tarantules Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ταιριάζει περισσότερο και το έβαλα εδώ αν και θα μπορούσε να ανοιχτεί στο forum μια νέα κατηγορία με τίτλο Ηλεκτρονικά/Ηλεκτρολογικά (προς τους mod αυτό). Στα του θέματος: Σε παλιό σπίτι 35ετίας και βάλε , υπάρχουν στην εγκατάσταση οι παλιές τριπολικές πρίζες. Κάποιες λίγες εξ αυτών , έχουν πάνω αντάπτορα όπως αυτό της φωτογραφίας που τις μετατρέπει σε σούκο. Επειδή χρειάζομαι σε ένα δωμάτιο έναν τέτοιο αντάπτορα , έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά.Αυτοί οι απλοί του εμπορίου δεν κάνουν γιατί εξέχουν πολύ και είναι για να θηλυκώνουν σε "φωλιά" σαν αυτή που έχουν τα πολύπριζα, ενώ όπως φαίνεται και στη φωτό , ο αντάπτορας είναι φλατ. Σαν δεύτερη λύση είναι να την ξηλώσω όλη την πρίζα και να πάρω σούκο χωνευτή αλλά και πάλι χρωματικά πρέπει να ταιριάζει με τις υπόλοιπες, δηλαδή να είναι σε χρυσαφί ενώ στο εμπόριο βρίσκω τις κλασικές με λευκό πλαίσιο. Κάθε ιδέα-λύση ευπρόσδεκτη.
andreapaog328 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 δοκίμασες να πας με τον αντάπτορα σε κανα μεγάλο μαγαζί/συνεταιρισμό?
La_MoRt Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Σε μαγαζί με ηλεκτρολογικά υλικά θα βρεις σίγουρα αρκεί να είναι της προκοπής και όχι κανένα συνοικιακό. Πάρε μαζί σου τον αντάπτορα και πήγαινε και ζήτα έναν ίδιο.
soteras Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εγώ θα έλεγα πάρε μια σούκο πρίζα την ποιο φτινή 3-4 ευρώ έχει μαξ. Υπάρχουν κάποιες με ένα πλαστικό με διαφορα χρωματα ίσως βρεις στην αποχρωση σου κανε μια γοογλε ερευνα σουκο πριζες με χρωμα η χρωματιστες και θα βρεις. Ίσως εδώ βρεις κάτι είχα πάρει πιο παλιά που ήθελα και εγώ με χρώμα γύρω γύρω http://anastasiadi.gr/index.php/ilektrologiko-iliko/diakoptiko-iliko/schneider-electric/merten 3
tarantules Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά... Δυστυχώς απότι είδα είναι κολλητός ο αντάπτορας και δεν βγαίνει. Το link του αναστασιάδη βοήθησε και εφόσον βλέπω οτι υπάρχει πλαίσιο στο χρώμα που ψάχνω θα την ξηλώσω και θα πάρω χωνευτή με τέτοιο πλαίσιο. Ευχαριστώ και πάλι!
soteras Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αν θες να αποφυγεις αγορα νες πριζας σε ενα ηλεκτρολογιο να πας και να πεςι εχω τις πολυ παλιες πριζες και θελω τον ανταπτορα να γινει σε σουκο θα ξερει ακριβως τι θες
tarantules Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Χλωμό το κόβω να βρω.Σπάνια κρατάνε τόσο παλιό υλικό.Μόνο σε καμιά μεγάλη αποθήκη αν υπάρχει ξεχασμένο.Θα δοκιμάσω να ρωτήσω πάντως. Ευχαριστώ.
soteras Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Χλωμό το κόβω να βρω.Σπάνια κρατάνε τόσο παλιό υλικό.Μόνο σε καμιά μεγάλη αποθήκη αν υπάρχει ξεχασμένο.Θα δοκιμάσω να ρωτήσω πάντως. Ευχαριστώ. εδώ είσαι http://www.katoumas.gr/products/detail/464/flypage/2179?sef=hcfp 1
tarantules Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 εδώ είσαι http://www.katoumas.gr/products/detail/464/flypage/2179?sef=hcfp Αυτούς τους αντάπτορες του βρίσκεις με το κιλό.Αν δεις τη φωτογραφία δεν είναι τέτοιος.
La_MoRt Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Βγάλε τη πρίζα όπως είναι και πήγαινε σε ηλεκτρολογία να σου πούνε αν υπάρχει κάτι για να κάνεις τη δουλειά σου. Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη. 1
soteras Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αυτούς τους αντάπτορες του βρίσκεις με το κιλό.Αν δεις τη φωτογραφία δεν είναι τέτοιος. Η φωτογραφία η δικιά σου είναι σούκο πρίζα από τη μαμά δεν φοράει κάποιο αντάπτορα πάνω είναι μαμίσια πρίζα
tarantules Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν το γνωρίζω , πάντως για φιξ μου μοιάζει και όχι βιδωμένο.Μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως στο link παραπάνω , βρήκα μεν χρωματισμό που φέρνει στον δικό μου αλλά έχει 21 ευρώ το πλαίσιο και 33 ευρώ ο μηχανισμός.Κόβουν κώλους ή είναι ιδέα μου;
soteras Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν το γνωρίζω , πάντως για φιξ μου μοιάζει και όχι βιδωμένο.Μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως στο link παραπάνω , βρήκα μεν χρωματισμό που φέρνει στον δικό μου αλλά έχει 21 ευρώ το πλαίσιο και 33 ευρώ ο μηχανισμός.Κόβουν κώλους ή είναι ιδέα μου; Κόβουνε πολύ χρώμα θες σου λέει χρώμα να πληρώσεις Φοράει αλλά είναι βιδωμένος επάνω. Αμά δεις καλά θα δεις ότι είναι φιξ πάρε παράδειγμα την πρίζα του σπιτιού σου που είναι σούκο αμά βγάλεις τα βιδάκια τα 2 δεν γίνετε "μη σουκο πρίζα" άμα φορούσε αντάπτορα θα έβγενε ανα πάσα στιγμή και θα ήταν ένα στρογγυλό πράγμα να εξέχει.Στα πολύ παλιά σπίτι που μάλλον για παλλιό πρόκετε σούκο πρίζες μπαίναν κυρίως στην κουζίνα τα ψυγεία και άντε σε κανά σαλόνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα