Lolarikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχω έναν σταθερό υπολογιστή συνδεδεμένο σε μία τηλεόραση με καλώδιο VGA. Δίπλα από την θύρα VGA έχει για ήχο η τηλεόρασή μου Coaxial αλλά η μητρική έχει καλώδιο ήχου μόνο. Επίσης η κάρτα γραφικών μου είναι παλιά και δεν κάνει output ήχο, μόνο εικόνα. Πώς θα γίνει τώρα; Υπάρχει κάποιο ανταπτοράκι; Να σημειώσω ότι η τηλεόραση έχει είσοδο για καλώδιο ήχου-ακουστικών, αλλά δεν παίζει όταν το βάζω. Θέλει να δώσεις τον ήχο στην Coaxial δίπλα από το VGA λογικά. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;
Fubar.gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Coaxial? Μήπως εννοείς RCA? Βάλε καμια φωτογραφία καλύτερα.
Lolarikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Σαν rca αλλά μονό. Γράφει Coax.OUT και SPDIF. Θα προσπαθήσω και φωτογραφία, αλλά είναι λίγο δύσκολο γιατί είναι στον τοίχο με βάση και δεν έχω καλή πρόσβαση. Για να την δώ τράβηξω βίντεο με το κινητό. http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/hxou/kalodio-rca-exxter-15m/prod440778pp/ Ένα τέτοιο θέλουμε; Ποιο κουβαλάει τον ήχο εδώ, το κόκκινο ή το άσπρο; Αφήστε το έβαλα το στέρεο να παίρνει από το 3.5mm του pc και να το δίνει στα ηχεία του.
Ghost007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έχω έναν σταθερό υπολογιστή συνδεδεμένο σε μία τηλεόραση με καλώδιο VGA. Δίπλα από την θύρα VGA έχει για ήχο η τηλεόρασή μου Coaxial αλλά η μητρική έχει καλώδιο ήχου μόνο. Επίσης η κάρτα γραφικών μου είναι παλιά και δεν κάνει output ήχο, μόνο εικόνα. Πώς θα γίνει τώρα; Υπάρχει κάποιο ανταπτοράκι; Να σημειώσω ότι η τηλεόραση έχει είσοδο για καλώδιο ήχου-ακουστικών, αλλά δεν παίζει όταν το βάζω. Θέλει να δώσεις τον ήχο στην Coaxial δίπλα από το VGA λογικά. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; δοκιμασες να συνδεσεις τη καρτα με τη τηλεοραση με hdmi ??? πιθανον αυτο θα λυση και το θεμα τον αναλυσεων που ελεγες ... α οχι ...βασικα ηχο δε θα εχεις ..λογω της καρτας ...αλλα ισως φιαξει την αναλυση... αλλα θες και ανταπτορα για αυτο dvi σε hdmi
CheOnWeb Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Η Coaxial που δείχνεις είναι έξοδος. Εσύ έψαχνες για είσοδο. Συνήθως οι συνοδευτικές των VGA είσοδοι ήχου, είναι σε mini jack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα