DJJordan Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εδώ και περίπου ένα χρόνο έχω το πληκτρολόγιο natec genesis rx22, μετά απο χρήση display driver unistaller και εγκατάσταση νεότερων drivers κάρτας γραφικών amd σε windows 7, το πληκτρολόγιο σταμάτησε να λειτουργεί σε όλες τις θύρες usb και είχε μόνο φωτισμό, στον ίδιο υπολογιστή σε safe mode και σε άλλο υπολογιστή σε windows 10, δουλεύει κανονικά πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα; φαντάζομαι είναι θέμα με τους drivers των windows, αν πάρω ένα άλλο πληκτρολόγιο, που χρησημοποιεί τους ενσoματωμένους drivers των windows, θα συνεχίσω να έχω πρόβλημα; δεν θέλω να προχωρήσω ούτε σε φορμάτ αλλά ούτε και σε αγορά πληκτρολογίου μεγαλύτερης αξίας, απο τη στιγμή που λειτουργεί απροβλημάτιστα σε άλλον υπολογιστή, φαντάζομαι δεν θα μου το αλλάξουν με την εγγύηση, παρόλο που το δούλευα μόνιμα μέσα σε ναυλον και δεν έχει ούτε ίχνος σκόνης στα πλήκτρα Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από DJJordan
La_MoRt Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αυτό το πληκτρολόγιο δε χρειάζεται κάποιο driver για να λειτουργήσει. Πιθανόν να αντικατέστησες ή να απενεργοποίησες κάτι από τα Windows. Όλες οι υπόλοιπες συσκευές λειτουργούν κανονικά και μόνο αυτό δε παίζει; Μέσα από το device manage (διαχείριση) βλέπεις κάποια συσκευή με ? ή με ! σε κίτρινο χρώμα ή κάποια με ένα βελάκι να δείχνει προς τα κάτω;
Ghost007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις αφου δεν ειναι χαλασμενο κατι θεμα με τα drivers εχεις πιθανον ... κοιτα στα windows update η απο την διαχειριση συσκευων να κανεις μια ενημερωση η και αν εχεις το cd του πληκτρολογιου αν ειχε μεσα...
DJJordan Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 το μονο περιεργο που βλεπω, ειναι στη διαχειρηση, στα πληκτρολογια, εχει τον driver: Συσκευή πληκτρολογίου HID, αλλά 3 φορές! και αν καταργησω τους drivers, αποσυνδεσω το πληκτρολογιο και κανω επανεκκινηση, οταν το ξαναβάλω παλι εμφανίζει 3 ιδιους drivers και λειτουργει μονο ενα πληκτρο για μια φορα (εμφανιζει μονο εναν χαρακτηρα στην πληκτρολογηση κειμενου) ερωτηματικα, θαυμαστικα δεν βγαζει
La_MoRt Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το πληκτρολόγιο λειτουργεί πριν κάνουν boot τα windows για να μπεις παράδειγμα στο BIOS? Αν λειτουργεί εκεί και σταματάει μόλις φορτώσουν τα windows τότε σίγουρα κάτι έχει γίνει απεγκατάσταση και δε λειτουργεί σωστά.
DJJordan Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις αφου δεν ειναι χαλασμενο κατι θεμα με τα drivers εχεις πιθανον ... κοιτα στα windows update η απο την διαχειριση συσκευων να κανεις μια ενημερωση η και αν εχεις το cd του πληκτρολογιου αν ειχε μεσα... μαλλον κατι σβηστικε με την καταργηση της καρτας γραφικων, το πηκτρολογιο δεν εχει δικους του drivers, στο driver update μου βγαζει οτι εχω ήδη τους πιο προσφατους Το πληκτρολόγιο λειτουργεί πριν κάνουν boot τα windows για να μπεις παράδειγμα στο BIOS? Αν λειτουργεί εκεί και σταματάει μόλις φορτώσουν τα windows τότε σίγουρα κάτι έχει γίνει απεγκατάσταση και δε λειτουργεί σωστά. δουλευει κανονικα και σε safe mode μεσα στα windows
La_MoRt Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αν δεν έχεις πολλές μέρες που χρησιμοποίησες το DDU τότε κάνε ένα restore τον υπολογιστή σε προηγούμενη ημερομηνία να επανέλθει αλλιώς θέλει ψάξιμο. Αν και δε τα πολύ συμπαθώ θα δοκίμαζα το Πηγή: Driver Booster Μήπως και σου λύσει το πρόβλημα.
DJJordan Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αν δεν έχεις πολλές μέρες που χρησιμοποίησες το DDU τότε κάνε ένα restore τον υπολογιστή σε προηγούμενη ημερομηνία να επανέλθει αλλιώς θέλει ψάξιμο. Αν και δε τα πολύ συμπαθώ θα δοκίμαζα το Πηγή: Driver Booster Μήπως και σου λύσει το πρόβλημα. το ddu το χρησημοποιησα πρωτη φορα προχθες, επειδη έκανα μετάβαση απο catalyst σε crimson και γιαυτο ηθελα να κανω εναν καλο καθαρισιμο θα δοκιμασω επαναφορα συστηματος, το link του driver booster μου το βγαζει block το antivirus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα