Belisarius Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ναι ρε lagdroid είναι γιατί σέρνεται ακόμα και ο dialer ! τι αίσχος είναι αυτό ακόμα και για ακριβά κινητά και δεν χρειάζεται καμία εξωπραγματική γνώση στο αντικείμενο για να καταλάβω ότι πατάω στις επαφές και κάνει μισή βδομάδα να τις ανοίξει. δεν συγκρίνω την τεχνολογία ενως ps3 με ένα κινητό (ανίκανοι να διαβάσετε και να καταλάβετε) αλλά δείχνω πως τα πάντα μπορούν να τρέχουν ομαλά ακόμα και με πολύ λιγότερη μνήμη και να γίνονται παπάδες,αν αυτό δεν μπορείτε να το καταλάβετε τότε πηγαίντε και σκάστε 500άρια στα σκουπίδια που σας σερβίρουν κάθε χρόνο και αφήστε τα περι development γιατι δεν είναι εξέλιξη το να θέλει ένα κινητό 6gb ram για αυτά που κάνει! έχω κινητό με 1gb ram και πάει σφαίρα(lumia 640),έχω δει iphone με 1gb να πάνε επίσης σφαίρα και να μην υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τον android σε δυνατότητες,δεν είναι αυτό απόδειξη κάκιστου προγραμματισμού και optimize? εγώ θυμάμαι το xperia x8 μου που δεν κόλλαγε ποτέ ,το nexus με την gingerbread που δεν κόλλαγε και τα καινούρια κολλάνε για ποια πρόοδο μιλάμε? στα pc τα windows έχουν γίνει έτσι ώστε να μην κολλάνε,τα sdd βγήκαν για αυτό τον λόγο και άλλα πολλά όπως achi.... και το android στην ιστορία μαζί με τα svista είναι η μόνη οπισθοδρόμιση του όλου σκηνικού! Δεν έχεις καμία επαφή με android μετά το 2013. Οπότε δεν αξίζει καν να σχολιάσω τα ψέματα που γράφεις.Υποτίθεται οτι τώρα απέδειξες ότι έχεις επαφή; Απλώς μια ακόμα επίδειξη πλήρους άγνοιας.Καλά τα είχαμε ξεχάσει τα μαργαριτάρια σου, γιατί έπρεπε να προσθέσεις κι άλλα; 1
georgepppo Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δεν έχεις καμία επαφή με android μετά το 2013. Οπότε δεν αξίζει καν να σχολιάσω τα ψέματα που γράφεις.Υποτίθεται οτι τώρα απέδειξες ότι έχεις επαφή; Απλώς μια ακόμα επίδειξη πλήρους άγνοιας.Καλά τα είχαμε ξεχάσει τα μαργαριτάρια σου, γιατί έπρεπε να προσθέσεις κι άλλα; όταν παραθέτω γεγονότα δεν λεω ούτε μαργαριτάρια ούτε έχω άγνοια,αντιθέτως εσύ μιλάς γενικά και αόριστα και όσο για το crap-lagdroid όλοι το βρίζανε για το lag τότε όλοι το βρίζουν για το Lag και τώρα! και αν λεω ψέματα αντίκρουσε τα με επιχειρήματα αφού είσαι τόσο μάγκας και τα ξέρεις όλα,γιατί μπιχτές στον αέρα όλοι ξέρουν να ρίχνουν αφήνοντας υπόνιες ότι τα ξέρουν όλα
Yggdrasil Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τα καινούρια SOC είναι (σχεδόν) πάντα ευχαριστο νέο. Το θέμα είναι το κατά πόσο ανταποκρίνεται το software και κατά πόσο εκμεταλλεύεται σωστά το hardware. Στο android πάει χαμένο ένα μεγάλο κομμάτι. Στα windows phone δεν υπάρχουν εφαρμογές να το εκμεταλλευτούν (εκτός από κάποιες του continium) και στο ios δεν υπάρχει η διάθεση να το εκμεταλλευτούν. Για να το "τερματίζουν" και να απαξιώνεται γρηγορότερα βάζουν κάτι