστω για τον χρονο σου! Περίμενε δυο μήνες για τις νέες κάρτες της AMD με το Polaris 10. Η GTX 970 στα καινούργια Games είναι για τα μπάζα και θα είναι ακόμα χειρότερη στα μελλοντικά ιδιαίτερα σε DX-12. 3
tasosm92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Συμπλήρωσε την φόρμα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε : http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ ρε φιλε δηλαδή έτσι δεν μπορείς να απαντήσεις? μη κανεις σαν το δημόσιο....
kataramenos32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ρε φιλε δηλαδή έτσι δεν μπορείς να απαντήσεις? μη κανεις σαν το δημόσιο.... Φιλε θες σωστη βοηθεια και κατατοπιση; Συμπληρωσε τη φορμα οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος. Εχει δημιουργηθει για αυτο ακριβως το σκοπο
tasosm92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Φιλε θες σωστη βοηθεια και κατατοπιση; Συμπληρωσε τη φορμα οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος. Εχει δημιουργηθει για αυτο ακριβως το σκοπο Αμα ειναι τοοοσο λαθος οι υπεθυνοι αρμοδιοι να μην αφηνατε να ανεβει...πες μου απλα 1ον τι λειπει απο την φορμα και 2ον εγω ξερω τι θελω να βαλω πανω στο pc Μου και θελω γνωμη...δεν μπορω πχ να σου πω ακριβες κοστος κτλ που ζητας στην φορμα...
stefant24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Σαν μια άλλη -κατά την δική μου άποψη ,καλύτερη-επιλογή μπορείς να κοιτάξεις Sandisk Ultra Plus II ή Crucial MX200 αυτό για ssd Σαν ψύξη μπορείς να πάρεις κάτι ενδιάμεσο δηλαδή στην λύση των 50-60 ευρώ (υδρόψυξη) εφόσον δεν παίξεια παιχνίδια τύπου GTA IV , V ETC.
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αμα ειναι τοοοσο λαθος οι υπεθυνοι αρμοδιοι να μην αφηνατε να ανεβει...πες μου απλα 1ον τι λειπει απο την φορμα και 2ον εγω ξερω τι θελω να βαλω πανω στο pc Μου και θελω γνωμη...δεν μπορω πχ να σου πω ακριβες κοστος κτλ που ζητας στην φορμα... Αφου ξερεις τι θες τι τις θες τις γνωμες? για να περναει η ωρα μας? Και τι γνωμες πιστευεις οτι θα παρεις οταν δεν ξερουμε τις αναγκες σου (θα παιζεις σε τηλεοραση HD Ready? σε 19αρι μονιτορ? η σε 4Κ?) τα σχεδια σου (θα κανεις οβερκλοκ? θα κανεις στο μελλον SLI?) η τα παιχνιδια που παιζεις (LOL & Dota η Dying Light & GTA V?) τωρα ειδα οτι τα αναφερεις πιο κατω σε αλλο ποστ. Δεν εχεις ιδεα ποσο μπερδευει αυτο οποιονδηποτε μπορει να θελησει να σε βοηθησει. Κανε edit και προσθεσε τις πληροφοριες στο πρωτο ποστ. 1
Pstathece Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Κυρίως dota 2,league of legends,call of duty,rpg games ...αλλά μελλοντικά θέλω να παίξω πχ το νέο rome το warhammer κτλ...δηλαδή σε βάθος 2-3-4 χρόνων να μπορώ να παίξω κάτι καινούργιο που θα έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από ότι τα συνηθισμένα games...σε ευχαριστω για τον χρονο σου! Λοιπον.Εγω σου πρωτινω να περιμενεις λιγο ακομα να βγουνε οι νεες καρτες απο nvidia και amd και τοτε βλεπεις τι συστημα θα χτησεις και με τι κομματια κτλ.Αυτο το συστημα που εχεις μια χαρα στεκεται ακομα,περιμενε μεχρι Αυγουστο και βλεπεις μετα τι θα κανεις.
tasosm92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αφου ξερεις τι θες τι τις θες τις γνωμες? για να περναει η ωρα μας? Και τι γνωμες πιστευεις οτι θα παρεις οταν δεν ξερουμε τις αναγκες σου (θα παιζεις σε τηλεοραση HD Ready? σε 19αρι μονιτορ? η σε 4Κ?) τα σχεδια σου (θα κανεις οβερκλοκ? θα κανεις στο μελλον SLI?) η τα παιχνιδια που παιζεις (LOL & Dota η Dying Light & GTA V?) ρε παιδες τι εχετε παθει ολοι; δεν ξερεις να διαβαζεις; εγραψα να μου πειτε αν ειναι καλο το συστημα και αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο σε τιμη/αποδοση κτλ....αμα δεν σ'αρεσει και το βρισκεις ελλειπες το ποστ γιατι μπαινεις να πεις την κακια σου;δηλαδη τωρα που ξοδεψες 5' και δεν ειπες και τιποτα ουσιαστικο τι καταλαβες; ημαρτον!!
