Προς το περιεχόμενο

FREE EaseUS Data Recovery Wizard Professional

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι το serial είναι για όλους το ίδιο: N4577-N5P6Z-ENKEX-LH9ZZ-FQ1TM

Άρα κατεβάζουμε το trial http://download.easeus.com/trial/drw_trial.exe και το ενεργοποιούμε με το πιο πάνω serial.

Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος.

και εγώ το ίδιο κλειδί πήρα ;)

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι το serial είναι για όλους το ίδιο: N4577-N5P6Z-ENKEX-LH9ZZ-FQ1TM

Άρα κατεβάζουμε το trial http://download.easeus.com/trial/drw_trial.exe και το ενεργοποιούμε με το πιο πάνω serial.

Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος.

εκανα αυτο που είπες και registration successful , thanks εσενα και πρωτίστως στον topic starter !!!!

• Like 2
Δημοσ.

:) το κατεβασα και το ενεργοποιησα με τα δικα σας κλειδια   :P

αχρειαστο να ναι, ευχαριστουμε TS

το ιδιο και γω!

ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορεί σήμερα να δίνουν άλλο κλειδί.. εγώ πήρα αυτό  GY1UX-C53M3-J5VEW-2HKAG-T4TRV

Ευχαριστώ τον ts!!

Οποιος θελει να ενεργοποιησει αυτο το κλειδι δουλευει το αλλο που αναφερεται στο αλλο ποστ λεει key used.

Με αυτο ολα κομπλε

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα το "N4577-N5P6Z-ENKEX-LH9ZZ-FQ1TM" και μου είπε failed, your lisence code has been used. Μετά δοκίμασα το "GY1UX-C53M3-J5VEW-2HKAG-T4TRV" και successful. Άρα δεν είναι ακριβως όλοι το ίδιο. Anyway.

Εμένα σημερα μου έδωσε "DE2LX-E3QFK-WR5FZ-1YPG7-SV7NU" και λέει για 48 ωρες ισχύει. Άρα μαλλον δινει σε ολους το ίδιο και το αλλάζει κάθε 48 ωρες. Υποθέσεις κάνω.

Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα το "N4577-N5P6Z-ENKEX-LH9ZZ-FQ1TM" και μου είπε failed, your lisence code has been used. Μετά δοκίμασα το "GY1UX-C53M3-J5VEW-2HKAG-T4TRV" και successful. Άρα δεν είναι ακριβως όλοι το ίδιο. Anyway.

Εμένα σημερα μου έδωσε "DE2LX-E3QFK-WR5FZ-1YPG7-SV7NU" και λέει για 48 ωρες ισχύει. Άρα μαλλον δινει σε ολους το ίδιο και το αλλάζει κάθε 48 ωρες. Υποθέσεις κάνω.

Οπότε αν κάποιος κάνει format μετά από 1 μήνα π.χ., δε θα έχει κλειδί ενεργό μας λένε...

@@ giveaway κοινώς κι αυτό και όλα όσα ενεργούν έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...