Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θελω και αλλες ταινιες με υπερηρωες και θελω επισης και ηρωες απο games.

Ταινιες με πρωταγωνιστες οπως ο Raziel, Kratos, Alucard, Samanosuke πιστευω θα ηταν γαματες.

Τωρα για την ταινια ειχα δει παλιοτερα ενα anime για τον Doctor Strange και ειχα πορωθει το τραιλερ που ειδα πιο πολυ για Matrix εμοιαζε..

• Like 1
Δημοσ.
Δεν τραβάει ο Cucumberbatch σαν superhero...

Ιδανική επιλογή!! Ότι ρόλο έχει παίξει, τον έχει απογειωσει.. Το ίδιο θα συμβεί και εδώ.

Δημοσ.

βγαινει και αυτο. ξερω ελεος οχι αλλο dc και τετοια 

αμα δεν σου αρεσει μην το βλεπεις ρε παιδι μου δεν σε αναγκαζει κανεις λεμε. αλλα μαλλοων για να το σχολιαζεις σου αρεσε ;):D

Δημοσ.

Πηγαινται εσεις στης κουλτουριαρικες ταινιες σας και αφηστε εμας να  βλεπουμε  οτι αγαπαμε,δηλ super heroes και  game heroes.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλοί σούπερ ήρωες και κάπως καταντάει βαρετό το όλο θέμα μιας και η υπόθεση - πλοκή κάθε ταινία παραμένει ίδια. Μέχρι και τον superman με τον batman έβαλαν να μαλώνουν γιατί ξέμειναν απο ιδεές. Τώρα η γενιά των mervel comics περνάει αυτά που αποτύπωνε στο χαρτί η marvel στην μεγάλη οθόνη. Οκ! Κανένα πρόβλημα. να αλλάζουμε και λιγάκι. Αλλά με μέτρο ρε παιδιά. Η τεχνολογία έχει κάνει τόσο εύκολη την παραγωγή τέτοιων ταινιών που σε εξι μήνες έχουν γυρίσει 3 απο αυτές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλοί σούπερ ήρωες και κάπως καταντάει βαρετό το όλο θέμα μιας και η υπόθεση - πλοκή κάθε ταινία παραμένει ίδια. Μέχρι και τον superman με τον batman έβαλαν να μαλώνουν γιατί ξέμειναν απο ιδεές. Τώρα η γενιά των mervel comics περνάει αυτά που αποτύπωνε στο χαρτί η marvel στην μεγάλη οθόνη. Οκ! Κανένα πρόβλημα. να αλλάζουμε και λιγάκι. Αλλά με μέτρο ρε παιδιά. Η τεχνολογία έχει κάνει τόσο εύκολη την παραγωγή τέτοιων ταινιών που σε εξι μήνες έχουν γυρίσει 3 απο αυτές.

Comics για το Batman VS Superman υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια, δεν ξέμειναν από ιδέες, αυτή ήταν η ιδέα κι ας μην την υλοποίησαν όπως έπρεπε...

Τώρα για την Marvel, βάζει νέους ήρωες για τα 2 parts του τελευταίου Avengers, "χρειάζονται" για τον Thanos...

Δημοσ.

Comics για το Batman VS Superman υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια, δεν ξέμειναν από ιδέες, αυτή ήταν η ιδέα κι ας μην την υλοποίησαν όπως έπρεπε...

Τώρα για την Marvel, βάζει νέους ήρωες για τα 2 parts του τελευταίου Avengers, "χρειάζονται" για τον Thanos...

Σοβαρά; Δεν το ήξερα οτι υπήρχε ανάλογο κομικ. Το θεώρησα του στιλ δεν ξέρουν τι να βγάλουν.. σαν ιδέα το doctor strange ξεφεύγει από τους συνηθισμένους μπρατσαράδες που σηκώνουν νταλίκα με το ένα δάκτυλο.

Δημοσ.

Σοβαρά; Δεν το ήξερα οτι υπήρχε ανάλογο κομικ. Το θεώρησα του στιλ δεν ξέρουν τι να βγάλουν.. σαν ιδέα το doctor strange ξεφεύγει από τους συνηθισμένους μπρατσαράδες που σηκώνουν νταλίκα με το ένα δάκτυλο.

έχουν βγει ότι κόμικ μπορείς να φανταστείς,μέχρι τρανσοφορμερ εναντίων Τζι αι τζο(που γαμανε κιόλας)
  • Like 1
Δημοσ.

