splash18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδια εχω καταληξει στο samsung galaxy s2 tab για αγορα, αλλα εχω διλλημα με το ποια εκδοση είναι καλυτερα να παρω την 8'' η την 9,7'' ? Τα εχω δει κ τα δυο, διπλα διπλα, εχω παιξει μαζι τους αλλα δεν μπορω να αποφασισω είναι το πρωτο μου tablet και δεν ξερω με ποια κριτήρια να επιλεξω τη μεγαλυτερη η τη μικροτερη οθονη Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από splash18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ακου…… Ειμουν και εγω να παρω το 8" αλλα λογο οτι το ηθελα και για ταινιες δεν βολευει καθολου. Το 9.7" δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει εσενα. Τελικα εγω πηρα το Z2(10.1)που ειναι πολυ καλυτερο. Παντως αφου εχεις επιλεξει αυτα τα δυο εγω θα σου πω το 9.7" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εχω το 9,7.πιστευω πως αξιζει το πιο μεγαλο.εμενα με βολευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannistsolas Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εχω το 8αρι.. ειναι πολυ βολικο μιας και το πιανεις και με το ενα χερι.. τα σπεκσ παραμενουν ιδια. Το μονο πλην το οποιο ειναι ασημαντο ειναι οτι εχει οθονη 4:3 η οποια δεν ειναι και πολυ friendly με τις ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγώ στην θέση σου αν επέλεγα τις μεγάλες ίντσες θα κοιταγα και το tab s 10.5. http://www.pocket-lint.com/news/134655-samsung-galaxy-tab-s2-vs-samsung-galaxy-tab-s-what-s-the-difference Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα