Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω μια μιτρικη της gigabyte την 770ta-ud3 με τον phenom ii x6 1090 και μνημες crucial ballistix tactical 12 gb και σε λιγες μερες θα παρω αλλη μια γ να γινουν 16 gb .To ερωτημα μ ειναι πως εγω μπορω να βαλω της μνημες ννα παιζουν στα 1600 mhz?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Κάνεις κάποια απαιτητική εργασία και χρειάζεσαι παραπάνω απο 12; Άν όχι δεν θα καταλάβεις καμμία διαφορά όπως επίσης το ίδιο και με το να πας απο 1333 που είσαι τώρα στα 1600.

Anyway δοκίμασε τα εξής, στα bios άλλαξε το memory clock σε manual και βάλ'το στο x8
Βάλε και το dram voltage στο 1.65. Με ένα πρόγραμμα έλεγξε θερμοκρασίες και κάνε τέστ. 

Σε περίπτωση που δεν είναι σταθερό το pc, μπες bios και επανέφερέ τα όλα στο default. 

Δημοσ.

OK να σαι καλά φίλε μ τώρα έχω δώδεκα gb ram an μετά στην πορεία βάλω άλλη μία θα πρέπει ν ξαναπειραξω της ρυθμίσεις!!

Δημοσ.

Άν είναι ερώτηση όχι.

Θα σου ξαναπώ οτι δεν χρειάζεσαι 16gb. Άν πάλι κόλλησες, εγώ στη θέση σου θα τις πουλούσα και θα έπαιρνα 2 sticks των 8Gb. Και στις δύο περιπτώσεις τζάμπα λεφτά.

Δημοσ.

Αυτό με το xmp που θέλω να κάνω με της μνήμες υπάρχει κάποιο βιντεακι στο YouTube γ να γράψω τα βήματα γα να το κάνω!!

Δημοσ.

Δεν βρήκα κάτι σε video αλλα τα βήματα είναι απλά, τα λένε στο thread που έστειλα στα είπα κι εγώ νωρίτερα.

Μεταξύ μας τώρα, οι μνήμες σου τώρα τρέχουν στα 1333 και θέλεις να πάνε στα 1600 η διαφορά είναι πραγματικά κλάιν μάιν!

Άσ'το να πάει στην ευχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...