Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα vaio svt1313s1es. Εκεί που το laptop λειτουργεί κανονικά ξαφνικά το ανεμιστηράκι τρέχει σαν τρελό και μετά από λίγα δευτερόλεπτα το pc σβήνει.

Έχω καθαρίσει το ανεμιστηράκι, έχω αλλάξει την πάστα, το έχω φορμάρει στα WIN 8.1 αλλά δεν έχει πάρει τις ενημερώσεις.

Τι μπορεί να φταίει; 

Δημοσ.

σηκώνει θερμοκρασία αυτό είναι σίγουρο τώρα το ανεμιστήρακι πιθανόν να θέλει αλλαγή έβαλες την σωστή ποσότητα θερμοαγωγημης πάστας γιατί σε αντίθετη περίπτωση έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα  γράψε τη θερμοκρασίες έχει κατέβασε αυτό και βάλε ενα printscreen με τις θερμοκρασίες του laptop  

Δημοσ.

δεν υπάρχει ιντερνετ αυτή τη στιγμή εκεί που βρίσκετε το laptop. Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να ανεβαίνει πολύ. βγάζει κρύο αέρα.

επίσης το κάνει όταν μπαίνει και στο bios. Αν το αφήσω εκεί για λίγα λεπτά σβήνει.

Δημοσ.

δεν υπάρχει ιντερνετ αυτή τη στιγμή εκεί που βρίσκετε το laptop. Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να ανεβαίνει πολύ. βγάζει κρύο αέρα.

επίσης το κάνει όταν μπαίνει και στο bios. Αν το αφήσω εκεί για λίγα λεπτά σβήνει.

πρώτα τις θερμοκρασίες και μετά τα υπόλοιπα μπορεί να είναι πολύ οι παράγοντες  πριν δυο μέρες είχα και εγώ κάτι αντίστοιχο καθάρισα ένα laptop πρόσεξα την πάστα τα thermalpad το ενργοποιοουσα και έκλεινε θερμοκρασία δεν ήταν αλλά μετά από λίγο είδα τι ήταν (ο κάτοχος του laptop είχε αγοράσει ένα φτηνό τροφοδοτικό το οποίο έσκασε με ένα άλλο καλής ποιότητας δούλευε και καλή απροβληματιστα) αυτό το έγραψα γιατί είναι πολύ οι παράγοντες  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...