Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι να πω, fangirls θα βρει σίγουρα. Το tumblr τρελένεται για φλωρούμπες :P

Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι επιπέδου Rob Downey Jr από πλευράς στο "πετσί" του ρόλου... :)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι επιπέδου Rob Downey Jr από πλευράς στο "πετσί" του ρόλου... :)

Απλά κρίνοντας από τις άλλες ταινίες/ σειρές που είχε παίξει, ε δεν θα τον φανταζόμουν ποτέ στο marvel universe :P

Ίσως άμα δεν τον είχα ξανακούσει σαν ηθοποιό να μου κολλούσε περισσότερο...

Oπιος δεν γουσταρει τετιου ειδους ταινιες ας παει να δει καλυτερα παπακαλιατη,

Γιατί ή θα πρέπει να δούμε Marvel ή Παπακαλιάτη, άλλες ταινίες δεν υπάρχουν :P

• Like 1
Δημοσ.

Όπα ρε δύσκολοι όλοι. Ποιος χαρακτήρησε κανέναν από εσάς για να χαρακτηρήσετε εσείς;

Ούτε είπα ότι με αναγκάζει κανείς ούτε ότι είμαι εκλεκτησμένος και καλά σινεφιλ.

Μη γίνεστε πολύ δύσκολοι γενικά...

Δημοσ.

Πραγματικά διασκεδαστικά τα σχόλια, όλοι είvαι ή φαν των ταινιών της Marvel ή του Παπακαλιάτη. Τα ίδια και με το Star Wars.

Μερικοί ίσως πρέπει να παραμείνετε σε κοκκορομαχίες για benchmarks στο AnTuTu, γιατί από ταινίες δεν... Και φυσικά δεν είναι κριτήριο το τι βλέπει η πλειοψηφία για το τι άποψη θα έχω για μια ταινία. 

H ταινία θα είναι πιο "σοβαρή" από τις κλασικές ταινίες της Marvel με χιούμορ και δράση. Καλό αυτό και με δεδομένο το cast μπορεί να κάνει τη διαφορά από το συνηθισμένο πακέτο που σερβίρει η Marvel στις ταινίες

• Like 1
Δημοσ.

Let me guess...Android-Xiaomi-AEK;

Πέραν του ότι όλες οι ταινίες της Marvel είναι καταπληκτικές (αναφέρομαι στην Marvel, OXI Marvel-Sony κτλ), κάθομαι και διαβάζω τα σχόλια που κάνουν μερικοί μερικοί εδώ και πραγματικά έχω ένα πράγμα να πω...

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ...

Να φανταστώ ότι είσαι απο τους τυπάδες που κατηγοριοποιούν κάθε άνθρωπο που βλέπουν εε; Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλια μας μπορείς να μας αγνοείς.

Και λες ότι οι ταινίες τις Marvel είναι καλές. Απο ποιά άποψη είναι καλές; Αν θες να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό.

Δημοσ.

Μένει μόνο να βγει το Planet Hulk, να σκάσει μετά μύτη και στην Γη και να τους κάνει μαύρους στο ξύλο.

Dr.Strange και φλωριές! 

• Like 1
Δημοσ.

Let me guess...Android-Xiaomi-AEK;

Πέραν του ότι όλες οι ταινίες της Marvel είναι καταπληκτικές (αναφέρομαι στην Marvel, OXI Marvel-Sony κτλ), κάθομαι και διαβάζω τα σχόλια που κάνουν μερικοί μερικοί εδώ και πραγματικά έχω ένα πράγμα να πω...

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ...

Μπας και τι; Δεχτούν οι υπόλοιποι την δική σου άποψη για τις ταινίες;

Ότι να ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...