οθόνες απίστευτης ανάλυσης σε κινητά και tablets, λες και ο χρήστης έχει βιονικό μάτι και μπορεί να δει πχ 500ppi (δηλ. 1 ίντσα= 25,4 χιλ, 25,4χιλ/ 500 ~ 0,05 χιλιοστά διαγώνιο pixel). Έχει καταντήσει κουραστικό και ανούσιο για το μέσο χρήστη. Με το καλό να έρθει, αλλά όταν διαβάζω 8GB RAM σε κινητό αρχίζω να σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά... Φτάσαμε δηλαδή σε φάση να χρειαζόμαστε 8, 6 ή ακόμα και 4GB σε κινητό android, ενώ ένα windows phone ή ένα iphone πετάει με 1GB RAM και πάνω. μαν μετα από τοσες συζητήσεις στο παρελθον που σε θυμαμαι ακομα να καταλάβεις γιατι μαμαει να εχει ακομα και 4κ οθονη και 8 gb ram γιατι όχι? Εξαλου αυτά τα κινητα δεν είναι για τον μεσο χρηστη... το vr χρειαζεται τέτοιες αναλυσεις.με 2κ τωρα είναι μια πολύ καλη εμπειρια αλλα όταν δουμε 4κ omg cant w8
Yggdrasil Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 όταν παραθέτω γεγονότα δεν λεω ούτε μαργαριτάρια ούτε έχω άγνοια,αντιθέτως εσύ μιλάς γενικά και αόριστα και όσο για το crap-lagdroid όλοι το βρίζανε για το lag τότε όλοι το βρίζουν για το Lag και τώρα! και αν λεω ψέματα αντίκρουσε τα με επιχειρήματα αφού είσαι τόσο μάγκας και τα ξέρεις όλα,γιατί μπιχτές στον αέρα όλοι ξέρουν να ρίχνουν αφήνοντας υπόνιες ότι τα ξέρουν όλα δεν υπαρχει λαγκ κοψτε την καραμελα και το κλαμα τι θελεις να σ αποδειξει ότι ο ουρανος είναι γαλαζιος?δεν χρειαζεται
chrisxkar Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 μαν μετα από τοσες συζητήσεις στο παρελθον που σε θυμαμαι ακομα να καταλάβεις γιατι μαμαει να εχει ακομα και 4κ οθονη και 8 gb ram γιατι όχι? Εξαλου αυτά τα κινητα δεν είναι για τον μεσο χρηστη... το vr χρειαζεται τέτοιες αναλυσεις.με 2κ τωρα είναι μια πολύ καλη εμπειρια αλλα όταν δουμε 4κ omg cant w8 συγνωμη αλλα βλακειες κατεμε... Αν θες εμπερια vr παρε vr για pc,για το ps4 οταν βγει με το καλο και μην πηγαινεις σε υποδιαιστερες λυσεις. Εσυ που θες vr εκτος αυτου αποτελεις απο τις μικρες εξαιρεσεις οποτε δεν αποτελεις ετσι και αλλιως target group Θα επανελθω 4κ οθονη αχρηστη.... 8gb ραμ αχρειαστα.... Το τρομερο ποσοστο που περνει αυτα τα κινητα ειναι ο μεσος χρηστης εκτος και αν εχεις την εντυπωση πως τα s και τα note τα περνουν μονο οι nerds αν σου δωσω μια 2κ οθονη και σου πω οτι ειναι 8κ χαμπαρι δεν θα παρεις...για να μην πω οτι και με 1080 δεν θα καταλαβεις διαφορα 1
Jophiel Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 μαν μετα από τοσες συζητήσεις στο παρελθον που σε θυμαμαι ακομα να καταλάβεις γιατι μαμαει να εχει ακομα και 4κ οθονη και 8 gb ram γιατι όχι? Εξαλου αυτά τα κινητα δεν είναι για τον μεσο χρηστη... το vr χρειαζεται τέτοιες αναλυσεις.