Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από τυχαία πτώση που είχε η συσκευή, έσπασε η εξωτερική οθόνη και έπειτα από νεύρα ακολούθησε δεύτερη πτώση με αποτέλεσμα να σπάσει και η εσωτερική!! Πήγα σε ένα μαγαζάκι που μπορεί να επισκευάσει καταστάσεις όπως η δική μου και μου έβγαλε ένα κοστολόγιο, περίπου 100€! Ξέχασα βέβαια να τον ρωτήσω αν η οθόνη είναι ιμιτασιόν ή αυθεντική..! Τσέκαρα και στο ebay και βρήκα την οθόνη, ιμιτασιόν πάντα, στα 70€ και σκέφτομαι να την αγοράσω..! Δεν νομίζω να βρω κάτι καλύτερο από το S4 με 70€!!!  Το πρόβλημα μου είναι αν θα είναι εξίσου αποτελεσματική στην χρήση και στα χρώματα με την κανονική! Είχε κανένας από εσάς παρόμοιο πρόβλημα; Έχετε να μου προτείνετε κάτι; 

Δημοσ.

Με 80 ευρώ περίπου την βρίσκεις και Ελλάδα (skroutz κτλπ). Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ίδια με την κανονική που είχες πριν, (άσχετα που τα καταστήματα γράφουν "Γνήσια οθόνη", δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη συγουριά) αλλά θα κάνει την δουλεία της μια χαρά! Έχω αλλάξει σε S4 όλο το σύστημα οθόνης (screen+digitizer αγορασμένη από skroutz) σε κοντινό μου πρόσωπο και δεν παρατήρησα καμία αλλοίωση/δυσλειτουργία ούτε στο touch ούτε στα χρώματα ούτε στις γωνίες θέασης ακόμα και 1 χρόνο μετά την αλλαγή (μεχρί σήμερα δηλαδή)! Απ την άλλη να μου πεις υπάρχουν και τόσααα πάνελ εκεί έξω στην αγορά, ίσως να ήμουν τυχερός γιατί έχω ακούσει και άσχημα περιστατικα με τέτοιου είδους οθόνες...

Όπως και να έχει, αφού και το κινητό είναι παλιό η γνώμη μου είναι να βρεις κάτι οικονομικό (στο ανταλλακτικό που ψάχνεις), μην δώσεις πολλά χρήματα, 70-80 βαρία και πάλι το σκέφτομαι προσωπικά μιας και πλέον υπάρχουν κινητά στα 100+ ευρώ που θα σε καλύψουν με το παραπάνω!

Δημοσ.

Με 80 ευρώ περίπου την βρίσκεις και Ελλάδα (skroutz κτλπ). Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ίδια με την κανονική που είχες πριν, (άσχετα που τα καταστήματα γράφουν "Γνήσια οθόνη", δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη συγουριά) αλλά θα κάνει την δουλεία της μια χαρά! Έχω αλλάξει σε S4 όλο το σύστημα οθόνης (screen+digitizer αγορασμένη από skroutz) σε κοντινό μου πρόσωπο και δεν παρατήρησα καμία αλλοίωση/δυσλειτουργία ούτε στο touch ούτε στα χρώματα ούτε στις γωνίες θέασης ακόμα και 1 χρόνο μετά την αλλαγή (μεχρί σήμερα δηλαδή)! Απ την άλλη να μου πεις υπάρχουν και τόσααα πάνελ εκεί έξω στην αγορά, ίσως να ήμουν τυχερός γιατί έχω ακούσει και άσχημα περιστατικα με τέτοιου είδους οθόνες...

Όπως και να έχει, αφού και το κινητό είναι παλιό η γνώμη μου είναι να βρεις κάτι οικονομικό (στο ανταλλακτικό που ψάχνεις), μην δώσεις πολλά χρήματα, 70-80 βαρία και πάλι το σκέφτομαι προσωπικά μιας και πλέον υπάρχουν κινητά στα 100+ ευρώ που θα σε καλύψουν με το παραπάνω!

Κι εγώ το ίδιο λέω..! Προσπαθώ να βρω μεταχειρισμένη οθόνη αλλά μάταια..! Σίγουρα δεν θέλω να δώσω αρκετά χρήματα αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν θα βρω καλύτερη συσκευή, στην τιμή της οθόνης..! Μετά σκέφτομαι αν είναι να δώσω 80€ για μια ιμιτασιόν, με 20€ παραπάνω, θα έχω και αυθεντικό προϊόν αλλά και την εγγύηση σε περίπτωση που χαλάσει..! :/

Δημοσ.

Εχεις ξανααλλαξει οθονη σε κινητο?

Ναι!! Πιστεύω πως μπορώ να την αλλάξω μόνος μου, μιας και η οθόνη που βρήκα είναι έτοιμη επάνω στο frame! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...