Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Lumia 435 και το χρησιμοποιώ κυρίως για διάβασμα άρθρων, μεγάλων κειμένων κτλ και για 2-4 ώρες την ημέρα. Όμως, τώρα τελευταία αρχίζουν και κουράζονται τα μάτια και έτσι δεν μπορώ να συνεχίσω το διάβασμα από το κινητό . Για αυτό σκέφτομαι να αγοράσω το 640 που έχει 1280x720 ( το 435 έχει 800x480 ) αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει ουσιαστική διαφορά. Οπότε, μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε, όσοι έχουν κινητό με 720p και κάνουν την ίδια χρήση, αν βοηθάει αυτή η ανάλυση στο διάβασμα ;

Μην μου προτείνετε άλλα κινητά. Ενδιαφέρομαι μόνο για windows phone και όχι πάνω από 120 ευρώ. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

640xl στα 138 παιζει τωρα το βρίσκεις και σε μτχ με εγγυηση κατω απο 100ευρω

ή 1320 σε μτχ τωρα παιζει ενα στα 100ευρω στις αγγελιες

Δημοσ.

πιστευω πιο πολυ βοηθαει το μεγεθος στην αναγνωριση βεβαια και η αναλυση...... αν η οθονη ειναι απο 5.5" και ανω καλυτερα να ειναι fhd και ανω αλλιως μπορεις να δεις τα pixels 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά θα ήθελα να μου πεις αν όντως βοηθάει η ανάλυση με 720p.

Για να κρίνεις οθόνες συμβουλεύω να τις δείς από κοντά.

Παίζουν πολλά ρόλο, μεταξύ άλλον η τεχνολογία της οθόνης (ΤΝ, IPS, OLED κτλ), η πυκνότητα των πίξελ (PPI), η φωτεινότητα, το μέγεθος της οθόνης και συχνά η ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.

Επίσης για αρχή δοκίμασε λίγο στο 435 το Read mode στις σελίδες κάτω στον Browser. Κάνει τα άρθρα πιο ευανάγνωστα.

Δημοσ.

Θα είναι καλύτερα με το 640 αλλά εννοείται ότι και αυτό θα σε κουράζει. Πήγαινε στο 640 xl που σου πρότειναν ή διαφορετικά σε ένα οικονομικό tablet να κάνεις την δουλεία σου.

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...