efstratios1982 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ναι αυτο ηθελα να πω εχεις δικιο.δικο μου λαθος . και πάλι πιο γρήγορα την πήρε την 6.0 από τους ανταγωνιστές της... οπότε ποιος ο λόγος να το αναφέρεις ως μειονέκτημα?
ChimairaX Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 1 η τιμη 2 η μεταλικη συσκευη και οχι το παναρχιαο γυαλι 3 ο ηχος 4 type c θυρα ,,, 5 οχι touch wiz 6 υποστυριξη λογισμικου (aka updates ) 6 Η εμφανιση....και πολλα ακομα 1. όχι, η HTC είναι, ήταν και θα είναι ακριβότερη. 2. υποκειμενικό 3. σύμφωνοι, γιατί αυτό και μόνο είναι το δυνατό του σημείο 4. σύμφωνοι - εν μέρει, δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμεύει σήμερα η type c (όπως επίσης και η usb 3.0 σε note 3 & s5 δε κατάλαβα που χρησίμευσε) 5. υποκειμενικό 6. δεν είχες ποτέ σου htc 6. υποκειμενικό Αν βάλεις κάτω τα ανάποδα, δηλαδή τι καλύτερο έχει το s7 edge θα βγούν παραπάνω.
nikos1965 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 άπλα είναι τα πράγματα ..αν η κάμερα είναι ισάξια του s7 το 10 θα είναι το καλύτερο τηλέφωνο του 2016 και μιλάει κάποιος που είχε όλη την σειρά της σαμοσυνγκ ..από το σ4 και μετά !! 2
Belisarius Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Από την μία καλά κάνετε και συγκρίνετε την συσκευή με τα S7 αφού φαίνεται να είναι η μόνη αντάξια αλλά για πωλήσεις κτλ η Lg και οι λοιπές θα πρέπει να ανησυχούν, όχι η Samsung.
basilis_k6 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 μοιαζει το πιο ολοκληρομενο τηλεφωνο σε νορμαλ διαστασεις. μονο το xiaomi mi5 θα εβαζα διπλα του κυριως λογω χαμηλοτερης τιμης.
efstratios1982 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 1. όχι, η HTC είναι, ήταν και θα είναι ακριβότερη. 2. υποκειμενικό 3. σύμφωνοι, γιατί αυτό και μόνο είναι το δυνατό του σημείο 4. σύμφωνοι - εν μέρει, δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμεύει σήμερα η type c (όπως επίσης και η usb 3.0 σε note 3 & s5 δε κατάλαβα που χρησίμευσε) 5. υποκειμενικό 6. δεν είχες ποτέ σου htc 6. υποκειμενικό Αν βάλεις κάτω τα ανάποδα, δηλαδή τι καλύτερο έχει το s7 edge θα βγούν παραπάνω. Η HTC ήταν πάντα πιο ακριβή. Αυτό έχει τα καλά και τα κακά του. Πάμε τώρα στο θέμα των αναβαθμίσεων. Η HTC στην οικονομική θέση που είναι τώρα έχει αναβαθμίσει περισσότερα κινητά από τη Samsung. Αυτό σου λέει κάτι?Και το κυριότερο απροβλημάτιστα. Touchwiz πέρυσι είχαμε memory leak στα S6. Kάτοχοι του Μ9 ανέφεραν ότι η συσκευή τους έτρεχε νεράκι (μπορώ να στο επιβεβαιωσω κ εγώ όντας κάτοχος). Επίσης το Sense το έκαναν πιο ελαφρύ από ποτέ στο 10, αλλά αν θες κάποιες εφαρμογές τις κατεβάζεις από το playstore πχ ιντερνετ http://www.phonearena.com/news/The-best-thing-about-HTC-10-interface-Almost-No-duplicate-apps_id80172 USB Type C (γρηγορότερη μεταφορά αρχείων) Θα προσθέσω και το quick fast charge που προσφέρει ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση. 1
ChimairaX Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 USB Type C (γρηγορότερη μεταφορά αρχείων) Θα προσθέσω και το quick fast charge που προσφέρει ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση. Σύμφωνοι σε αυτό.. Το θέμα είναι πόσοι διαθέτουν υπολογιστές με υποδοχή type c; Ουσιαστικά είναι ένα καλό για λίγους! Γιατί type c έχει και το Nexus 5X που δεν είναι δα και καμια συσκευάρα επιπέδου ναυαρχίδας.
