Προς το περιεχόμενο

Κολλάει στο windows update

stavros34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω παιδιά ένα tablet Toshiba και ενώ βρίσκει ενημερώσεις στο windows update κολλάει εκεί στο 0%. Τρέχει 8.1 Windows. Τι να κάνω να ξεκολλήσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλτο στο ρεύμα και άστο να τρέξει. προσοχή, πιθανώς να έχει screen saver - μαυρίζει η οθόνη και μετά από κάποια λεπτά να μπαίνει σε αναμονή, δλδ. κλείνει οπότε θα πρέπει να το βγάλεις.

Παιδιά ξεκολλησε το update μου έβγαλε την δωρεάν εγκατάσταση των 10 και κάνει να ξεκινήσει αλλά σταματάει επειδή δεν έχει επαρκή χώρο. Ο δίσκος του ταμπλετ είναι 10γιγα αλλά ελεύθερα είναι τα 3. Πως μπορώ να κάνω την εγκατάσταση?έχω επάνω κάρτα μνήμης 16γιγα.

Ξεκινάω την διαδικασία για εγκατάσταση τα 10αρια και αφού πω να κάνει εγκατάσταση στην sd κατεβάζει τα Windows λέει προετοιμασία για εγκατάσταση και μετά λέει ότι η εγκατάσταση θα χρειαστεί αλλα 5γιγα. Και αφού δεν υπάρχουν κλείνει.

Αυτό είναι αν κάνεις την εγκατάσταση τα 10αρια για να κάνεις το update. Εμένα δεν περνάει καν τα 10αρια.

Ξεκινάω την διαδικασία για εγκατάσταση τα 10αρια και αφού πω να κάνει εγκατάσταση στην sd κατεβάζει τα Windows λέει προετοιμασία για εγκατάσταση και μετά λέει ότι η εγκατάσταση θα χρειαστεί αλλα 5γιγα. Και αφού δεν υπάρχουν κλείνει.

Αυτό είναι αν κάνεις την εγκατάσταση τα 10αρια για να κάνεις το update. Εμένα δεν περνάει καν τα 10αρια.

Αν διάβαζες και λίγο παρακάτω απο το πρώτο πόστ θα έβρισκες άκρη...

Λοιπόν κάνω εγκατάσταση τα 10αρια μέσω sd την πρώτη φορά μου ζητάει όχι επαρκής χώρος δηλώνω εγκατάσταση σε sd.μου ζητάει 12γιγα ελεύθερα. Δηλώνω την sd που έχει ελεύθερα 14γιγα.προχωράει η εγκατάσταση. Μετά βγαίνει ξανά ελληψη χωρου και μου ζητάει 10γιγα ελεύθερα. Πατάω την sd πάλι που έχει 12.7γιγα ελεύθερα και μου βγάζει χρειάζεστε ακόμα 3γιγα στον δίσκο c.που δεν έχει. Και σταματάει εκεί η εγκατάσταση. Τι να κάνω ρε παιδιά?

Ρε παιδιά έχω τρελαθεί...κατεβάζω το εργαλείο για εγκατάσταση στο ταμπλετ από υπολογιστή. Κατεβάζω τα 10αρια και τα βαζω στην sdcard. Ξεκινάω το ταμπλετ και κάνω εγκατάσταση από την sd. Όλα καλά προχωράει και κάπου μετά την επανεκκίνηση και αφού πάει στα 13% στην αναβάθμιση των Windows βγάζει 0χ800700f1 σφάλμα. Τι είναι αυτό? Δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω εγκατάσταση τα 10αρια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...