tourist23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, έψαχνα για ηχεία 2.1 pc (εφόσον τα z5500 που έχω μετακομίζουν!) . Κατα τη διαδικασία αυτή και αφου ήμουν ανάμεσα σε edifier s530 και logitech z623, άρχισε να με ψήνει ένα φιλαράκι για monitor ηχεία. Συνοπτικά: Χρήση: 1)Πάνω στο pc - μουσική απο virtual dj και κανά παιχνίδι (βλ. cod) . Τις ταινίες τις αναλαμβάνουν τα z500! 2) Θα συνδέω και μια ηλεκτρική κιθάρα (έναρξη μαθημάτων πολύ πρόσφατα) - Αν δε συνδέονται κατευθείαν πάνω στα ηχεία πάμε και σε κονσόλα τύπου (http://www.netsales.gr/el-gr/Products.aspx?s=skrtz&ElementID=32b96f52-fb07-4ae0-8c5d-91aa46ef3f41) Στο ψάξιμο των monitor για δωμάτιο 15-20 τμ έχω τις εξής ερωτήσεις: 1)Να προτιμήσω η "τρύπα" του μπάσου να ναι μπροστά ή πίσω? Έχει διαφορά? 2)Ανάμεσα σε Yamaha - Tannoy και M-Audio (αυτες μου έχουν χτυπήσει στο μάτι προσωπικά) ? 3)Budjet : όχι πάνω απο ~150ε/τεμάχιο. Επιλογές: 1) http://www.djshop.gr/pd/tannoy-reveal-502-24071.htm?lang=el&path=1063723472 / http://www.djshop.gr/pd/tannoy-reveal-402-18011.htm?lang=el&path=929276395 2) http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-multimedia/ixeia-ypologisti/m-audio-studiophile-av42-4inch-zeygos-timi.html 3)http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6458 Όλες οι γνώμες δεκτές, αρκεί να μην ξεφύγουμε! Δε θα ανοίξω studio, κάτι όμορφο να ακούγονται σωστα οι AC/DC!!
original911 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καλημέρα και να χαιρόμαστε την καψούρα μας!Θα σου πρότεινα να δείς και τα Site: JBLLSR 305 Απ'ότι είχα διαβάσει έχουν το καλύτερο μπάσο σε σχέση με τα υπόλοιπα monitors σε αυτό το εύρος τιμής.
tourist23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καλημέρα και να χαιρόμαστε την καψούρα μας!Θα σου πρότεινα να δείς και τα Site: JBLLSR 305 Απ'ότι είχα διαβάσει έχουν το καλύτερο μπάσο σε σχέση με τα υπόλοιπα monitors σε αυτό το εύρος τιμής. Θα τα δω και αυτα! Αν και σιγουρα πρεπει να τα ακουσω απο κοντα, να καταλαβει το δικο μου αυτι ποσο "αχρωμο" όπως λενε, ειναι τα monitor. Απο αποψη χαρακτηριστικων (πέραν του μπάσου) είναι καλύτερα απο τις προτάσεις που έχω πανω? Η μουσική θα αποδόσει καλυτερα πχ απο τα TANNOY?
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Για την κιθαρα που λες η κονσολα ειναι κακη επιλογη τη στιγμη που μπορεις να παρεις με 60 ευρω ενδεικτικα "καλο" ενισχυτη χωρις καμπινα. Απο τον ενισχυτη μετα θα πας το σημα στα ηχεια. Edit Τωρα ειδα οτι κοιτας με ενσωματωμενο ενισχυτη, με μια επιφυλαξη λογικα θα κουμπωνει κανονικα η κιθαρα (η επιφυλαξη για το ποσο καλα θα ακουγεται) 1
tourist23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Για την κιθαρα που λες η κονσολα ειναι κακη επιλογη τη στιγμη που μπορεις να παρεις με 60 ευρω ενδεικτικα "καλο" ενισχυτη χωρις καμπινα. Απο τον ενισχυτη μετα θα πας το σημα στα ηχεια. Edit Τωρα ειδα οτι κοιτας με ενσωματωμενο ενισχυτη, με μια επιφυλαξη λογικα θα κουμπωνει κανονικα η κιθαρα (η επιφυλαξη για το ποσο καλα θα ακουγεται) σε ευχαριστω για την απαντηση..εσυ εχεις κατι απο τα παραπανω ηχεια? Καποια γνωμη να με βοηθησει να διαλεξω?
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Γνωμη αλλη πολυ δυσκολα θα παρεις( θα φανει το γιατι) Αλλα πρωτα, εσυ εψαξες τη διαφορα αναμεσα στα κανονικα ηχεια και στα μονιτορ η ετσι σου ειπαν παρε μονιτορ και ετσι το ψαξες απευθειας? Γιατι τα μονιτορ ειναι για αλλη χρηση απο αυτην που περιγραφεις
original911 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Θα τα δω και αυτα! Αν και σιγουρα πρεπει να τα ακουσω απο κοντα, να καταλαβει το δικο μου αυτι ποσο "αχρωμο" όπως λενε, ειναι τα monitor. Απο αποψη χαρακτηριστικων (πέραν του μπάσου) είναι καλύτερα απο τις προτάσεις που έχω πανω? Η μουσική θα αποδόσει καλυτερα πχ απο τα TANNOY? Προσωπικά αν κρίνω από τα yamaha που έχω ακούσει απο κοντά δεν μου φάνηκε τοσο άχρωμη η μουσική ή μπορεί να μην με ενόχλησε.Τα ΤΑΝΝΟΥ δεν τα έχω ξανακούσει ποτέ και τα m audio νομίζω θα είναι λίγο αδύναμα.Πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν το καλύτερο είναι αν έχεις την δυνατότητα να τα ακούσεις απο κοντά για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει. 1
tourist23 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Γνωμη αλλη πολυ δυσκολα θα παρεις( θα φανει το γιατι) Αλλα πρωτα, εσυ εψαξες τη διαφορα αναμεσα στα κανονικα ηχεια και στα μονιτορ η ετσι σου ειπαν παρε μονιτορ και ετσι το ψαξες απευθειας? Γιατι τα μονιτορ ειναι για αλλη χρηση απο αυτην που περιγραφεις θα σου πω..εγω ημουν της αποψης επειδη δεν ειναι επαγγελματικός ο λόγος που τα θέλω αλλά καθαρά mulitmedia (να ακουω τη μουσικη που αλλοι εχουν φτιαξει!!) ελεγα να παρω ηχεια pc. Στα 160-180ε ομως ακουσα σε ενα μαγαζι κάτι KRK μονιτορ και μου αρεσαν πιο πολυ- πιο καθαρά ήταν τα μόνιτορ. Πιστεύεις δε θα μου αρέσουν στο δωμάτιο τελικά και θα προτεινες κανα logitech?
iliasbass Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Η πιο απλή λύση είναι να συνδέσεις το pc με ένα hi-fi... Τόσο καιρό το έχω κάνει και βολεύει ακόμα και σε ηχογραφήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα