KINGLUCAS Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 τελικά παίζει σε i3 540 + 5750 έως 30 fps όλα στο normal 1080p https://www.youtube.com/watch?v=aaJ-r5XIBhw
gmenex Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι μέχρι τώρα αλλά εγώ πριν 1 βδομάδα πήρα μία evo 212 και έναν dds 850 evo που είναι και τα δύο futureproof και έκανα overclock μέχρι τα 4.15 άνετα! και είδα απίστευτη διαφορά στο pc τόσο σε παιχνίδια αλλά και σε απόδοση. Δε ξέρω τι μέτρησε πιο πολύ γιατί τα έκανα ταυτόχρονα. Στα υπόψιν ο ssd πήρα αυτόν καθαρά για το μέλλον γνωρίζοντας ότι δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω 100% λόγο sata 2. Οπότε 35-40€ η ψήκτρα και μετά 35-90€ ανάλογα το μέγεθος ο ssd. Το GTA V είναι 65 GB οπότε υπολόγισε! 2
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 αγόρασα ένα μικρό τουμπανάκη με 480 GB ocz και 16 GB ram 1866 future proof αλλάζω το μικρό τουμπανάκη σιγά σιγά να πάω σε "οκταπυρινο" έκανες καλή κίνηση αλλα θέλω ησυχία σπίτι όταν δουλεύω, δεν θέλω να ακούω τίποτα από το κουτί το mini itx κουτί που έχω τώρα ο τεχνικός το έχει κάνει αθόρυβο ,ακόμα και λαστιχάκια στις βίδες του είπα να βάλει. 1
Ghost007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι μέχρι τώρα αλλά εγώ πριν 1 βδομάδα πήρα μία evo 212 και έναν dds 850 evo που είναι και τα δύο futureproof και έκανα overclock μέχρι τα 4.15 άνετα! και είδα απίστευτη διαφορά στο pc τόσο σε παιχνίδια αλλά και σε απόδοση. Δε ξέρω τι μέτρησε πιο πολύ γιατί τα έκανα ταυτόχρονα. Στα υπόψιν ο ssd πήρα αυτόν καθαρά για το μέλλον γνωρίζοντας ότι δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω 100% λόγο sata 2. Οπότε 35-40€ η ψήκτρα και μετά 35-90€ ανάλογα το μέγεθος ο ssd. Το GTA V είναι 65 GB οπότε υπολόγισε! ιδικα στο gta πεζει μεγαλο ρολο ο επεξεργαστης και η συχνοτητα δινει πολυ... και ο ssd βοηθαει παρα πολυ στο να ειναι smooth η εικονα χωρις stuttering...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα