Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι κακη περιπτωση, αλλα ενα προβλημα παραμενει:

η HTC εβγαλε κινητο 5.2" που ειναι πιο κοντα στις διαστασεις και βαρος του s7 edge των 5.5" απο οτι στο s7 των 5.2" .

προβλημα γιατι? δεν κανει την δουλεια του? θα ενοχλησει καποιον τα μερικα χιλιοστα παραπανω? 

προσωπικα προτιμω το απροβληματιστο και την ποιοτητα ,γιατι αδιαμφισβητητα η htc τα χει και τα δυο , απο την μινιμαλιστικη μανια της εποχης. το mi5 που εχω τωρα με μηδαμινα bezels στο πλαι, αθελα μου κλεινω της εισερχομενες στην προσπαθεια να το βγαλω απ την τσεπη, αυτο βεβαια ειναι και θεμα software

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το βραδυ που δεν βιαζεσαι, παιζει ασυρματη φορτιση.

Δεν μπλεκεις με καλωδια κλπ κ αν χτυπησει το τηλεφωνο , απλα το σηκωνεις χωρις να πρεπει να προσεχεις μην σπασεις τη θυρα.

η ασυρματη ειναι οντως για το βραδυ μιας και φορτιζει αργα αλλα δεν κοιμασαι κ παντα σπιτι σου 

Δημοσ.

Μπράβο στην HTC αν και δεν είχα ποτέ μου αυτό θα το τσιμπήσω πολύ όμορφο

και ετοιμασου να παθεις πλακα ...απο το sense

• Like 1
Δημοσ.

Αν μεταφέρεις τα αρχεία σου μέσω pc το UCB Type C 3.1.

Κρυπτογράφηση στην SD

Καλύτερα ηχεία και ακουστικά.

Θες και άλλους? (ζήτησες μόνο 3)

(μπορώ να σου πω πχ quick fast charging 3...)

+ sense

+ois στην μπροστα καμερα

ΝΑ δουμε κ την μπαταρια, καμερα κ οθονη(ειδικα για οσους δεν θελουν amoled) γτ κατι μου λεει θα προστεθουν κ αλλοι λογοι για να παρει καποιος το Μ10

Αντε να δωσει η google στην htc το επομενο nexus για να δουμε εναν αξιο αντικαταστατη του πολυ καλου huawei nexus 6p

Δημοσ.

Σύμφωνοι σε αυτό.. Το θέμα είναι πόσοι διαθέτουν υπολογιστές με υποδοχή type c; Ουσιαστικά είναι ένα καλό για λίγους! Γιατί type c έχει και το Nexus 5X που δεν είναι δα και καμια συσκευάρα επιπέδου ναυαρχίδας.

http://www.htc.com/gr/accessories/usb-type-c-cable/#!pid=htc-10

με κλασσική έξοδο σε USB.

http://www.howtogeek.com/233205/why-you-dont-want-to-wirelessly-charge-your-smartphone/

Για να μην θεωρήσεις το wireless charging ανώτερο...

Δημοσ.

HTC 10. Δέκα με τόνο ή μία από τα ίδια

Μάλλον πρέπει να αλλάξει ο τίτλος παιδιά. Πανέμορφο το κινητό και τούμπανο. Μπράβο στην HTC!!!

• Like 3
Δημοσ.

Είδα ότι έκανε συμφωνία με την Google, για να διώξει τα duplicate apps. Πλέον, δεν έχει δική της gallery, δικά της calendar, calculators κλπ, αλλά τα default google apps. Νομίζω πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της φέτος, the king is back. 

• Like 3
Δημοσ.

ενας λογος να μην παρει καποιος το s7 edge και να παρει htc 10;ενας οχι δυο και τρεις...μαλλον κανενας.

και μιλαμε για μια μιξη iphone,huawei,samsung και κανενας απολυτος βαθμος πρωτοτυπιας.

παλι πισω θα μεινει.

touchwiz...μονο αυτο ειναι αρκετο για να μην παρει καποιος samsung

• Like 3
Δημοσ.

σε όλα αστέρι...πλην emetic home button.

τιμή πάλι,day one έπρεπε να πάει πιο χαμηλά για να σηκώσει κεφάλι.

γιατί κι αν βγει κορυφαία συσκευή άνευ πωλήσεων δεν...!!!

βέβαια ουδόλως μ ενδιαφέρει αν πουλήσει,αν μ αρέσει κάτι το παίρνω κι ας πάω αντίθετα στο ρεύμα...αν μπορώ κιόλας φυσικά.

Δημοσ.

Είδα ότι έκανε συμφωνία με την Google, για να διώξει τα duplicate apps. Πλέον, δεν έχει δική της gallery, δικά της calendar, calculators κλπ, αλλά τα default google apps. Νομίζω πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της φέτος, the king is back. 

η γκαλερυ της ηταν πολύ καλυτερη απο καθε αλλη που εχω δει. το zoe εκπληκτικο. το google photos ειναι αθλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως να είναι η απαρχή μιας νέας εποχής λόγω nexus (αν ισχύουν οι φήμες).

Από την άλλη ίσως τα διαθέτει μέσα στο Store όπως τον Browser της.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο από πίσω, και επίσης υπέροχο που υποστηρίζει hi-res audio κάι έχει πολύ καλά ακουστικά μέσα στην συσκευασία.

Από μπροστά οκ προσωπική άποψη θα το ήθελα λίγο πιο edgy + το κεντρικό κουμπί και τα δύο capacitive buttons πιο συμμετρικα σίγουρα. Δεν θα μπορούσαν πχ. να είχαν το fingerprint scanner στο πλάι όπως τα Sony?

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή περίπτωση. Δεν υστερεί κάπου. Ακόμα και το 88 στο DXO να είναι υπερβολικό, δεν νομίζω ότι δεν θα έχει καλή κάμερα (όπως π.χ πέρσι). Γενικά όλα τα hands on είναι θετικά. Η εμφάνιση στα leaks φαινόταν μέτρια, αλλά στα βίντεο που κυκλοφορούν και στις κανονικές φωτογραφίες φαίνεται αρκετά όμορφη.

Τέλειο κινητό δεν υπάρχει. Πάντα κάποιος θα βρει να πει κάτι. Είτε δικαιολογημένα (έλλειψη πραγμάτων όπως ΙR, FM Radio), είτε αδικαιολογήτα ("μα το μπέζελ είναι 0,4mm μεγαλύτερο από το τούμπανο Νταιχάτσου Μ45 με τους 18 πυρήνες"). Το καλό είναι ότι υπάρχει μια καλή επιλογή ξανά από την HTC και πάλι.

Προσωπικά εμένα με χάλασε που έφυγαν τα apps της HTC. Ειδικά το Gallery που ήταν εξαιρετικό. Αλλά αφού αυτό θέλει ο κόσμος για να μην μπερδεύεται (!!), τι να πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...