με 2κ τωρα είναι μια πολύ καλη εμπειρια αλλα όταν δουμε 4κ omg cant w8 Όταν το vr γίνει ευρέως γνωστό και βρεθούν εφαρμογές που θε έχει πραγματικό νόημα να χρησιμοποιηθεί, τότε το ξανασυζητάμε. Αυτό που λες όμως είναι λίγο άκυρο, αφού υπάρχουν κινητά με 2Κ οθόνες εδώ και χρόνια. Άρα δεν το έκαναν για το vr... Εκτός αυτού: τί σχέση έχει η ανάλυση της οθόνης του κινητού με το vr; Εγώ έγραψα ότι δεν έχουν νόημα τέτοιες αναλύσεις σε οθόνη κινητού και όχι σε vr ή γενικότερα. Εξάλλου οι mobile gpu απέχουν ΠΟΛΥ από την ικανότητα να δείξουν σοβαρά γραφικά σε VR ή 2Κ ή σε 4Κ έτσι κι αλλιώς. Τα 8GB RAM σε mobile os είναι είτε σπατάλη πόρων, είτε πολύ κακό optimization. 1
chrisxkar Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Όταν το vr γίνει ευρέως γνωστό και βρεθούν εφαρμογές που θε έχει πραγματικό νόημα να χρησιμοποιηθεί, τότε το ξανασυζητάμε. Αυτό που λες όμως είναι λίγο άκυρο, αφού υπάρχουν κινητά με 2Κ οθόνες εδώ και χρόνια. Άρα δεν το έκαναν για το vr... Εκτός αυτού: τί σχέση έχει η ανάλυση της οθόνης του κινητού με το vr; Εγώ έγραψα ότι δεν έχουν νόημα τέτοιες αναλύσεις σε οθόνη κινητού και όχι σε vr ή γενικότερα. Εξάλλου οι mobile gpu απέχουν ΠΟΛΥ από την ικανότητα να δείξουν σοβαρά γραφικά σε VR ή 2Κ ή σε 4Κ έτσι κι αλλιώς. Τα 8GB RAM σε mobile os είναι είτε σπατάλη πόρων, είτε πολύ κακό optimization. αυτο ακριβως οταν το vr απαιτει high end desktop cpu και gpu και ο καλυτερος επεξεργαστης σε smart απεχει ετη φωτος σε επιδοσεις δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για vr. Με καλυψες πληρως δεν εχω να πω κατι παραπανω εδω στα 4 γιγα γινεται σπαταλη πορων.Καμια εταιρεια δεν εχει επενδυσει μεχρι τωρα σωστα στο optimization. 1
gdriver Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 αυτή η σελίδα αναφέρει πως το note 6 θα έχει 2 εκδόσεις όπως και τα s7/edge. μία snapdragon , μία exynos. και είναι λογικό αφού η εταιρεία έχει ήδη ένα κορυφαίο soc γιατί να μην το χρησιμοποιήσει. http://samsunggalaxynote6i.com/
Yggdrasil Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 τί σχέση έχει η ανάλυση της οθόνης του κινητού με το vr;. με καλυψες δεν χρειαζεται να το συζητάς άλλο...όταν φορεσεις το gaer vr λοιπον θα καταλάβεις...όχι ότι δεν είναι καλο αλλα 4κ τα θελει
enigma84 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δηλαδη θελετε να πειτε η samsung και η lg που θελουν να σπρωχνουν οσο περισσοτερες συσκευες μπορουν καθε χρονο πριν φτασουμε τον αναμενομενο κορεσμο, θα πρεπει να ελαφρυνουν το λογισμικο τους, να χαμηλωσουν την αναλυση στις οθονες και οι developers να παιδευονται να κανουν μια εφαρμογη να τρεξει σε 1GB ram, οταν πλεον ολες οι συσκευες εχουν 2-3GB ram και παμε για τα 6-8GB τα επομενα 2 χρονια; Νομιζω ειναι απιαστο ονειρο το αλαγκαριστο android, το πιασαμε καπου εκει με τις 720p οθονες και τον snap600-800 και 2gb ram και μετα απλα ολοι αποφασισαν να ανεβαζουν την αναλυση πανω απο εκει που αντεχει το ενσωματωμενο, να φορτωνουν απιστευτο bloatware τις συσκευες και οι devs απλωθηκαν