Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω OTE TV αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να το κάνεις cast στο Chromecast. Χρειάζεσαι φυσική σύνδεση με συσκευή που είναι είτε στο ίδιο WiFi, είτε έχει μέσα μία δηλωμένη Cosmote κάρτα SIM.

Δημοσ.

Καλημερα! Μου ήρθε σημερα η παραγγελια. Ειναι ναι το 2 το "στρογγυλό". Δουλευει κανονικα κλπ στοε εφαρμογές και τετοια, αλλα εχω θεμα με το ote tv go. Ενω δηλαδη οταν ανοιχτο το mirror δουλεύει κανονικα, οταν παω να ανοιξω προγραμμα στο οτε τβ δεν μου το ανοιγει.. δείχνει να προσπαθει, αλλα μετα απο 5" σταματαει. Με κλειστο το μιρρορ απο το chromecast, ανοιγει κανονικα το προγραμμα στο οτε τβ.. παιζει να εχει κανει κατι ο οτε και να μν το αφήνει να ανοίξει ή δεν το σηκωνει η εφαρμογη;; Είναι μαλακια, γιατι ειναι ο κυριος λογος που το πηρα..

Δημοσ.

Παίζει να είναι κλειδωμένο. Ένας φίλος μου έχει ένα Neo V αρχαίο που έχει εκεί την εφαρμογή και την έχει με HDMI. Πλέον όμως πολύ λίγα κινητά με HDMI.

Δημοσ.

Σαφώς καλύτερο το καλώδιο USB to HDMI (Slimport). Δεν μπλέκεις ούτε με WiFi ούτε με τίποτα. Εγώ το έχω πάντα μαζί μου, καθώς και ένα κοντό καλώδιο HDMI και βλέπω ταινίες, φωτογραφίες κλπ παντού. Τελευταία φορά το έβαλα σε ένα projectora σε σεμινάριο και ψαρώσανε όλοι. Μάλιστα, αν χρησιμοποιήσεις τον stock video player της LG έχεις ελεύθερο το κινητό για άλλη χρήση και δεν κάνεις απλώς mirror. Στα θετικά ότι το Slimport δεν θέλει ρεύμα όπως το MHL 3.0. Στα αρνητικά ότι δεν υπάρχουν μετατροπείς της προκοπής, είναι αρκετά ευπαθείς.

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι με αυτους τους μετατροπεις, ακομα και αν ειναι ευπαθεις, θα γινει η δουλεια ή παλι δεν θα βγαλω ακρη? Και ως δουλεις εννοω το να ανοιγει κανονικα το app του Ote TV go και να μεταδιδεται η εικονα στην τηλεοραση.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι με αυτους τους μετατροπεις, ακομα και αν ειναι ευπαθεις, θα γινει η δουλεια ή παλι δεν θα βγαλω ακρη? Και ως δουλεις εννοω το να ανοιγει κανονικα το app του Ote TV go και να μεταδιδεται η εικονα στην τηλεοραση.

Φαντάζομαι ναι. Αυτό που βλέπεις στην οθόνη του κινητού σου, αυτό ακριβώς θα βλέπεις και στην τηλεόραση...

Δημοσ.

αυτο γινεται και τωρα με το chromecast.. οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη και αν ανοιξω, λειτουργει κανονικα και μου δειχνει η τηλεοραση ο,τι δειχνει το κινητο... το OTE tv GO ομως δεν μου το αφηνει να ανοιξει.. αν ειναι να εχω το ιδιο και με τον ανταπτορα, τζαμπα κοπος

Δημοσ.

Χρησιμοποιησε το TEAMVIEWER για να δεις.

Εγω βλεπω Nova Go με αυτο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.teamviewer.market.mobile&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dteamviewer+android&pcampaignid=APPU_1_8UoVV7fkBam26ASBoqqwDQ

Υποψειν αν το κινητο ειναι ρουταρισμενο δεν παιζει Nova go,Ote tv go και αλλα

Δημοσ.

Μπορεις λιγο να μ πεις το φαση με το teamviewer γιατι δε το χω και πολυ;; τι θα πρεπει να κανω δλδ για να πετυχω να βλεπω οτε στην tv; ρουταρισμενο δεν ειναι οχι.

αυτο που εκανα βασικα μετα απο λιγο ψαξιμο, ειναι να κατεβασω το teamviewer τοσο στο κινητο οσο και στο λαπτοπ, συνεδεσα το λαπτοπ με το κινητο ωστε να δειχνει το λαπτοπ Ο,ΤΙ ακριβως δειχνει το κινητο, και μετα με HDMI καλωδιο συνδεσα το λαπτοπ στην τηλεοραση και voila! δειχνει κανονικα... βεβαια ετσι το chromecast παλι αχρηστο ειναι και δεσμευονται τοσο το κινητο οσο και το λαπτοπ αν θελω να δω κατι, αλλα γινεται η δουλεια τουλαχιστον...

Υπαρχει τιποτα και καποιος πιο απλος τροπος?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...