bill_zaf Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 μιας και αλλαζω τηλ συχνα απο χομπυ, θα πω μια δοκιμη που κανω σε ολα τα τηλ και βλεπω την εμπειρια χρησης (στα δικα μου θελω) λογω δουλειας λοιπον εχω 2700 επαφες περιπου. δεν δικαιολογειτε με τοσα gb ram ενα τηλ να εχει καθυστερηση στο scroll των επαφων η στην γρηγορη αναζητηση τους. ενα πραγμα θα πω, ωραιο και αγιο το s7 αλλα οταν ανοιγω τον dialer και πληκτολογω γρηγορα τηλ βγαζει μια καθυστερηση που ΔΕΝ επιτρεπεται για τα bencmarks που εχει.να τονισω επισης οτι σε ολα τα χρονια τα τηλ με την ταχυτερη αποκριση σε εντολες τηλεφωνου ηταν η htc και εκει φαινεται η δουλεια που κανουν στο software. περα απο εμφανιση, που ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε, εδω θα μου πεις δεν μας αρεσουν σε ολους οι ιδιες γυναικες θα μας αρεσουν τα κινητα? , η εμπειρια χρησης ειναι αυτην που μενει.το smartphone ειναι βοηθημα στην καθημερινοτητα μας και συντροφια στον ελευθερο χρονο, μουσικη παιχνιδια φωτογραφιες κτλ. απο την στιγμη που η htc το ειχε πολυ καλα το software τωρα εφτασε απ οτι φαινεται κ το hardware ψηλα πιστευω θα ναι η καλυτερη υλοποιηση σε smartphone. δεν ειμαι ουτε ευεξαπτος ουτε νευρικος ουτε περιεργος,αλλα οταν ειμαι στο δρομο με την μηχανη, μεσα στην κινηση, κανω να βγαλω το κινητο να παρω τηλ, να δω χαρτες η τιποτα αλλο και αντιληφθω καθυστερηση μου ρχεται να το ακουμπησω στο πεζοδρομιο και να το εξαυλωσω με βαριοπουλα. προσωπικη αποψη 11
darky299 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Το κινητό φαίνεται τούμπανο και σε εμφάνιση αλλά και χαρακτηριστικά..με Καλή τιμή το περνώ και εγώ 1
bill_zaf Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 και κατι ακομα γι αυτους που γραφουν για την type c θυρα. δεν σας εχει τυχει βραδυ, με τον φορτιστη κοντα στο κρεβατι, μες στο σκοταδι να προσπαθειτε να βρειτε το βυσμα του micro usb αν ειναι σωστα η αναποδα? και εχεις και το φοβο μην το παραζοριζεις. εχοντας το mi5 για καμποσο καιρο, ειναι μια ευκολια, περα απο την ταχυτητα δεδομενων, να το κουμπωνεις με την πρωτη
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν ειναι κακη περιπτωση, αλλα ενα προβλημα παραμενει: η HTC εβγαλε κινητο 5.2" που ειναι πιο κοντα στις διαστασεις και βαρος του s7 edge των 5.5" απο οτι στο s7 των 5.2" .
mansa2k Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μου αρέσει η HTC που συνεχίζει να υποστηρίζει περίβλημα από αλουμίνιο επειδή δεν δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα πράγματα μου :Ρ
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 και κατι ακομα γι αυτους που γραφουν για την type c θυρα. δεν σας εχει τυχει βραδυ, με τον φορτιστη κοντα στο κρεβατι, μες στο σκοταδι να προσπαθειτε να βρειτε το βυσμα του micro usb αν ειναι σωστα η αναποδα? και εχεις και το φοβο μην το παραζοριζεις. εχοντας το mi5 για καμποσο καιρο, ειναι μια ευκολια, περα απο την ταχυτητα δεδομενων, να το κουμπωνεις με την πρωτη Το βραδυ που δεν βιαζεσαι, παιζει ασυρματη φορτιση. Δεν μπλεκεις με καλωδια κλπ κ αν χτυπησει το τηλεφωνο , απλα το σηκωνεις χωρις να πρεπει να προσεχεις μην σπασεις τη θυρα.
tsortis Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μπράβο στην HTC αν και δεν είχα ποτέ μου αυτό θα το τσιμπήσω πολύ όμορφο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα