dimi.d Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, διαθέτω ένα eshop που το έχω ακριβοπληρώσει κιόλας και η εταιρία που μου το έχει φτιάξει το έφτιαξε με prestashop. Από τότε που κάναμε τα συμβόλαια και υπέγραψα του παρέδωσα το μισό της τιμής που είχαμε κανονίσει και από τότε άρχισε το μαρτύριο. Μετά από πολύ καιρο που πέρασε η προθεσμία για την δουλεια που έπρεπε να μου παραδώσει, μου ετοιμaσε τo eshop. To shop έχει πολλά προβλήματα όπως μου βγάζει στο κινητό τα γράμματα το ένα πάνω στο άλλο, μου βγάζει μερικές φορές άλλες τιμές σε προιοντα που η κανονική τους τιμή είναι πιο πάνω. Αλλιώς φαίνεται στο Safari αλλιώς φαίνεται στο Chrome. Γενικώς έχω ταλαιπωρηθεί παρα πολύ, του λέω να κάνει αλλαγές αλλα ΔΕΝ έχει την αισθητική και γενικώς ΔΕΝ κάθεται να ασχοληθεί με αυτά που θέλω ώστε να μου παραδώσει σωστά το eshop που είχαμε συνεννοηθεί. Τώρα εγώ ψάχνω ένα παλικαρι να του δώσω κάποια χρήματα για να μου κάνει τις αλλαγές που θέλω στο eshop ώστε να είναι σωστό. Και ίσως συνεργαστώ στο μέλλον μαζι του ώστε να μου στήσει ένα σωστό eshop από την αρχή. Πέρα από αυτό όμως θέλω την προσωπική σας γνώμη - τι να κάνω? η εταιρία που το δουλεύει έχει πάρει το 80% των χρημάτων δηλαδή έχει μείνει ένα γελοίο ποσο που δν τους το δεινω γιατί υπάρχει πρόβλημα με το eshop. Τι μπορώ να κάνω? μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω και να απευθυνθώ σε έναν σωστό επαγγελματία? Πήγα σε μεγάλη εταιρία για καλο (είπα ότι θα ασχοληθούν, θα ενδιαφερθούν θα είναι σωστοί στις ώρες) αλλα μου γύρισε ανάποδα όλο αυτό. * Φανταστείτε το eshop μέχρι προχθές που ανέβηκε είχε τα set από το αρχικό template και πολλές πληροφορίες επίσης που δν κολλούσαν ΚΑΝ με το προιον που πουλάμε
alou Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εκείνο που (θα έπρεπε να) φοβάται περισσότερο κάποιος επαγγελματίας, είναι το κακό όνομα στην αγορά. Αν λοιπόν είσαι σίγουρος ότι σε έχει κοροϊδέψει και μπορείς να το στοιχειοθετήσεις, σοβαρά, ψύχραιμα και με στοιχεία το δημοσιοποιείς με κάθε τρόπο που περνάει από το χέρι σου. Για τα υπόλοιπα, νομίζω καλύτερα να βάλεις μια αγγελία και να πεις τι ακριβώς θα χρειαστείς.
dominotrix Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλο θα ηταν να δεις πρωτα προηγουμενες δουλειες που εχει κανει καποιος και να διαλεξεις τον καλυτερο οχι τον πιο οικονομικο. Απευθυνσου σε επισημες ιστοσελιδες οπως το freelancer.com (και οχι στο insomnia) για να κανει καποιος τη δουλεια που θελεις και αν δε μεινεις ευχαριστημενος, τουλαχιστον να μη χασεις τα χρηματα σου. Το σημαντικοτερο ειναι αυτος που σου φτιαχνει τη σελιδα, να μπορεσει να σου παρουσιασει ολο (σχεδον) το site σε μορφη εικονας πρωτα. Να παρει το "οκ" απο εσενα οτι αυτο που βλεπεις σου αρεσει και μετα να προχωρησει στο σχεδιασμο της προγραμματιστικά. Ετσι θα εχει και αυτος αλλα και εσυ το κεφαλι σου ησυχο πως δεν προκειτε ουτε εσυ να ζητησεις κατι που δεν ηταν στην αρχικη συμφωνια του σχεδιασμου, αλλα και πως ο ιδιος θα το σχεδιασει οπως ακριβως σου το εδειξε εξ αρχης. Για μενα, αν μια σελιδα ειναι προβληματικη, τοτε θα γινει περισσοτερο προβληματικη ειδικα αν μπλεξει τα χερια του δευτερο ατομο στον κωδικα. Δεν γραφουμε ολοι με τον ιδιο τροπο, οποτε πολλες φορες κανουμε τα πραματα χειροτερα απ' οτι ηταν! Προσοχη λοιπον στο τι χρηματα δινεις και σε ποιον τα δινεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πήγαινε σε ένα δικηγόρο και δες τι μπορείς να αξιώσεις βάσει συμβολαίου. Τι υποχρεώσεις έχουν λάβει απέναντι σου και πως διασφαλίζεσαι ότι θα παραδώσουν όσα συμφωνήσατε.
