Προς το περιεχόμενο

Windows 10/7 σε windows 8.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγορασω συντωμα λαπτοπ το οποιο θα εχει ειτε windows 7 ειτε windows 10.

Σε περιπτωση που ειναι 7,θα μπορεσω να βαλω τα windows 8.1 μεσω του site της microsoft?

Σε περιπτωση που ειναι 10,θα μπορεσω να βαλω τα windows 8.1 μεσω του site της microsoft?

Σε παλιοτερο λαπτοπ που ειχε τα 8,η αναβαθμιση σε 8.1 ηταν πολυ απλη μεσω του site της microsoft.

Αυτο που με ενδειαφερει ειναι αν η αναβαθμιση απο 7 ή 10 σε 8.1 ειναι το ιδιο απλη,και πρωτα απο ολα αν γινεται!

Σε περιπτωση που δεν ειναι προφανες μιλαω για δωρεαν αναβαθμιση χωρις να αγορασω το λογισμικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, πρέπει να αγοράσεις το λογισμικό (βασικά το κλειδί ενεργοποίησης των 8.1).

Για πιο λόγο να πας από τα 10 στα 8.1 αν επιτρέπεται;

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.

Ενδέχεται το λάπτοπ να έχει τα 10 αλλά μετά από αναβάθμιση. Οπότε στην περίπτωση αυτή εαν επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις τότε θα επέλθουν τα 7 ή 8.1. Είναι κάτι όμως που δεν μπορείς να το ξέρεις.

Δημοσ.

Η αναβαθμιση από 7 ή 8.1 σε 10 είναι πολύ απλη .

Για 8.1 όμως από 7 δεν νομιζω να γινεται χωρις format και νέο κλειδι αν το laptop εχει 7αρια που το θεωρω δυσκολο να υπαρχει ακομα στην αγορα . Αν εχει 10αρια από αναβαθμση όπως ειπε φιλος μπορεις να γυρσεις σε 8.1

Δεν ξερω αν εχεις καποιο ειδικο λογο να θελεις 8.1 από τη στιγμη που υπαρχουν τα 10.

Δημοσ.

Για 8.1 όμως από 7 δεν νομιζω να γινεται χωρις format και νέο κλειδι αν το laptop εχει 7αρια που το θεωρω δυσκολο να υπαρχει ακομα στην αγορα . Αν εχει 10αρια από αναβαθμση όπως ειπε φιλος μπορεις να γυρσεις σε 8.1

Δεν ξερω αν εχεις καποιο ειδικο λογο να θελεις 8.1 από τη στιγμη που υπαρχουν τα 10.

Λογικα θα εχει τα 10.

Μπορω να γυρισω στα 8.1 πως το εννοειτε? Αν ειτε εχει απο την αρχη 10,ειτε εχει 7 και αναβαθμησω σε 10 μετα θα μπορεσω να "υποβαθμισω" σε 8.1?

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τα 8.1 για αυτο τα θελω. Δεν εχω δοκιμασει τα 10,και ειχα την απορεια αν γινεται να κανω μια απλη αναβαθμιση-υποβαθμιση χωρις πολυ κοπο/δωρεαν στα 8.1.

Δεν εχω προβλημα αν χρειαστει να μεινω στα 10.

Ειναι το συγκεκριμενο λαπτοπ:

link

Λεει:

Windows 7 Professional 64bit English (δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 Professional 64bit)

@

BlueBlood7

τι εννοεις ειναι κατι που δεν μπορω να το ξερω?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να ξέρεις αν τα win 10 που έχει το λάπτοπ είναι από αναβάθμιση ή όχι. Μπορεί δηλ. να είχε τα 8.1 και να το αναβάθμισαν σε 10 ή να του έχουν περάσει κατευθείαν τα 10 χωρίς να είχε κάποιο άλλο λειτουργικό. 

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι αυτα που πουλανε τα καταστηματα δεν ειναι αναβαθμισμενα .

Πηρα "βραβειο" προ ημερων η κορη μου Laptop Toshiba που σε skroutz ειχε απο 390 ευρω και ειχε 8.1

Εγω το αναβαθμησα σε 10αρια .

Δημοσ.

Δεν μπορείς να ξέρεις αν τα win 10 που έχει το λάπτοπ είναι από αναβάθμιση ή όχι. Μπορεί δηλ. να είχε τα 8.1 και να το αναβάθμισαν σε 10 ή να του έχουν περάσει κατευθείαν τα 10 χωρίς να είχε κάποιο άλλο λειτουργικό. 

αα,δεν λεω αυτο!

Εγω εννοουσα πως αν γινεται να το παω σε 8.1 χωρις να ηταν ποτε σε αυτα!

Δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν 8 ή 8.1 γιατι λεει πως ειναι 7 και εχει δωρεαν αναβαθμιση,ειτε ηταν σε 7 και το αναβαθμησαν σε 10,

σε καμια φαση δεν περασαν απο 8 ή 8.1.

Για αυτο ελεγα μηπως υπηρχε περιπτωση να γινεται τετοιο πραγμα,αλλα απο οτι καταλαβα μαλλον οχι.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

αα,δεν λεω αυτο!

Εγω εννοουσα πως αν γινεται να το παω σε 8.1 χωρις να ηταν ποτε σε αυτα!

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Οχι αυτο δεν το μπορεις  χωρις format και αγορα κωδικου για 8.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...