jose Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδια, εχω μια ερωτηση μιας κ ειμαι πολυ φρεσκος στην πλατφορμα των mac. Προσπαθω να εγκαταστησω το adobe after effects και το Lightroom αλλα εχω το ιδιο προβλημα και στα 2. μου βγαζει μηνυμα για permitions στο library. Εχω εγκαταστησει Final Cut και Avid χωρις προβλημα, αλλα αποτι βλεπω εχω μονο προβλημα με την adobe. στο τελος της εγκαταστασης μου βγαζει την 1η εικονα, και οταν παω να τρεξω το adobe application manager μου βγαζει την 2η φωτογραφια με τα permissions. εχετε καμια ιδεα ? εχω το macbook pro 13'' with retina display 2015 με OS X ELCapitan και το εχω παρει εδω κ λιγες εβδομαδες. a) δοκίμασα να τρεξω αυτο στο terminal sudo /usr/libexec/repair_packages --repair --standard-pkgs --volume / αλλα δεν επιασε. δοκιμασα και το παρακατω (reset password) αλλα σε αυτο δεν μου εμφανιζει τον δισκο στο τελος και δεν μπορω να επιλεξω το Macintosh HD 1. Backup τα data σου. 2. Restart με πατημένα τα πλήκτρα cmd-R, για boot στο Recovery Partition. 3. Στη menu bar πήγαινε Utilities > Terminal, πληκτρολόγησε resetpassword και Enter. 4. Στο παράθυρο που θα προκύψει· - Επιλέγεις τον Macintosh HD. - Στην drop-down λίστα του “Select the user account” επιλέγεις το account σου. - Click το μπουτόν “Reset” κάτω δεξιά και κλείσε το παράθυρο. - Restart το μηχάνημα. οποιος μπορει να βοηθησει γιατι εχω χασει πολλες ωρες προσπαθοντας να το λυσω. σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεξί κλικ στο folder (αυτό που σου λέει το path της 2ης εικόνας)>get info>scroll down και δώσε write permissions στον user σου. (Αν δεν υπάρχει ο user σου πάτα + και βάλ'τον.). Ξεκλείδωσε το λουκετάκι (κάτω-κάτω) με το password σου και πάτα το γραναζάκι για να επιλέξεις "apply to enclosed items" (ή κάπως έτσι). Έτσι θα δώσεις permissions και σε τυχόντα sub-folders. οταν παω να τρεξω το adobe application manager Το ίδιο το after τρέχει; Τι θες να κάνεις με το application manager? Το συνδρομητικό έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 οχι αλλα δεν συνεχίζει η εγκατασταση για τον λογο τον permissions αλλα μόλις παω σπιτι θα τα προσπαθήσω παλι. Το εκανα φτιάχνοντας αλλον user κ εγκατασταθηκε, αλλα εχω κ προβλημα μαλλον με τα hosts files, κανω κατι λαθος κ μου κλειδώνει μόλις συνδεθω στο internet thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 δεν αλλαξε κατι κ με αυτο. παλι η εγκατασταση στο lightroom στο τελος σταματαει εκανα αυτο που μου ειπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ο Admin είναι ο user account σου; Αν όχι πρέπει να τον προσθέσεις στη λίστα και να δώσεις write access. Αν ναι, δοκίμασε να δώσεις write access στο everyone. Αν είναι θέμα κλειδώματος δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ναι και το εκανα και στο everyone και παλι τα ιδια... thanks παντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα