Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα android smartphone κινεζάκι, Leagoo Lead 1 η συσκευή. Καλούτσικο.

Σε κάποια φάση, μου χε κολλήσει το bluetooth και αργουσε να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα factory reset.Το bluetooth έφτιαξε αλλά απο τότε και μετά (τι το θελα;; ) αρχισαν τα σοβαρότερα προβλήματα:

-Δεν λειτουργεί το home button (ενώ ακούγεται ήχος και δόνηση κατα την αφή του, δεν αποκρίνεται)
-η γραμμή του τηλεφωνου φαίνεται κατειλημμένη συνεχώς χωρίς να είναι (ενώ με άλλη συσκευή λειτουργεί μια χαρά ο ίδιος αριθμός)

-Δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις
Και τώρα τελευταια εμφανίστηκε και το εξής τραγικό:
-Περιστασιακά φαίνεται να κολλάνε ή να πατιουνται ανεξέλεγκτα σημεία στην οθόνη αφής, χωρις να υπάρχει άγγιγμα απ'το χρηστη.

Το κινητο μου ειναι μαγεμένο!!! :shock: :P

Έχω ξανακάνει factory reset μετα απο όλα αυτά καμπόσες φορές, αλλά γιοκ.

Τι λέτε να φταίει ρε παιδια;

Λογισμικό ή hardware?

Φτιάχνει; Αξιζει τον κόπο να το παω για φτιάξιμο;

Μήπως παιζει να καταφερω να το φτιάξω μόνος μου; (flash-άροντας πάλι νέο ROM απο πάνω, ξερω γω;;; )

Ευχαριστω....

Δημοσ.
είναι αυτό που λένε: "ότι πληρώνεις παίρνεις"

μπορεί να είναι φθηνό. να σου λένε ότι είναι 8πυρηνα κτλ, στην αρχή πάνε σφαίρα, αλλα μετά από λίγο καιρό αρχίζουν και τα προβλήματα

σκέψου και το άλλο

χάλασε, η τώρα αυτά που σε κάνει. που θα το πας???

δεν υπάρχει επίσημο service.

το μονο που μπορείς, να το περάσεις λειτουργικό από την αρχή και να δεις πως θα πάει. 

Δημοσ.

-Δεν λειτουργεί το home button (ενώ ακούγεται ήχος και δόνηση κατα την αφή του, δεν αποκρίνεται)

Tο έχεις ρυθμίσει καθόλου για τις ενέργειες των κουμπιών; Δηλαδή τι θα κάνει κάθε κουμπί; Αλλιώς κατέβασε αυτό και δες τι σου βγάζει όταν πατάς το κουμπί που λες οτι δεν δουλεύει.

-η γραμμή του τηλεφώνου φαίνεται κατειλημμένη συνεχώς χωρίς να είναι (ενώ με άλλη συσκευή λειτουργεί μια χαρά ο ίδιος αριθμός)

Δες μην έχεις πειράξει τίποτα στην black list ή γενικά σε κανόνες εισερχομένων.

Στην 5 επιλέγεις ποιες ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται, δες μην είναι απενεργοποιημένες αυτές που θες.

-Περιστασιακά φαίνεται να κολλάνε ή να πατιουνται ανεξέλεγκτα σημεία στην οθόνη αφής, χωρις να υπάρχει άγγιγμα απ'το χρηστη.

Αυτό στο κάνει όταν είναι στον φορτιστή ή και εκτός;

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα android smartphone κινεζάκι, Leagoo Lead 1 η συσκευή. Καλούτσικο.

Σε κάποια φάση, μου χε κολλήσει το bluetooth και αργουσε να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα factory reset.Το bluetooth έφτιαξε αλλά απο τότε και μετά (τι το θελα;; ) αρχισαν τα σοβαρότερα προβλήματα:

-η γραμμή του τηλεφωνου φαίνεται κατειλημμένη συνεχώς χωρίς να είναι (ενώ με άλλη συσκευή λειτουργεί μια χαρά ο ίδιος αριθμός)

Και τώρα τελευταια εμφανίστηκε και το εξής τραγικό:

Έχω ξανακάνει factory reset μετα απο όλα αυτά καμπόσες φορές, αλλά γιοκ.

Τι λέτε να φταίει ρε παιδια;

Λογισμικό ή hardware?

Φτιάχνει; Αξιζει τον κόπο να το παω για φτιάξιμο;

Μήπως παιζει να καταφερω να το φτιάξω μόνος μου; (flash-άροντας πάλι νέο ROM απο πάνω, ξερω γω;;; )

Ευχαριστω....

images?q=tbn:ANd9GcTPvzbsTbTzEizTuM6kjaW

• Like 2
Δημοσ.