έχουν βγει ότι κόμικ μπορείς να φανταστείς,μέχρι τρανσοφορμερ εναντίων Τζι αι τζο(που γαμανε κιόλας)

xaxaxaxaxaxaxa WOW!!! Πρέπει να αγοράσω κανενα απο αυτά να δω τι λένε. 

Δημοσ.

Μένει μόνο να βγει το Planet Hulk, να σκάσει μετά μύτη και στην Γη και να τους κάνει μαύρους στο ξύλο.

[...]

Έχει animated movie αν και είναι πολύ συνοπτική. Θα τα προτιμούσα σε σειρά γιατί τα comic ήταν επικά,καθώς και το world war hulk και τα son of hulk για τους δύο γιούς του hulk.

Αν τα βγάλουν σε ταινίες θα γουστάρω τρελά.

Θέλω να δω και μια σωστή ταινία με green landern, κατά προτίμηση το black landern corps που ήταν γ@μ@το, γιατί η ταινία που έβγαλαν ήταν γελοία. Δεν θα με χαλούσαν βέβαια και οι nova corps ή capten mar-vel. Γενικά κάτι σε διάστημα βρε παιδί μου και όχι να διαδραματίζονται όλα στη Γη.

Όσο για το strange, κι εγώ δεν τον θεωρούσα κάτι ιδιαίτερο αλλά έχει potentials η ιστορία του επειδή κινείται σε διαφορετικά επίπεδα σε σχέση με τους άλλους ήρωες των comic που είναι ποιο "γήινοι" (ακόμα και οι... εξωγήινοι lol).

Το μόνο που με χαλάνε στις ταινίες με υπερήρωες είναι ότι συνήθως αναλώνονται στη μισή ταινία με το story και τα δράματα μέχρι να αποκτήσει ο/οι πρωταγωνιστής/τες τις δυνάμεις τους και όταν πάρει φόρα η ιστορία κάνουν ένα reboot και βλέπουμε ξανά τα ίδια (a.k.a. spiderman & fantastic four, ιδίως το 2ο το μάμισαν και βλέπεις f4 μόνο στο τέλος της ταινίας).

Για το θέμα των μεταφορών από τα περιοδικά στη μεγάλη (και μικρή) οθόνη, ένα έχω να πω.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι Ιάπωνες, όπου κάθε manga που πουλάει καλά βγαίνει και σε anime.

Δημοσ.

xaxaxaxaxaxaxa WOW!!! Πρέπει να αγοράσω κανενα απο αυτά να δω τι λένε. 

Βασικά έχουν ολόκληρη ιστορία με τα vs αλλά είναι dc vs marvel όπου οι ήρωες του ενός οίκου (όχι ανοχής :) ) αντιμετωπίζουν τους ήρωες του άλλου σε one-on-one battle. Εκεί ο supy αντιμετώπισε τον hulk (και έπεσε πολύ ξύλο) και ο batman τον captain america.

Δημοσ.

Απλά κρίνοντας από τις άλλες ταινίες/ σειρές που είχε παίξει, ε δεν θα τον φανταζόμουν ποτέ στο marvel universe :P

Ίσως άμα δεν τον είχα ξανακούσει σαν ηθοποιό να μου κολλούσε περισσότερο...

Γιατί ή θα πρέπει να δούμε Marvel ή Παπακαλιάτη, άλλες ταινίες δεν υπάρχουν :P

Axαχαχαχαχα!!δεν εχεις αδικο,. :-D

Δημοσ.
Εγω θελω και αλλες ταινιες με υπερηρωες και θελω επισης και ηρωες απο games.

Ταινιες με πρωταγωνιστες οπως ο Raziel, Kratos, Alucard, Samanosuke πιστευω θα ηταν γαματες.

Τωρα για την ταινια ειχα δει παλιοτερα ενα anime για τον Doctor Strange και ειχα πορωθει το τραιλερ που ειδα πιο πολυ για Matrix εμοιαζε..
Πω ρε φιλε......Kratos και Alucard και τι στον κοσμο! Καθώς και Thundercats, Silverhawks, One Piece, Attack on Titan, Robotech the Macros Saga......
Δημοσ.

Κράζουν μερικοί γιατί βγαίνει και άλλη ταινία της marvel!! Γιατί δεν έχετε χώρο στον σκληρό να την κατεβάσετε? Τζάμπα τις βλέπετε πλέον πάλι κλαίγεστε!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...