Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ ότι τα HTC είναι κορυφαία τηλέφωνα ακόμα και αν κάπου χάνουν. Η συγκεκριμένη συσκευή φαίνεται να πληρεί όλες τις διαθέσεις και όλα τα γούστα. Θα έκανα τούμπες αν έβγαζαν ένα HTC 10 mini με διαγώνιο 4.5"-4.7", 1080p ανάλυση και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία γινόταν στο μέγεθος χωρίς να χάνει πουθενά αλλού (άντε και στην Ram να γίνει 3GB αφού είναι μόδα). Μια τέτοια συσκευή σίγουρα θα την είχα ψηλά στη λίστα της αγοράς μου.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΕΕΕΕ πιιι  τεεεε λουυυυυυ ςςςςςςςςςςςςς

HTC έερχομαιιιι!!

s7 οχι γιατι φοβαμαι κι εγω σαν τον bill_zaf

να μην αργω σε τηλεφωνα με τον αργο της dialer και

τις πολλες επαφες μου..

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ακριβο καλυτερα Mi5 pro

κατσε να βγει πρωτα... ολο στο περιμενε μας εχουν, δεν ειναι πουθενα διαθεσιμο, ολο pre order ειναι. παντως να ξερεις εχω το mi5  κ η εμπειρια χρησης ειναι πολυ κατωτερη απ το m8

Δημοσ.

Επιτέλους η htc δείχνει να επιστρέφει μετά το m7 δεν είδαμε κάποια σοβαρή πρόταση αλλά αυτό με της τιμές της είναι άλλο πράγμα Apple 2 είναι και αυτή

Δημοσ.

Aυτο που με χαλαει απιστευτα ειναι η 2k οθονη.

Πραγματικα θα σκοτωνε σε μπαταρια με 'απλη' FHD οθονη, αλλά σημεια των καιρων, βλεπεις....

Πολη καλη συσκευη, μακαρι να εχει και καμερα αντάξια του S7 και οταν θα πεσουν οι τιμουλες θα το εχουμε στα υποψιν μας.

Δημοσ.

Ελκυστικη συσκευη!Μακαρι να τα παει καλα,να επανακαμψει η εταιρια.

Αυτο που στο τελος λυπομαστε τις εταιριες με ξεπερναει

Δημοσ.
Επιτέλους η htc δείχνει να επιστρέφει μετά το m7 δεν είδαμε κάποια σοβαρή πρόταση αλλά αυτό με της τιμές της είναι άλλο πράγμα Apple 2 είναι και αυτή

Ποιά επώνυμη ναυαρχίδα κυκλοφόρησε με χαμηλότερη τιμή πλην του ημιεπώνυμου Huawei P9; Μόνο το Xperia Z5 στα 599$. Το HTC 10 είναι το λιγότερο ακριβό από τις ναυαρχίδες.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή πλήρης φόρτιση σε μια ώρα ... Και γ@μ@ το fast charging ...

αυτό από που το έβγαλες; από το μυαλό σου λογικά!

Δημοσ.

κατσε να βγει πρωτα... ολο στο περιμενε μας εχουν, δεν ειναι πουθενα διαθεσιμο, ολο pre order ειναι. παντως να ξερεις εχω το mi5  κ η εμπειρια χρησης ειναι πολυ κατωτερη απ το m8

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi5-Pro-5-15inch-FHD-MIUI-V7-4GB-128GB-4G-LTE-Smartphone-64-Bit-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-Core-Type-C-3D-Ceramic-Back-Cover---Black-363212.html

31/5

Δημοσ.

Δουλευω σε εταιρεία μπαταριων..Ευχομαι ολοι να προτιμούν τις δικιες μας για να μη χασω τη δουλειά μου..εσενα τι ακριβως σε πειραζει οταν καποιος θελει να ανακαμψει μια εταιρεία? Δε το λεμε για τους μετοχους αλλα για το προιον της και τους εργαζομενους της..
  • Like 1
Δημοσ.

ισως επειδη ΔΕΝ θελουμε μια εταιρεια να μεινει μονη της και να κανει οτι γουσταρει. επειδη θελουμε να υπαρχει ανταγωνισμος για να βγαινουν καλυτερα προιοντα. επειδη θελουμε οι εταιρειες να αντιγραφουν η μια την αλλη σε επιπεδο τεχνολογιας, για να βγαινουμε ολοι εμεις περισσοτερο ωφελημενοι (εκτος απο τα butthurt fanboys που παντα θα κλαινε επειδη η ταδε εταιρεια αντεγραψε την ταδε λεπτομερεια απο την αγαπημενη του εταιρεια)

και επειδη τελος-τελος καποιοι εχουν μια συμπαθεια στα outsiders, ειδικα οταν εχουν αποδειξει παλιοτερα οτι μπορουν να παιξουν σε κορυφαιο επιπεδο και να κοιτανε στα ματια τους ηγετες των πωλησεων

χρειαζονται κι αλλοι λογοι?

• Like 2
Δημοσ.

Προ 4ετιας ειχα την επιλογή για δωρεάν κινητό ανεξαρτητου ποσου, και λογο του οτι δουλευα σε εταιρια κινητης ειχα ολες τις ναυαρχιδες ευκαιρες για δούλεμα ημερών.
Μολις ειχε βγει το S4 και υπηρχε και το iphone5. Αν και android fun που το copy paste στη συσκευη παει συνεφο κι αλλα που δε μπορω να κανω στο iphone, ειχα απογοητευτει απο το S4. Αναρωτιομουν αν αυτο ειναι το καλυτερο που εχει το android.
Λιγο πριν παρω το Iphone χρησιμοποίησα το HTC m7 τυχαια μιας και δεν περιμενα να εχει διαφορα απο το samy με τα ιδια specs, 1 μερα μαζι του ηταν αρκετη, και 3 χρονια μετα δε σκεφτομαι να αλλαξω κινητο, ουτε καν μπαταρια...Ακομα ταχυτατο ακομα να με καλυπτει 100%
Δε νομιζω με οποιαδηποτε αλλη επιλογη να ειχα ακομα το ιδιο κινητο. Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρία απο τα HTC.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...