και κανουν τις εφαρμογες πιο βαριες, αυτο σημαινει οτι ανεβαζουν και τις δυνατοτητες οποτε δεν ειναι απαραιτητα κακο. Από την μια μπορεί πολλοί να γκρινιάξαμε που το 5x δεν βγήκε και αυτό με 3gb ram όπως το 6p, από την άλλη βλέποντας ότι ακόμα βγάζει συσκευή με 2gb ram η google πιστεύω ότι και οι νέες εκδόσεις θα είναι καλές. ναι ρε lagdroid είναι γιατί σέρνεται ακόμα και ο dialer ! τι αίσχος είναι αυτό ακόμα και για ακριβά κινητά και δεν χρειάζεται καμία εξωπραγματική γνώση στο αντικείμενο για να καταλάβω ότι πατάω στις επαφές και κάνει μισή βδομάδα να τις ανοίξει. δεν συγκρίνω την τεχνολογία ενως ps3 με ένα κινητό (ανίκανοι να διαβάσετε και να καταλάβετε) αλλά δείχνω πως τα πάντα μπορούν να τρέχουν ομαλά ακόμα και με πολύ λιγότερη μνήμη και να γίνονται παπάδες,αν αυτό δεν μπορείτε να το καταλάβετε τότε πηγαίντε και σκάστε 500άρια στα σκουπίδια που σας σερβίρουν κάθε χρόνο και αφήστε τα περι development γιατι δεν είναι εξέλιξη το να θέλει ένα κινητό 6gb ram για αυτά που κάνει! έχω κινητό με 1gb ram και πάει σφαίρα(lumia 640),έχω δει iphone με 1gb να πάνε επίσης σφαίρα και να μην υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τον android σε δυνατότητες,δεν είναι αυτό απόδειξη κάκιστου προγραμματισμού και optimize? εγώ θυμάμαι το xperia x8 μου που δεν κόλλαγε ποτέ ,το nexus με την gingerbread που δεν κόλλαγε και τα καινούρια κολλάνε για ποια πρόοδο μιλάμε? στα pc τα windows έχουν γίνει έτσι ώστε να μην κολλάνε,τα sdd βγήκαν για αυτό τον λόγο και άλλα πολλά όπως achi.... και το android στην ιστορία μαζί με τα svista είναι η μόνη οπισθοδρόμιση του όλου σκηνικού! Nexus 5 εδώ και 2,5 χρόνια και πάει σφαίρα....σε βαθμό που να κοντράρει πιο δυνατές συσκευές. Επίσης το nexus 5x με 2gb ram είναι. Δεν βάζουν όλες οι εταιρίες 4 και 6gb ram και αν βάζουν βάζουν και για να πουλήσουν. Και αν με τα ίδια λεφτά μπορώ να έχω παραπάνω μνήμη εννοείται ότι δεν θα πω και όχι.... Το ότι κολλάει ο dialer σε κάποιες συσκευές έχει να κάνει με την εφαρμογή και όχι με το android. Γιατί αν είχε θέμα το android τότε το lag στον dialer θα υπήρχε και με τον exdialer κοκ. Το ότι άμα μπει facebook & messenger έχεις μεγάλες πιθανότητες η συσκευή να σέρνεται φταίνε οι εφαρμογές. Και αν δεις να κολλάει μια συσκευή, θα βλέπεις ότι κολλάει και ας έχει αρκετή ram ελεύθερη.... Αν θέλεις να κρίνεις το android με τα άλλα θα το κρίνεις με το stock android ή έστω το καλύτερο και όχι με το πιο laggy...
haHa Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Στο android , η μικρη ναυαρχιδα της google (nexus 5x) ερχεται με 2GB Ram, ενω στα windows phone η μικρη ναυαρχιδα της ms (lumia 950) ερχεται με 3GB Ram. Και τα 2 φορανε τον ιδιο επεξεργαστη, απλα η μικρη ναυαρχιδα σε windows phone εχει περισσοτερη ram, αλλα παρολα αυτα εχει τα προβληματα της. Καπως ετσι τελειωνει το παραμυθι.
