Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Ηρθε η ώρα της ολικής αναβάθμισης και χρειάζομαι γνώμες-βοήθεια για τα κομματια που βρηκα αλλά και τις τιμές. Εχω το εξης συστημα:

Gigabyte H55-USB3

Intel i5 660 3.33 ghz

Raijintec Themis

Asus 450GTS

Corsair 4GB 1066mhz

Cooler Master 650watts

Case: Gigabyte Triton

Θα κρατήσω κουτί, τροφοδοτικό και ψύκτρα (ταιριάζει σε skylake??) και εχω βρει τα εξής:

Intel i5 6500                                            228€

Gigabyte H170-HD3                               121€

Corsair Vengeance 2x8gb 2666 ddr4     105€

Samsung 850 evo ssd                              90€

vga δεν εχω ιδέα..την καλύτερη vfm γύρω στα 150€?

Το μπατζετ μου ειναι 500+ ενα κατοσταρι απο τα Parts που θα δωσω 600. Αυτα βγαινουν +100 που ελπιζω να γλυτωσω απο ψαξιμο και βοηθεια απο εσας για τα φτηνοτερα μαγαζια (εψαξα στο Πλαισιο για αυτες τις τιμες) 

Οποιαδηποτε γνωμη συμβουλη και ιδεα ειναι ευπροσδεκτη ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Ηρθε η ώρα της ολικής αναβάθμισης και χρειάζομαι γνώμες-βοήθεια για τα κομματια που βρηκα αλλά και τις τιμές. Εχω το εξης συστημα:

Gigabyte H55-USB3

Intel i5 660 3.33 ghz

Raijintec Themis

Asus 450GTS

Corsair 4GB 1066mhz

Cooler Master 650watts

Case: Gigabyte Triton

Θα κρατήσω κουτί, τροφοδοτικό και ψύκτρα (ταιριάζει σε skylake??) και εχω βρει τα εξής:

Intel i5 6500                                            228€

Gigabyte H170-HD3                               121€

Corsair Vengeance 2x8gb 2666 ddr4     105€

Samsung 850 evo ssd                              90€

vga δεν εχω ιδέα..την καλύτερη vfm γύρω στα 150€?

Το μπατζετ μου ειναι 500+ ενα κατοσταρι απο τα Parts που θα δωσω 600. Αυτα βγαινουν +100 που ελπιζω να γλυτωσω απο ψαξιμο και βοηθεια απο εσας για τα φτηνοτερα μαγαζια (εψαξα στο Πλαισιο για αυτες τις τιμες) 

Οποιαδηποτε γνωμη συμβουλη και ιδεα ειναι ευπροσδεκτη ευχαριστω εκ των προτερων!

μπορείς να γράψεις εδώ και να δε βοηθήσουν να στίσεις το νέο σου pc 

Δημοσ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να λάβεις τη σωστή βοήθεια.

το εκανα υποθετω θα διαγραψει καποιος admin το θεμα αυτο γιατι δεν βρισκω πως μπορω να το κανω εγω. Ελπιζω σε βοηθεια λοιπον!

• Like 1
Δημοσ.

Τι χρήση κάνεις ?  Το Πλαίσιο είναι φωτιά στις τιμές.

multimedia office και λιγο gaming. Πηρα γνωμες τελικα και εκλεισα i3 6100, 16gb μνημες, ssd samsung 850 evo, gigabyte gtx950 και mobo asrock b150 pro4s. Πως σου φαινονται?

Δημοσ.

Οκ. Βάλε στο πρόγραμμα και αλλαγή case. Καινούργια κομμάτια σε τόσο παλιό κουτί χάνεται η αίσθηση της αναβάθμισης.

Εχεις ενα δικιο αλλα τη σημερον ημερα το 50αρι που δεν ειναι απαραιτητο εχει αξια δυστυχως... Θα ειναι στα υποψιν ομως! Ευχαριστω!

Δημοσ.

Πάντως αν αλλάξεις κουτί,σκέψου να αλλάξεις και κουρτίνες γιατί αισθητικά μπορεί να μην ταιριάζει,με καταλαβαίνεις έτσι;

Έ τι να  πω ρε παιδιά,γιατί τον τσιγκλάτε τον άνθρωπο να πληρώσει και άλλα λεφτά ενώ δεν υπάρχει λόγος;

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως αν αλλάξεις κουτί,σκέψου να αλλάξεις και κουρτίνες γιατί αισθητικά μπορεί να μην ταιριάζει,με καταλαβαίνεις έτσι;

Έ τι να  πω ρε παιδιά,γιατί τον τσιγκλάτε τον άνθρωπο να πληρώσει και άλλα λεφτά ενώ δεν υπάρχει λόγος;

χαχαχαχαχα ενταξει καθε συμβουλη σεβαστη και δεν εχουν και αδικο υπο μια εννοια απλα το καταραμενο το χρημα μας περιοριζει! 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, υπάρχει μια τακτική τελευταία να μπαίνετε σε θέματα και να κριτικάρετε με έντονο ύφος απόψεις άλλων αλλά από ουσία 0. Το καταλαβαίνω ότι οι εποχές είναι δύσκολες και όλοι έχουμε προβλήματα αλλά μην ξεσπάτε σε άλλους εδώ μέσα προσβάλλοντας γιατί στο τέλος θα ανοίγονται θέματα από άτομα που θέλουν βοήθεια και δεν θα απαντάει κανείς.

Και για να απαντήσω και επί του θέματος, όταν ο TS μου έχει βγάλει ένα ποσό 694Ε και λογικά του προτάθηκαν κομμάτια που κοστίζουν φτηνότερα τότε περισσεύουν και για κουτί και για κουρτίνες.

• Like 2
Δημοσ.

Ειρηνη ημιν!! Ο σκοπος των οικονομοικοτερων προτασεων ειναι για να μεινει κανα φραγκο στην τσεπη και οχι για να παρω κατι ακομα που καλυπτει μονο το ματι και οχι τις επιδοσεις. Θα ηταν ωραιο ενα νεο κουτι και θα εσπρωχνα και ευκολοτερα τα παλια parts κιολας (με psu και hdd εχεις ετοιμο pc) αλλα δυστυχως προτερεοτητα ειναι το μπατζετ αυτη τη στιγμη! Σας ευχαριστω ομως για τις προτασεις και θα το εχω στο νου μου σε πιο ανετη φαση!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλος μου έστεισσε σύστημα με Skylake σε κουτί 10ετίας και βάλε αλλά με το που βρει χρήματα θα πάρει ένα καλό καινούργιο. Όταν ασχολείσαι και έχεις όλη την ημέρα το κουτί δίπλα σου το να βλέπεις ένα τέτοιο παλιό αντιαισθητικό κουτί δεν είναι και ότι καλύτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...