Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, και επειδή κάποιοι θα φωνάξουν σίγουρα για παράλογα και μη αναγκαία specs, θα πρέπει να ξέρουν ότι το μέλλον είναι το τηλέφωνο να είναι workstation.

Θα έχουμε μόνο σταθμούς εργασίας με οθόνη και πληκτρολόγιο όπου θα συνδέονται τα κινητά.

giphy.gif

• Like 2
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, και επειδή κάποιοι θα φωνάξουν σίγουρα για παράλογα και μη αναγκαία specs, θα πρέπει να ξέρουν ότι το μέλλον είναι το τηλέφωνο να είναι workstation.

Θα έχουμε μόνο σταθμούς εργασίας με οθόνη και πληκτρολόγιο όπου θα συνδέονται τα κινητά.

και γιατι πρεπει να ειναι το κινητο και οχι ενα τσιπακι πισω απο τον φακο του ματιου σου :)

Δημοσ.

και γιατι πρεπει να ειναι το κινητο και οχι ενα τσιπακι πισω απο τον φακο του ματιου σου :)

Αυτό θα αργήσει ΠΑΡΑ πολύ!

Δημοσ.

Ακούστε να δείτε. Από την στιγμή που κάθε χρόνο ζητάνε τα λεφτά μας,ας βάζουν και 32gb ram. Γκρίνιες επειδή υπάρχει αύξηση σε specs υπάρχει μόνο από άτομα που δεν έχουν καμία επαφή με τον κόσμο γύρω τους. Δεν είναι θέμα specολατρειας, οι εταιρείες οφείλουν να βάζουν όσο περισσότερο πράγμα μπορούν.

• Like 2
Δημοσ.

Σε τίποτα βιβλιοθήκες, πανεπιστήμια και λοιπούς δημόσιους χώρους, αλλά και στα σπίτια των λιγότερο απαιτητικών χρηστών, ναι, είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο.

Από κει και πέρα σε γραφεία, επιχειρήσεις και ερευνητικά ινστιτούτα, νομίζω θα συνεχίσουν να προτιμούνται οι σταθεροί Η/Υ. Ειδικά για όσους θέλουν να τρέχουν CAD, προσομοιώσεις και άλλες βαριές εφαρμογές, σύντομα και VR με το καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Τα παραπάνω εννοούνται. Εγώ είμαι περίεργος να δω τις ναυαρχίδες 10 χρόνια από τώρα, αν μπορούσα να ταξιδέψω στο μέλλον, θα ήταν ένα από τα πράγματα που θα έλεγχα

Δημοσ.

Τα παραπάνω εννοούνται. Εγώ είμαι περίεργος να δω τις ναυαρχίδες 10 χρόνια από τώρα, αν μπορούσα να ταξιδέψω στο μέλλον, θα ήταν ένα από τα πράγματα που θα έλεγχα

εγω φιλε παντως θα αγοραζα ενα αλμανακ...αν ταξιδευα στο μελλον....

• Like 3
Δημοσ.

Ακούστε να δείτε. Από την στιγμή που κάθε χρόνο ζητάνε τα λεφτά μας,ας βάζουν και 32gb ram. Γκρίνιες επειδή υπάρχει αύξηση σε specs υπάρχει μόνο από άτομα που δεν έχουν καμία επαφή με τον κόσμο γύρω τους. Δεν είναι θέμα specολατρειας, οι εταιρείες οφείλουν να βάζουν όσο περισσότερο πράγμα μπορούν.

Και γιατί πρέπει να τους τα δίνουμε;;

Αν το software δεν συμβαδίζει με το hardware τα specs απλά είναι για τα Westinghouse-Classic-Desk-Fan-40W-12-WSTboyz

• Like 1
Δημοσ.

Τα 6gb ram δε λενε τιποτα αν τα 4,5 τα πιανει το συστημα... Εχω το s7 edge με 4gb ram και μονο το 1,5 ειναι ελευθερο οπως και με το note 4 το οποιο ειχε 3gb ram. Ας κοιταξουν εκει στη samsung να γραψουν κανενα κωδικο της προκοπης και ας αφησουν τα specs. Btw το s7 edge επιτελους δε κολλαει...

Δημοσ.

Τα 6gb ram δε λενε τιποτα αν τα 4,5 τα πιανει το συστημα... Εχω το s7 edge με 4gb ram και μονο το 1,5 ειναι ελευθερο οπως και με το note 4 το οποιο ειχε 3gb ram. Ας κοιταξουν εκει στη samsung να γραψουν κανενα κωδικο της προκοπης και ας αφησουν τα specs. Btw το s7 edge επιτελους δε κολλαει...

Είμαι και εγώ που τρέχω ανδροιδ 4,2 με τηλέφωνο με 512μβ ραμ,απροβλημάτιστα.

Κάτι κάνω λάθος,δε γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

για όλους όσους νομίζουν ότι αυτοί οι επεξεργαστές είναι τίποτα συγκρίσιμο με τους x86 ας ψαχτούν! και να μην τους συγκρίνουν με τους atom που τρέχουν emulated τον android arm...... γιατί και native να τρέχανε το android καμία σχέση το ipc atom vs core ix.

τώρα σαν να λέμε πήραμε ένα παπάκι 125 που φτάνει τα 120 τελική και κάτι κάναμε? το ίδιο φόρτο θα τραβήξει με ένα αμάξι? αυτό το πράγμα λέτε εσείς γιατί κοιτάτε μόνο τα ghz που πήγε στα 3 ghz και κάτι έγινε λες και θα το κάνει να φτάσει σε δυνατότητες μια x86 πλατφόρμα.

η διαφορά τους δεν είναι στο facebook και στα ψεφτοπαιχνιδάκια αλλιώς και οι κοσνόλες εκεί θα πήγαιναν με πολύ φτηνά soc να μην πληρώνουν και πολλά πολλά σε amd-intel-nvidia.

και δεν είναι μόνο τα παιχνίδια αλλά και ένας τεράστιος χώρος εργασίας...

really ? ο υπολογιστής μου με windows 10 και ένα σωρό πίπες ανοιχτές πιο λίγη μνήμη τραβάει,μόνο σε κανένα game φτάνει πάνω απο 4-5 η με κανένα σχεδιαστικό πρόγραμμα.

btw το s7 edge έχει 750 ευρώ ,δεν είναι παράδειγμα άμα κόλλαγε και αυτό ας το βάφανε μπλέ και ας το πέταγαν στα σκουπίδια γιατί και το κινητό της μάνας μου των 90 ευρώ ένα lumia είναι και δεν κολλάει....

ένα κινητό όταν κολλάει σε αυτή την τιμή είναι για μήνυση η εταιρεία εν έτη 2016.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...