Retromaniac Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Από την μια μπορεί πολλοί να γκρινιάξαμε που το 5x δεν βγήκε και αυτό με 3gb ram όπως το 6p, από την άλλη βλέποντας ότι ακόμα βγάζει συσκευή με 2gb ram η google πιστεύω ότι και οι νέες εκδόσεις θα είναι καλές. Nexus 5 εδώ και 2,5 χρόνια και πάει σφαίρα....σε βαθμό που να κοντράρει πιο δυνατές συσκευές. Επίσης το nexus 5x με 2gb ram είναι. Δεν βάζουν όλες οι εταιρίες 4 και 6gb ram και αν βάζουν βάζουν και για να πουλήσουν. Και αν με τα ίδια λεφτά μπορώ να έχω παραπάνω μνήμη εννοείται ότι δεν θα πω και όχι.... Το ότι κολλάει ο dialer σε κάποιες συσκευές έχει να κάνει με την εφαρμογή και όχι με το android. Γιατί αν είχε θέμα το android τότε το lag στον dialer θα υπήρχε και με τον exdialer κοκ. Το ότι άμα μπει facebook & messenger έχεις μεγάλες πιθανότητες η συσκευή να σέρνεται φταίνε οι εφαρμογές. Και αν δεις να κολλάει μια συσκευή, θα βλέπεις ότι κολλάει και ας έχει αρκετή ram ελεύθερη.... Αν θέλεις να κρίνεις το android με τα άλλα θα το κρίνεις με το stock android ή έστω το καλύτερο και όχι με το πιο laggy... Τελείως λάθος προσέγγιση. Καλό λειτουργικό δεν είναι μόνο αυτό που πάει καλά ΑΔΕΙΟ ή stock. Καλό λειτουργικό είναι αυτό που πάει καλά ενώ το έχει φορτώσει με ένα σωρό εφαρμογές. Και αυτό γιατί κάθε λειτουργικό έχει διαφορετικό τρόπο να διαχειρίζεται τις εφαρμογές και ο καλύτερος είναι μακράν στα windows. Θυμάμαι ένα φιλαράκι μου, όταν είχα πάρει το Lumia 920 και του έλεγα πόσο σφαίρα πάει. Μου έλεγε καλά γεμισέ το εφαρμογές και μετά έλα πες μου (είχε android με καλύτερα specs με το lumia 920). Όταν το φόρτωσα ένα σωρό πράγματα και δεν είχε την παραμικρή υστέρηση, δεν ήξερε τι να πει. Άσε που την ώρα που κατέβαζε κάτι από το store αυτός, το κινητό σέρνοταν. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο. Στο lumia είτε κατέβαζα από το store είτε όχι, ήταν ακριβώς το ίδιο! Εντέλη έχει αναγκαστεί να πάρει ένα κινητό ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό (nexus 5x) για να έχει stock android και updates, γιατί αλλιώς το android δεν αξίζει!
haHa Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εντέλη έχει αναγκαστεί να πάρει ένα κινητό ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό (nexus 5x) για να έχει stock android και updates, γιατί αλλιώς το android δεν αξίζει! Το οποιο κινητο(nexus 5x) ειναι φθηνοτερο απο το αντιστοιχο windows phone, το lumia 950. Γενικοτερα, τα windows phone ειναι συχνα ακριβοτερα για παρομοια οθονη, χαρακτηριστικα , εμπειρια χρησης κλπ. Οταν το moto x με full hd οθονη amoled, απιστευτη ποιοτητα κατασκευης κανει κατω απο 190€ δεν μπορει να συγκριθει με των αντιστοιχων χρηματων windows phone. Ή οταν το moto g πριν 2 χρονια εκανε 140€ και τα αντιστοιχα windows phone ηταν κατι κινητα με φθηνιαρικες οθονες χαμηλοτατης αναλυσης, ενω τους ελειπαν κ βασικα χαρακτηριστικα οπως proximity sensor ή αισθητηρα φωτεινοτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα