Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω τα 7αρια και ειπα να ξαναδοκιμασω την τυχη μου με τα 10αρια

Κατεβασα το windows 10 media creation tool ξεκιναει η ληψη για αναβαθμιση αλλα μετα απο λιγα λεπτα σταματαει και βγαζει την οθονη οτι τα windows ειναι ενημερωμενα .

Δοκιμασα 4-5 φορες αλλα με ιδιο αποτελεσμα ..

Δημοσ.

Μέσα από τις ενημερώσεις δεν σου έβγαλε να κάνεις αναβάθμιση; Φαντάζομαι ότι έχεις το sp1. Δοκίμασε να κατεβάσεις το kb3035583 (x64)  ή kb3035583 (x86) και να το τρέξεις να δεις αν σου βγάλει την αναβάθμιση.

Αλλιώς κατέβασε το iso με το tool, κάψτο σε dvd και μπουτάρισε από το δισκάκι. Μετά πάνε για αναβάθμιση.

Δημοσ.

Είναι το (γνωστό) πρόβλημα των server της Microsoft. Κολλάει ο Δίας (για να μην πω μαζί και όλο το 12θεο)!
Σε αναβάθμιση ενός γνωστού μου χρειάστηκε να ξαναρχίσω απ'την αρχή το κατέβασμα 3-4 φορές ώσπου (επιτέλους) να ολοκληρωθεί, χωρίς να σταματήσει ξαφνικά κάπου στο ενδιάμεσο (χωρίς να συνεχίζει).
Υπομονή! 

• Like 1
Δημοσ.

Παλι "καλα"...Ειπα  κι εγω δεν μπορει σε δυο pc να μου κανει τα ιδια και κατι να μην καω εγω καλα .

Πριν 3-4 μερες σε άλλο παλια φορητο χωρις όλα τα update των 7 αλλα με sp1 μια χαρα εγινε η αναβαθμιση .

Δημοσ.

Μην σ'απασχολεί καθόλου. Όταν αγόρασα τα Windows 10 μαζί με το νέο PC, μου ήρθε να τους τηλ. και να τους βρίσω. Δεν ξέρω ούτε εγώ πόσες φορές είχε κολλήσει (και σταματήσει) το downloading! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σου ειχα το ιδιο προβλημα με ενα λαπτοπ εψαξα και ακολουθησα αυτες της οδηγιες και πετυχε και εκανε αναβαθμιση χωρις κανενα προβλημα.

1. Ανοιξε το cmd με administrator priviledges

2. net stop wuauserv

net stop bits

3. μετα θα πας στο C:\Windows\SoftwareDistribution. και θα διαγραψεις ολα τα αρχεια εκει μεσα. προσοχη οχι το φακελο softwareDistribution μονο τα αρχεια που εχει μεσα ctrl+A και delete.

4. και μετα θα ξανα ξεκινησεις τα services που σταματησες:

net start wuauserv

net start bits

5. και δοκιμασε να ξανακανεις αναβαθημιση λογικα δεν θα εχεις προβλημα απο τα windows update.

Δημοσ.

Καλησπερα σου ειχα το ιδιο προβλημα με ενα λαπτοπ εψαξα και ακολουθησα αυτες της οδηγιες και πετυχε και εκανε αναβαθμιση χωρις κανενα προβλημα.

1. Ανοιξε το cmd με administrator priviledges

2. net stop wuauserv

net stop bits

3. μετα θα πας στο C:\Windows\SoftwareDistribution. και θα διαγραψεις ολα τα αρχεια εκει μεσα. προσοχη οχι το φακελο softwareDistribution μονο τα αρχεια που εχει μεσα ctrl+A και delete.

4. και μετα θα ξανα ξεκινησεις τα services που σταματησες:

net start wuauserv

net start bits

5. και δοκιμασε να ξανακανεις αναβαθημιση λογικα δεν θα εχεις προβλημα απο τα windows update.

Τα εκανα αυτα που λες εκανα και επανεκκινηση αλλα παλι τα ιδια .Τερματισε και ξεκινησε λειτουργιες απο την cmd με τις εντολες που  μου ειπες . Τωρα μου βγαζει προερετικες διαθεσιμες ενημερωσεις για πακετα αλλων γλωσων και τις  εκανα αποκρυψη .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγώ έκανα φορμάτ σε desktop και έβαλα 7άρια. Μιάμιση μέρα έψαχνε για updates και δεν έβρισκε τίποτα.

ΕΛΕΟΣ!

Γιάννη, πάτα σε αυτό το directo link και κατέβασε απευθείας σε iso τα 10 64bit.

Αν δεν σου δουλέψει το λινκ μπορείς να κατεβάσεις το iso απευθείας από την ms από εδώ, απλά πρέπει να μπεις από λειτουργικό πέρα από 7 ή 8/8.1 γιατί από εκεί θα σε κάνει redirect και θα σου δώσει να κατεβάσεις το tool. Δοκίμασε από xp, macos ή linux.

Αν έχεις chrome, πάτα f12 για να ανοίξουν τα εργαλεία για προγραμματιστές και πάτα CTRL+SHIFT+M για να σε γυρίσει σε mobile mode. Μετά δώσε το λινκ και όταν ανοίξει η σελίδα πάτα πάλι f12 για να κλείσουν τα εργαλεία. Έτσι θα νομίζει η ms ότι είσαι από κινητό ή tablet και θα σου δώσει απευθείας το iso για κατέβασμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω.Εχω dvd με τα 10αρια αλλα μπορω να κανω αναβαθμιση με αυτο ?

Θα θελει περασμα παλι το πακετο γλωσσας για τα ελληνικα ?

Το dvd είναι στα αγγλικα και στο pc εχω ελληνικα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα η αλλαγή γλώσσας στα 10άρια. Την προσθέτεις στη λίστα με τις γλώσσες, την ορίζεις σαν γλώσσα εμφάνισης, κάνεις αποσύνδεση και όταν μπεις ξανά έχεις τη γλώσσα που επέλεξες.

Πάντως το λινκ που σου έδωσα είναι για τα Ελληνικά 10άρια, οπότε κατέβασε καλύτερα αυτό. Λογικά θα σου κάνει update τα 7άρια.

Δημοσ.

Καλημέρα.Τελικα το πρόβλημα ηταν το GWX Control Panel  που ναι μεν το ειχα απεγκαταστησει αλλα μαλλον ειχε αφησει σκουπίδια .Το ξαναεγκατεστησα το απεγκατεστησα με το Your Unsitaller και με αφησε ν ακατεβασω το αρχειο για να κανω αναβαθμιση σημερα/αυριο

Ευχαριστω πολυ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ Γιάννη. Το πρόγραμμα αυτό κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνει, να μην επιτρέπει δηλαδή τα 10άρια να μπουν στον υπολογιστή. Δεν είπες ότι το είχες βάλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...