billysaleo Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Στη Τηλεόραση 43" Samsung UE43J5500 Smart LED Full HD το live streaming είναι κλειδωμένο...(Δεν μπορώ να παρακολουθήσω δηλαδή live αγώνες ποδοσφαίρου κ.α.) Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω με κάποιο πρόγραμμα η κάτι παρόμοιο? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από billysaleo
billysaleo Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Όταν λές κλειδωμένο, τι εννοείς; Η τηλεόραση συνδέεται κανονικά στο ίντερνετ και σε σελίδες όπως youtube και ταινίες online βλέπω χωρίς πρόβλημα τα βίντεο...Ενώ όταν μπαίνω σε σελίδες που δείχνει live streaming αγώνες ποδοσφαίρου κ.α. δεν με αφήνει να ανοίξω ούτε τον player.... Καμιά ιδέα?
graphist83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ναι το 2015 καμια TV δεν υποστηριζει Flash. Μονο οτι site παιζει με HTML5
billysaleo Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ναι το 2015 καμια TV δεν υποστηριζει Flash. Μονο οτι site παιζει με HTML5 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις κάποιο site συγκεκριμένο να μου προτείνεις?
isay Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αγόρασε ένα φθηνό android tv box ή ένα φθηνό windows tv box. Περνάς flash και καθάρισες. Site δωρεάν με καλό streaming και χωρίς flash εχω την εντύπωση οτι δεν υπάρχει
dim.giann Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 επειδη εχω κ εγω το ιδιο προβλημα κ γινεται μεγαλυτερο οταν η μανα μου χασει κανενα επεισοδιο απο το μπρουσκο , υπαρχει κανενα player που μπορω να εγκαταστησω στην smart tv ? κ εαν ναι ,πως ?
bekas14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται sop cast ,Υπάρχει κ συζήτηση για το πώς μπαίνει σε τηλεόραση samsung ,νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα