frozex Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Άνοιξα σήμερα μετά από καιρό το Razer Synapse να κάνω κάτι ρυθμίσεις στο ποντίκι και μου έβγαλε ειδοποίηση πως μπορώ να κατεβάσω το Razer Sound Pro (20€) δωρεάν, κάνει δουλειά ή @@; Έχω να HyperX Cloud II. EDIT: προτίμησα αυτό το νήμα περισσότερο από το "Software" γιατί νομίζω εκεί αναλύουν διαφορετικούς τύπους software.
ADHD Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ειναι απλα surround emulation, παντα free ηταν σε εμενα, εγω θα ελεγα να μεινεις μακρια απο το synapse γενικα και να δοκιμασεις καποιο αλλο emulation οπως dolby headphone και THX tru studio για να ξεφορτωθεις το malware που λεγεται synapse.. 1
ADHD Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Βγαλτο εκτος και αν θες να αλλαζεις dpi κτλπ, τα σωζει τα settings, εγω το πεταω και με revo uninstaller να φυγουν ολα απο τη registry κτλπ. Μετα πηγαινε device manager > show hidden devices και κανε uninstall οτι γκριζαρισμενο(corpse) βλεπεις στα mouse/usb/hid, το mouse θα ειναι πιο responsive. Δεν ξερω αν ειναι placebo η οχι παντως με το synapse ειχα αρκετα θεματα, αμα θες το κανεις αν σε βολευει ετσι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα