maritina_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 καλησπέρα, θα προσπαθήσω να το γράψω όσο πιο απλά μπορώ... Έχω μια τηλεόραση Sharp 5ετίας η οποία μετά από κανα δεκάλεπτο λειτουργίας χάνει τον ήχο... Όταν την βγάλω από την πρίζα γινεται μάλλον reset και ο ήχος επανέρχεται αλλα για κανα δεκάλεπτο παλι.. δοκίμασα να αλλάξω πρίζα μην τυχόν και δεν ξερω ΄γω τι, αλλά και πάλι τα ίδια.. Επόμενο βήμα ήταν να συνδέσω άλλη τηλεόραση αλλα και εκείνη μετά από λίγο έχασε τον ήχο (Μαλλον συννενοημένες ήταν) Πριν οδηγηθώ στα βάλιουμ και τις σπάσω .. έχει κανεις καμία ιδεά? Επόμενο βήμα είναι να την πάρω παραμάσχαλα και να την δοκιμάσω και σε άλλο σπίτι.... Μ.
cosmos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Η δεύτερη τηλεόραση που δοκίμασες...σε άλλη μπρίζα..σε άλλο δωμάτιο παίζει κανονικά ή μουγγάθηκε?? Τί συσκευές ασύρματες έχεις στον χώρο? Σε όλα τα κανάλια κάνει έτσι?Το καλώδιο κεραίας είναι ελεγμένο?Μήπως δεν φταίνε οι τηλεοράσεις σου αλλά το σήμα που παίρνεις? Το μυαλό μου περισσότερο σε θέμα καλωδίου κεραίας πάει...ξανακάνε ένα search ...ιδέες λέω...
maritina_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γεια! Για την δεύτερη τηλεόραση δυστυχώς η επιλογή άλλου δωματίου δεν παίζει .. είσοδο για κεραια έχω μόνο στο σαλόνι... Ασύρματες συσκευές μονο ένα λάπτοπ με wifi σήμα από τον γείτονα... Το troubleshooting συνεχίζεται.. άλλαξα καλώδιο κεραίας με ένα που βρήκα ξεχασμένο αλλά τα ίδια...οπότε μήπως να πάω στα ενδότερα της κεραίας.. Θα την πάω στον γείτονα να δοκιμάσω με την δική του κεραια...αν όλα καλά τότε ηλεκτρολόγος χρειάζεται ε? ευχαριστώ πάντως!
cosmos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Κοίτα... το να χαλάσουν τα ηχεία από δύο τηλεοράσεις ταυτόχρονα είναι λίγο απίθανο....εμένα το μυαλό μου πάει...ή σε κάτι (ραδιοσυχνότητα από κανα wifi-άλλη συσκευή )που δημιουργεί παράσιτα...ή στην κεραία (στα ενδότερα όπως λες) αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχεις σπασίματα στην εικόνα κιόλας...ή τουλάχιστον να έχανες τον ήχο σε κάποια κανάλια όχι σε όλα... Αποκωδικοποιητής είναι ενσωματωμένος υποθέτω ε? Ψάξτο λίγο με τον γείτονα που του λειτουργούν όλα....και πεσμας...γτ πραγματικά αν σου έχουν χαλάσει τα ηχεία απο δύο τηλεοράσεις ταυτόχρονα....να μας πεις 40 νουμεράκια...να μην παίξουμε στο τζόκερ!!! )
cosmos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 οκ...δεν έχεις εξωτερικό αποκωδικοποιητή ε?Γιατί αλλιώς φταίει το scart ή το hdmi 99%... Για να δούμε τελικά...εγώ πιστεύω πάντως ότι δεν είναι θέμα τηλεόρασης..και θα το βρείτε αύριο...
maritina_p Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 κλασσική περίπτωση βλάβης... εξωτερικό αποκωδικοποιητή όχι.. ουτε εγώ ότι είναι θέμα τηλεόρασης γιατί ελπίζω..
isay Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Η συμπωματολογία ειναι περιεργη. Π.χ. 2 διαφορετικές τηλεοράσεις με διαφορετικό ενσωματομένο αποκ/τη να χάνουν ΜΟΝΟ τον ήχο, χωρίς να πιξελιάζει/χαλάει η εικόνα ... δε μου κολλά. Αν δεν είναι κεντρικό πρόβλημα της περιοχής (π.χ. αναμεταδότης) τοτε εγω θα σκεφτόμουν οτι κάποιος σου κάνει πλάκα με δευτερο τηλεχειριστήριο. Μικρότερο ενδεχόμενο ειναι και οι δυο τηλεοράσεις να εχουν πρόβλημα στο σύστημα ήχου.
maritina_p Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Λοιπον...... σύμφωνα με τα τελευταία δοκιμαστικά στους γείτονες... ε ναι λοιπον και οι δυο τηλεοράσεις χάνουν τον ήχο σε διαφορετικά σπίτια, πριζες και κεραιες.... 2,300,000 το τζοκερ αυριο θα παω να παίξω!!!
cosmos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Και λαχείο να πάρεις!!! Πολύ παράξενο πάντως..εκτός κ αν τις χρησιμοποιούσες και τις δύο συνέχεια στο τέρμα...αλλά και πάλι... Από το jack άραγε όταν κόβεται ο ήχος στα ηχεία...εσύ με ακουστικά μπορείς να ακούσεις?? Αν έχει audio out (κανα rca ) και μπορείς να το συνδέσεις σε άλλα ηχεία (κανα στερεοφωνικό) θα έχεις άραγε ήχο?? Αν όχι...τότε μάλλον κανα τσιπάκι audio θα είναι...και ο τεχνικός είναι αναπόφευκτος...
maritina_p Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 το δοκιμασα σήμερα το πρωι αλλα ούτε με ακουστικα, ουτε με ηχεια... το Σαββατο έρχεται τεχνικος... αντε να δούμε.. ευχαριστώ για την συμπαράσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα