Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

NEW_LAT_00168_VERTICAL_GR.jpg

Την καλημερα μου σε ολους ες σας σημερα εχω αγορασει αυτο το λαπτοπ εδω απο τον Stephanis παρολο που το ειχε και το Public Κυπρου στα 199Ευρω αλλα εγω προτειμησα τον Stephanis. Ειναι παρα πολυ καλο λαπτοπ των 199ευρω για καθημερινη απλη χρηση οχι για photoshop handbrake autocard κλπ βαριες εργασιες δηλαδη αλλα για κανενα φβ για καμια ταινια στα 480P ως εκει ειναι παρα πολυ καλη ευκαιρια.

Χαρακτηριστικα:

Οθόνη: 14" HD LED (1366 x 768)
Επεξεργαστής: Intel Celeron N2840 2.16GHz (1MB Cache)
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8.1 Home
RAM: 2GB DDR3L
Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics
Network: 10/100Mbps Megabit Ethernet
WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
Σκληρός δίσκος: 500GB, 5400rpm
Μονάδα οπτικού δίσκου: Όχι
Κάμερα: 720p HD με ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο
Συνδεσιμότητα: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x stereo microphone-in/headphone-out combo, 1 x RJ-45, Bluetooth 4.0, 1 x 2-in1 card reader
Διαστάσεις (mm): 349 x 245 x 24.8
Βάρος (kg): 2.1
Χρώμα: Μαύρο

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Θα ηθελα να ρωτησω μια απορια που την εχω ρε παιδια:
Αν σβησω το διαμερισμα που ειναι πανω τα windows 8.1 και περασω τα 7 τοτε με το προγραμμα αφου πειρα αντιγραφο ασφαλειας σε stick usb 64gb με το προγραμμα onekey recovery.

Δειτε και την παρουσιαση του εδω απο μια ελληνικη ομαδα καποιων παιδιων:

https://www.youtube.com/watch?v=iuGOAOlrAjg

Και το δικο μου βιντεακι απο κατω:

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητέ.

Αν μπορείς λύσε μου μια απορία. Για ποιον λόγο αγοράζεις συνέχεια «εντελώς αδύναμα» μηχανήματα και δεν παίρνεις ένα και καλό?

Αν τα πουλάς παραπάνω από όσο τα έχεις αγοράσει ώστε να βγάζεις ένα καλό μεροκάματο τότε πάω πάσο.

Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητέ.

Αν μπορείς λύσε μου μια απορία. Για ποιον λόγο αγοράζεις συνέχεια «εντελώς αδύναμα» μηχανήματα και δεν παίρνεις ένα και καλό?

Αν τα πουλάς παραπάνω από όσο τα έχεις αγοράσει ώστε να βγάζεις ένα καλό μεροκάματο τότε πάω πάσο.

Καλησπερα φιλε μου τα αγοραζω επειδη ειναι σε τιμες ευκαιριας ειχα παλιοτερα που αγοραζα λαπτοπσ με celeron δυο ενα dell και ενα hp αλλα τα πουλησα επειδη καποιοι φιλοι μ τα ηθελαν για δικες του εργασιες και τα πουλησα 50ευρω πιο πανω απ οσα τα αγορασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...