Tο έχεις ρυθμίσει καθόλου για τις ενέργειες των κουμπιών; Δηλαδή τι θα κάνει κάθε κουμπί; Αλλιώς κατέβασε αυτό και δες τι σου βγάζει όταν πατάς το κουμπί που λες οτι δεν δουλεύει.

Δε νομίζω να εχω κάνει κάποια ρυθμιση εγώ ...εκτός αν έγινε κατά λάθος....

Θα τσεκάρω με την εφαρμογή...

Δες μην έχεις πειράξει τίποτα στην black list ή γενικά σε κανόνες εισερχομένων.

Όχι, γενικά απ'όσο το εψαξα, δεν είναι ενεργοποιημένη κάποια υπηρεσία αποκλεισμου....δε φταίει η SIM ή η εταιρία τηλεφωνίας. Η ίδια SIM λειτουργει μια χαρά σε άλλη συσκευή...

Αυτό στο κάνει όταν είναι στον φορτιστή ή και εκτός;

Έχει σημασία αν είναι στον φορτιστη η όχι; Βασικά αν το κανε μόνο στο φορτιστη δε θα με πείραζε...Παντως ναι, το κάνει και εκτός...

images?q=tbn:ANd9GcTPvzbsTbTzEizTuM6kjaW

Ευχαριστώ ρε φίλε..Παραστατικότατος!

:P

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να είναι στραβορυθμισμένο απο την αρχή για αυτό το λέω, κινέζικες ROM είναι αυτές άντε βγάλε άκρη... Μόνο αν πάρεις καμια απο το XDA και δοκιμάσεις.

Στο recovery έκανες και clear cache και clear dalvic cache?

Οι κινέζικοι φορτιστές μερικές φορές (σε μερικά κινητά) λόγο ποιότητας ρεύματος που δίνουν (λέεεεεμε τώρα...) βγάζουν τόσο παράσιτο που το τατς την ακούει λίγο και πατιέται παράξενα....

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με τον φορτιστη το ειχα εγω με το archos gamepad, οποτε το εβαζα στον δικο του πατιότανε σα τρελο κατω δεξια η οθονη

ο ιδιος φορτιστης σε αλλες συσκευες μια χαρα, το ταμπλετ με αλλον φορτιστη μια χαρα. αλλα οταν μπαίνανε μαζι.. δεμονες και κακο

δοκιμασε οπως σου ειπαν custom rom,

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα σοβαρά κινέζικα Τηλέφωνα έχει γιατί πετάτε τα λεφτά σας σε άγνωστες κινεζιες?

Όπως και να έχει αφού τώρα την πάτησες εγώ σου προτείνω να φλασαρεις άλλη ρομ για αρχή ώστε να δούμε αν είναι θέμα λογισμικού.

https://cloud.mail.ru/public/659f48c06049/SM619B_W_OTD_K550_LEAGOO_KK_V0.9.2_S1202.rar

Εδώ μια ρομ για δοκιμή

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λεει ο chios,ξαναπερνα την rom και βλεπεις.

Εδω θα την βρεις(κανε μια εγραφει)http://www.needrom.com/category/others/i-j-k-l/leagoo/

Δεν βλέπω να έχει αυτή που του έδωσα εγώ, αυτή που του έδωσα από ότι διαβάζω είναι η πιο stable, όπως και να εχει ας φλασαρει μια να δούμε.

Δημοσ.

Δε νομίζω να εχω κάνει κάποια ρυθμιση εγώ ...εκτός αν έγινε κατά λάθος....

Θα τσεκάρω με την εφαρμογή...

Όχι, γενικά απ'όσο το εψαξα, δεν είναι ενεργοποιημένη κάποια υπηρεσία αποκλεισμου....δε φταίει η SIM ή η εταιρία τηλεφωνίας. Η ίδια SIM λειτουργει μια χαρά σε άλλη συσκευή...

Έχει σημασία αν είναι στον φορτιστη η όχι; Βασικά αν το κανε μόνο στο φορτιστη δε θα με πείραζε...Παντως ναι, το κάνει και εκτός...

Ευχαριστώ ρε φίλε..Παραστατικότατος!

:P

μια εικονα = 1000 λεξεις :-)

Δημοσ.

Δεν βλέπω να έχει αυτή που του έδωσα εγώ, αυτή που του έδωσα από ότι διαβάζω είναι η πιο stable, όπως και να εχει ας φλασαρει μια να δούμε.

Εγω βλεπω οτι εχει δυο Official

Μια http://www.needrom.com/download/leagoo-lead-1/ (4.4.2 with ROOT)

Δυο http://www.needrom.com/download/leagoo-lead-1-2/ (4.4.2 Official)

Οποτε εκεινος ξερει τη θα βαλει γι'αυτο του εδωσα ολες τις ρομ.

Εσυ του εδωσες μια αλλα ξερεις αν ταιριαξει ή οχι...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...