dimi.d Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχω αδερφή δικηγόρο, δν θέλω να το φτάσω μέχρι εκεί. Εγώ θέλω να γινει η δουλεια μου βασικά. Π.χ ένα παράδειγμα να σου πω τον λέω να αλλάξει στην αρχική τις φωτογραφίες οι οποιες όταν κατεβαινεις κάτω κουνιούνται έχουν κάποιο module (στο μακ δν κουνιέται, στο chrome κουνιέται) τον λέω καντο σταθερό μου λέει ότι αν το αλλάξει ίσως να άλλαξει όλο το template. Εγώ περισσότερο έγραψα εδώ για να μου πει κάποιο παλικαρι από το χώρο τι θα έπρεπε να κάνω, να φερθώ κάπως έξυπνα π.χ
Tigran Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αυτό που σου λέει ο elorant μην το προσπερνάς. Ακόμα και με τον επόμενο που θα συνεργαστείς, θα κάτσετε κάτω και θα γράψετε αναλυτικά και όμορφα τι πρέπει να σου προσφέρει, σε πόσο χρόνο, τι υποστήριξη θα έχεις, ποια θα είναι η αμοιβή του κτλ. κτλ. Με τα λόγια δουλειές δεν γίνονται πίστεψε με. Πάμε παρακάτω... Το prestashop βασίζεται σε themes/templates, οπότε το να έχει γράψει κώδικα μου φαίνεται δύσκολο, εκτός κι αν του ζήτησες κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν συμπεριλαμβανόταν και έπρεπε να το προσθέσει. Για πολλούς που ασχολούνται με κατασκευή ιστοσελίδων, μπορεί να τους είναι πιο εύκολο/ουσιώδες να σου προτείνουν το χτίσιμο της σελίδας πάνω σε μια άλλη πλατφόρμα, παρά να ψάχνουν τα errors της υπάρχουσας και να τα διορθώνουν ένα-ένα. Τέλος, καλό είναι να βρεις το demo του template που χρησιμοποίησε και να δεις αν λειτουργεί έτσι όπως το θέλεις. Μπορεί να είναι π.χ. καθαρά θέμα template(κακογραμμένο). http://addons.prestashop.com/en/3-templates-prestashop?utm_source=prestashop.com&utm_medium=main-menu&utm_campaign=internal-linking&utm_content=theme Σε αυτά που ανέφεραν πάνω οι συμφορουμίτες συμφωνώ και δεν έχει νόημα να τα επαναλάβω κι εγώ. 1
sundance_kid Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ποίο είναι το site σου; Μήπως μπορούμε να σου προτείνουμε κάποιες αλλαγές απο δώ, γιατί μάλλον εκεί που θα πάς θα σου πούνε να σου κάνουν άλλο απο την αρχή.
mousatoi.gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Αν υπάρχουν συμβόλαια και έχει δωθεί και προκαταβολή το θέμα του δικηγόρου μην το απορρίπτεις σε καμία περίπτωση. Όχι μόνο μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω αλλά και να διεκδικήσεις αποζημείωση για διαφυγόντα κέρδη. Όχι τόσο για τα χρήματα αλλά για το γαμώτο.Εφόσον έχεις και συγγενικό σου πρόσωπο δικηγόρο ακόμα καλύτερα γιατί θα γλυτώσεις και τις παραστάσεις.
Rude_R Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 1) Στο συμβολαιο εχεις βαλει ρητρες για την μην παραδοση στο χρονο του; 2) Στο συμβολαιο εχεις βαλει ρητρα για επιστροφη χρηματων ; αν οχι μην την ψαχνεις.... ξεχασε το και προχωρα. τωρα οσον αφορα τα προβληματα που αναφερεις ειναι θεμα template, το οποιο κοστιζει 70με 150 ευρω να παρεισ ενα ετοιμο και τα υπολοιπα με τις τιμες και τα προιοντα ειναι θεμα ρυθμισεων.καθαρα. προφανος και δεν εχεις παει σε μεγαλη εταιρια, γιατι τα προβληματα που αναφερεις ειναι γελοια. δεν γινετε να ακριβοπληρωνεις ενα eshop και να κολαει η εταιρια και εσυ στα 70 ευρω, τελος εχω την εντυπωση και διορθωσε με αν κανω λαθος, οτι ψαχνεις ενα παλικαρι να σου τελειωσει την δουλεια, με κανενα 50ρικακι... μια δουλεια που οπως λες δεν την τελειωσε μια μεγαλη εταιρια. αυτα τα πραγματα δεν γινονται. παλι προβληματα θα εχεις. και απο οτι καταλαβα δεν εμαθες απο τα λαθοι σου.
paparovic Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 δεν εμαθες απο τα λαθοι σου. Άσχετα με την ουσία (που έχεις δίκαιο), αυτό είναι πολύ ειρωνικό. 1
Zein Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Πήγα σε μεγάλη εταιρία για καλο (είπα ότι θα ασχοληθούν, θα ενδιαφερθούν θα είναι σωστοί στις ώρες) αλλα μου γύρισε ανάποδα όλο αυτό. Aσε το τι ειπες εσυ. Αυτοι τι ειπαν. Και αν ειπαν κατι, το εγραψαν σε συμβολαιο να το εχεις μπροστα σου γραπτο τωρα? Απο που κα ως που πληρωσες το 80% των χρηματων? Ηταν γραπτο καπου αυτο οτι θα πρεπει να δωσεις μεχρι ταδε ημεροηνια πχ το 80% του project, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν στο εχουν παραδωσει ή οχι? Κατι βρωμαει εδω.. Να ηταν καμια μικρη εταιρια, λες οκ παει στο καλο, κριμα δικο τους κριμα δικο σου που δεν εκανες ερευνα. Αλλα μεγαλη εταιρια κιολας..? Ε οχι! ορμα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα