Machima22 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλησπερα ξερω οτι το εν λογω κεφαλαιο ειναι τεραστιο. Θελω να ακουσω αποψεις ! Τι συμβολαια συμφερουνε πραγματικα για κινητα τηλεφωνα οσω και για σταθερα. Οι χρεωσεις ειναι πραγματικες? Επισης τα παγια μεταβαλονται? Και εαν ναι ποια ειναι η δυνατοτητα του εκαστοτε συνδρομητη να τα διακοψει? Εγω προσωπικα χρησημοπιω Cyta Triple play για το σπιτι ( TV - Internet - Σταθερο). Και στο κινητο εχω Cosmote -Whats up. To συνολικο κοστος ειναι περιπου 36 euro το μηνα ( 26 Cyta kai 10 euro στην καρτοκινητη της Cosmote! Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο ρε μαγκες?
carolosjk Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλησπερα ξερω οτι το εν λογω κεφαλαιο ειναι τεραστιο. Θελω να ακουσω αποψεις ! Τι συμβολαια συμφερουνε πραγματικα για κινητα τηλεφωνα οσω και για σταθερα. Οι χρεωσεις ειναι πραγματικες? Επισης τα παγια μεταβαλονται? Και εαν ναι ποια ειναι η δυνατοτητα του εκαστοτε συνδρομητη να τα διακοψει? Εγω προσωπικα χρησημοπιω Cyta Triple play για το σπιτι ( TV - Internet - Σταθερο). Και στο κινητο εχω Cosmote -Whats up. To συνολικο κοστος ειναι περιπου 36 euro το μηνα ( 26 Cyta kai 10 euro στην καρτοκινητη της Cosmote! Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο ρε μαγκες? Αρχικά θα βοήθαγε να δώσεις πληροφορίες του τι ζητάς εσύ από το εκάστοτε πακέτο σου. Πχ. στο κινητό θες internet, μιλας πολύ, στέλνεις μηνύματα??? Αντίστοιχα από σταθερό πρέπει αρχικά να πεις τι θες ο ίδιος, θες πακέτο με τηλεόραση, vdsl/adsl, καλείς εξωτερικό,κτλ... 1
Machima22 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτο που ψαχνω για το κινητο ειναι συμβολαιο που να εχει χρονο ομηλιας τιποτα αλλο. Αλλα ο χρονος ομηλιας να ειναι προς ολους ( μονο για Ελλαδα ). Και για το σταθερο ψαχνω Ιντερνετ - απεριοριστα σταθερα και κανα 2- 3 ωρο για κινητα. Επισης γινεται στα καρτοσυμβολαια να παρεις εκπτωση εαν εισαι ανεργος η φοιτητης ?? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2016 από Machima22
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εαν εισαι φοιτητης με 10ευρω το μηνα εχεις 1500 λεπτα προς ολους με απλο καρτοκινητο.
Machima22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εαν εισαι φοιτητης με 10ευρω το μηνα εχεις 1500 λεπτα προς ολους με απλο καρτοκινητο. Απο Cosmote? Και πως το δηλωνεις? Πηγαινεις στο κατστημα και κανεις χαρτια?? Και κατι ακομη εαν δεν ειναι καποιος φοιτητης παιζει να μπορεις να το κανεις? Thanks
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Απο Cosmote? Και πως το δηλωνεις? Πηγαινεις στο κατστημα και κανεις χαρτια?? Και κατι ακομη εαν δεν ειναι καποιος φοιτητης παιζει να μπορεις να το κανεις? Thanks Και vodafone, πιθανοτα κ στην wind.Περνα απο εκει με τα χαρτια σου/πασο. Οχι δεν μπορει καποιος μη φοιτητης να το παρει. Και ουτε καποιος φοιτητης να εχει πανω απο εναν αριθμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα