Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διλημα,αν γινετε θελω συγκεκριμενες απαντησεις, οχι οποια κ να παρεις καλη ειναι κλπ. :-)

εχω 5820κ ,δεν ενδιαφερομαι για sli/crossf.

Δημοσ.

Από εμένα sabertooth δαγκωτό, υπερτερεί σε ποιότητα κατασκευής και overclockability. Τώρα ρίξε μια ματιά και αν έχουν τίποτα επιπλέον features η x99 pro ή η msi x99 xpower σε σχέση με την sabertooth που τυχόν τα χρειάζεσαι και κινήσου αναλόγως. Πάντως οι sabertooth για όποιο socket και να μιλάμε, είτε amd είτε intel είναι μακράν οι πιο ανθεκτικές στον χρόνο μητρικές.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πω με βάση το χρηματικό μέρος την sabertooth. Με την επιστροφή θα σου βγεί 315 (αν την πάρεις από το πρώτο στο skroutz που την έχει 365.

Αποφάσισε γρήγορα όμως γιατί μέχρι της 17/4/16 θα πρέπει να έχει κοπεί απόδειξη,

Δημοσ.

ποια ειναι η καλυτερη μητρικη για χ99 ,υπαρχει καποια που ξεχωριζει η δεν εχουν μεγαλες διαφορες?

Δημοσ.

για μενα το πιο σημαντικο πραγμα σε ενα pc ειναι η μητρικη κ μετα ολα τ αλλα,παντα ξεκιναω με το να βρω την καλυτερη στα λεφτα που διαθετω,μετα απο πολυ καιρο οικονομιας εχω την δυνατοτητα να παρω μια καλη μητρικη

εχω καταληξει στις 

asus x99 deluxe

asus rampage 5

asus ws e

asus sabertooth

msi x99a 9ack

msi x99 xpower

msi godlike

η επιλογη δικη σας ,οποια μαζεψει τους περισοτερους ψηφους

Δημοσ.

Σε ενα PC το πιο σημαντικο ειναι να εχεις ταιριαξει τα επι μερους εξαρτηματα με τετοιο τροπο ωστε να εχεις 100% συμβατοτητα (δυσκολο να το ξερεις παντα αυτο) και ισορροπια, επιλεγοντας ποιοτικα κομματια που ταυτοχρονα καλυπτουν τις αναγκες σου.
Δεν εχω το χρονο να κατσω να ψαξω και τις τρεις μητρικες αυτη τη στιγμη αλλα σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι διαφωνω καθετα οριζοντια και διαγωνια για το οτι η μητρικη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα.
Προσωπικα επαιρνα παντα καλες μητρικες αλλα αυτο ηταν συνηδητη επιλογη αφου συνηθως τα φτηνοτερα μοντελα δεν με καλυπταν σε συνδεσεις-δυνατοτητες (που σημειωτεον, χρησημοποιουσα, δεν ηταν εκει απλα για να υπαρχουν).

Κατω απο το πρισμα αν δεν γνωριζω ποιες ειναι οι αναγκες σου δεν μπορω να πω ποια ειναι η "καλυτερη"

Oταν πριν λιγους μηνες ειχα κανει την δικη μου ερευνα ειχα καταληξει στην Asrock X99 Extreme 4 γιατι εψαχνα στην χαμηλοτερη κατηγορια τιμης (και με καλυπτε) Η επομενες πιο πανω που ειχα ξεχωρισει ηταν η Asus X99 Pro & Asus X99 WS

Δημοσ.

οι μητρικες που εβαλα καλυπτουν ολες σχεδον τις αναγκες που μπορει να εχει καποιος,μιλαω εντελως γενικα ,δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες της καθε μητρικης,ρωταω απλα οσους γνωριζουν η ειχαν καποια απο αυτες ποια θα προτιμουσανε,απο τα reviews χρηστων που διαβασα δεν καταφερα να καταληξω καπου

Δημοσ.

Σε ένα ακριβό socket έχεις επιλέξει μητρικές με εύρος 400-500Ε όταν οι περισσότεροι που το έχουν είναι με την Asrock X99 Extreme ή με την Asus X99-A (μητρικές με 200-250Ε). Δύσκολα να βρεθεί κάποιος που να έχει τις πολύ ακριβές. Με βάση λοιπόν τις ανάγκες σου και ποια σου αρέσει καλύτερα οπτικά εσύ θα αποφασίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...