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά..."δανείζομαι" το acc του κολλητού μου για να ρωτήσω την γνώμη σας για τον πρώτο μου σταθερό gaming υπολιγιστή που θα φτιάξω(μέχρι τώρα είχα λάπτοπ) παμε λοιπον: -ΚΟΥΤΙ: NZXT H440(mid tower) (αν κάποιος έχει κατι παρόμοιο σε διαστάσεις κουτί να μου πει αν χωράει η 970 μέσα αν δεν του κάνει κόπο) -PSU : Corsair Rmx series RM750W gold/modular -ΨΥΞΗ : Αερόψυκτη(Coolermaster hyper 212 evo) ή Υδρόψυξη(Corsair Hydro series h60/h80 κτλ); -SSD : Intel 535 series(m.2) 240 gb ή Samsung 850 evo(m.2) 250 gb; http://www.skroutz.gr/s/6957084/Samsung-850-Evo-250GB-M-2.html#specs-container ή http://www.skroutz.gr/s/7501162/Intel-535-Series-M-2-240GB.html#specs-container -Hard Disk: WD Caviar black 1TB -RAM: Kingston DDR4 Hyper Fury X , 2666MHz -CPU: Intel i5 6600k box 3,5 GHz 4 Core -MOBO: Asus z170-A -VGA: Gigabyte GTX 970 G1 Gaming Θέλω την γνώμη σας εξαρχής για τα διλήμματα στην ψύξη και τον ssd...και φυσικά αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο(καλύτερο στην ίδια τιμή ή λιγότερη πχ) στα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος καλοδεχούμενη η πρόταση σας...Περιφερειακά δεν χρειάζομαι τα έχω ήδη. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... Δεν ειχε ηδη ανοιξει ο φιλος σου αλλο θεμα για το δικο σου υπολογιστη??? http://www.insomnia.gr/topic/605853-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-gaming-pc/?do=findComment&comment=54778798 Περίμενε δυο μήνες για τις νέες κάρτες της AMD με το Polaris 10. Η GTX 970 στα καινούργια Games είναι για τα μπάζα και θα είναι ακόμα χειρότερη στα μελλοντικά ιδιαίτερα σε DX-12. Αστα να πανε.Ουτε το Dark Souls σε low δεν το σηκωνει η 970 ή το Far Cry και παει λεγοντας. Επισης ο ανθρωπος ειναι πριν την αγορα και του λες να περιμενει για 2+μηνες(χωρις να εχουμε επισημες κυκλοφοριες και σιγουρες για το ποτε θα ερθουν οι νεες καρτες και το σημαντικοτερο ποσο θα κοστιζουν),because.....ετσι... Απλα ελεος δυστηχως.. Θα πεταχτει μετα και ο αλλος και θα του πει να περιμενει να βγαλει και η Nvidia τις νεες καρτες(που ακουγεται για καλοκαιρι μερια)και ο αλλος θα ειναι στο περιμενε..... 1
tasosm92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δεν ειχε ηδη ανοιξει ο φιλος σου αλλο θεμα για το δικο σου υπολογιστη??? http://www.insomnia.gr/topic/605853-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-gaming-pc/?do=findComment&comment=54778798 Αστα να πανε.Ουτε το Dark Souls σε low δεν το σηκωνει η 970 ή το Far Cry και παει λεγοντας. Επισης ο ανθρωπος ειναι πριν την αγορα και του λες να περιμενει για 2+μηνες(χωρις να εχουμε επισημες κυκλοφοριες και σιγουρες για το ποτε θα ερθουν οι νεες καρτες και το σημαντικοτερο ποσο θα κοστιζουν),because.....ετσι... Απλα ελεος δυστηχως.. Θα πεταχτει μετα και ο αλλος και θα του πει να περιμενει να βγαλει και η Nvidia τις νεες καρτες(που ακουγεται για καλοκαιρι μερια)και ο αλλος θα ειναι στο περιμενε... αυτο ειναι για αλλο υ/η απο το thread που linkares...
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 αυτο ειναι για αλλο υ/η απο το thread που linkares... Τι εννοεις για αλλο υπολογιστη??Αλλο οτι τελικα θελατε 2 pc ή οτι ειναι για αλλο φιλο?? Τελος παντως επειδη ξεφυγε παλι το θεμα και για να μην το κουραζουμε το θεμα στο θεμα Ssd πας στο Samsung 850 evo που ειναι η καλυτερη overall επιλογη στα χρηματα αυτα(ποιοτητα,εγγυηση,τιμη) και σε ψυκτρα πας σε υδροψυξη αν θες να ασχοληθεις αρκετα με το Overclocking.Αν δεν θες να ασχοληθεις με το overclocking καλυτερα να πας στον i5 6500 που ειναι φθηνοτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα